Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 272> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krumpirko i campanula su me osvojili, iako su ružr prekrasne, prave kraljice, posebno ona narančasta.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasne su ti ruže ,boje su
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Drage moje, bile ste mi dragi gosti! Danas sam u Buzetu pričala kako zadnje dane pomišljam slikati i drugu stranu dvorišta. Onu zapuštenu, u koju ni ja ne volim svraćati.
Samo korov ove godine napreduje, guši pitome biljke, a ja im ne mogu ni prići od blata.
Pojavila mi se plijesan na lišću, mušice na pupoljcima, sve tretiram, spašavam, a vrlo malo se divim i uživam!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lijepa kolekcija ruža,ne znam koja je ljepša od koje
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() Krumpirko je predivan, bujan i pun cvijetova...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hoya, znam da nam je ovo kišno proljeće ukralo dio cvjetne i bujne ljepote, pa nam ostaje tek nada da će nam ljeto i jesen to nadoknaditi! Ipak, tvoje su ruže zamirisale i do mene!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Hoya, hoya divno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve je to zbog kise...prva crvena ruza,pa narandzasta i sareno narandzasta su moji favoriti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
da vrijeme im nije naklonjeno, nekako se suše vanjske latice
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
kakve ruže!!!!!!!! Divne su ti!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
bromi, nemam neki izbor, ali su mi jako drage! A ove godine tugujem zajedno s njima!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Cimi, to ti je moja (Otok) felicija!
Danima čekam da se otvori pravi, lijepi i zdravi pupoljak. Neki su odbacili latice, smeđe i trule od kišurine i vlage, ove sam srećom slikala jutos, a danas je tako puhala bura da su svi raščupani
![]() Nova i raste u zaklonu:
![]() Lanjska sa predivnim plišanim laticama, sa malo latica i bogatog cvata:
![]() Nova i iz zaklona:
![]() Bila bi lila da joj vrijeme dozvoli:
![]() Ni ova bijela nije bijela kakva bi trebala biti:
![]() To je ona koje sam se htjela riješiti i na nju cijepiti druge boje. Ove godine je jedina koja odoljeva nepogodama i jedna od rijetkih koja jako miriši
![]() Moja miljenica kojoj pup lijepo izgleda:
![]() Ali kad se otvori tužno:
![]() Ovo je opet neka treća vrsta crvene:
![]() Počeo je vatromet boja:
![]() ![]() Ovu znam kao "Maršal Tito" - novi naziv nikako da zapamtim:
![]() Rožac cvate, ali mu je bura savila cvjetove:
![]() Konačno imam ovaj aster:
![]() Kiša je isprala divnu boju ceanotusa:
![]() I na kraju samo za Trišu (ona nezna da imam krumpirka!
![]() ![]() ![]() ![]() I sada ovi jadničci koji nisu kao ni karanfili zasjali u punom sjaju, a već polako odlaze:
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Sve mi se tvoje cvijeće sviđa, a posebno ovo
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš dobro, to moram i ja kupiti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Konačno da sjednem u miru.
Gio, protiv hrđe na ružama sam kupila Baycor WP 25 (za suzbijanje pepelnice ruže (Sphaerotheca pannosa var. rosae), hrđe ruže (Phragmidium subcorticum), hrđe pelargonije (Puccinia pelargonii zonalis) i hrđe krizanteme (Puccinia chrysanthemi).
|
|
![]() |
|
svidja mi se kombinacija u teglama
![]() za cimet prvi put cujem da pomaze ruzama,dobro je citati postove ![]() e kako bi voljela da meni tako nikne bar jedna smokva ![]() |
|
![]() |
|
hana , ma imam za tebe i njih i još neke stvari samo nikako da složim paket! Otok, niti jedan jedini kapar ne daje znakove života. MM me zafrkava da će mi sada izrasti bar 50 smokvi jer sam kapare stavljala u smokve pa u zid. Ako bude tako nastradala sam - tko će ih se riješiti!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hoya, jesu li ti izrasli kapari? Kod mene nešto viri, ali nisam sigurna što.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |