Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 272>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 23:09
Krumpirko i campanula su me osvojili, iako su ružr prekrasne, prave kraljice, posebno ona narančasta. Clap
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 22:25
Prekrasne su ti ruže ,boje su smile227 
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 22:21

Drage moje, bile ste mi dragi gosti!

Danas sam u Buzetu pričala kako zadnje dane pomišljam slikati i drugu stranu dvorišta. Onu zapuštenu, u koju ni ja ne volim svraćati.
Samo korov ove godine napreduje, guši pitome biljke, a ja im ne mogu ni prići od blata.
Pojavila mi se plijesan na lišću, mušice na pupoljcima, sve tretiram, spašavam, a vrlo malo se divim i uživam! 
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 11:10
Lijepa kolekcija ruža,ne znam koja je ljepša od kojeThumbs%20Up
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:26
smile227koje ruže...
Krumpirko je predivan, bujan i pun cvijetova...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 07:03
Hoya, znam da nam je ovo kišno proljeće ukralo dio cvjetne i bujne ljepote, pa nam ostaje tek nada da će nam ljeto i jesen to nadoknaditi! Ipak, tvoje su ruže zamirisale i do mene!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 01:04
Hoya, hoya divno Heart! Prekrasni cvjetići i vrt, ali me propisno nasmijao tvoj Dugouško dlakavi između ona dva grmića i njegovo uređivanje terase sa Clematisima Tongue! Dođem opet vidjeti šta se radi! Inače, ja nisam od sadnje povrća i divno mi je vidjeti koliko truda netko ulaže u te ogromne površine za papicu! I jaaako mi se sviđaju tvoji bršljančići i ja ih obožavam, i sukulentići i magnolija i hm... sve Smile

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 20:55
sve je to zbog kise...prva crvena ruza,pa narandzasta i sareno narandzasta su moji favoriti ,a sto se tice krompirka i zvoncica
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 18:26
da vrijeme im nije naklonjeno, nekako se suše vanjske latice

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 18:26
kakve ruže!!!!!!!! Divne su ti!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 18:20
bromi, nemam neki izbor, ali su mi jako drage! A ove godine tugujem zajedno s njima!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 18:15
smile94preljepe boje ruža
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 18:08
Cimi, to ti je moja (Otok) felicija!

Danima čekam da se otvori pravi, lijepi i zdravi pupoljak. Neki su odbacili latice, smeđe i trule od kišurine i vlage, ove sam srećom slikala jutos, a danas je tako puhala bura da su svi raščupani Cry
Nova i raste u zaklonu:
Lanjska sa predivnim plišanim laticama, sa malo latica i bogatog cvata:
Nova i iz zaklona:
Bila bi lila da joj vrijeme dozvoli:
Ni ova bijela nije bijela kakva bi trebala biti:
To je ona koje sam se htjela riješiti i na nju cijepiti druge boje. Ove godine je jedina koja odoljeva nepogodama i jedna od rijetkih koja jako miriši
Moja miljenica kojoj pup lijepo izgleda:
Ali kad se otvori tužno:
Ovo je opet neka treća vrsta crvene:
Počeo  je vatromet boja:

Ovu znam kao "Maršal Tito" - novi naziv nikako da zapamtim:
Rožac cvate, ali mu je bura savila cvjetove:
Konačno imam ovaj aster:
Kiša je isprala divnu boju ceanotusa:
I na kraju samo za Trišu (ona nezna da imam krumpirka! LOLLOLLOL): 
I sada ovi jadničci koji nisu kao ni karanfili zasjali u punom sjaju, a već polako odlaze: 
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 22:52
Sve mi se tvoje cvijeće sviđa, a posebno ovo

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 20:45
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Konačno da sjednem u miru.  

Gio, protiv hrđe na ružama sam kupila Baycor WP 25 (za suzbijanje pepelnice ruže (Sphaerotheca pannosa var. rosae), hrđe ruže (Phragmidium subcorticum), hrđe pelargonije (Puccinia pelargonii zonalis) i hrđe krizanteme (Puccinia chrysanthemi).

hvala
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 20:00
Baš dobro, to moram i ja kupiti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 17:08
Konačno da sjednem u miru.  

Gio, protiv hrđe na ružama sam kupila Baycor WP 25 (za suzbijanje pepelnice ruže (Sphaerotheca pannosa var. rosae), hrđe ruže (Phragmidium subcorticum), hrđe pelargonije (Puccinia pelargonii zonalis) i hrđe krizanteme (Puccinia chrysanthemi).
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 10:15
svidja mi se kombinacija u teglama
za cimet prvi put cujem da pomaze ruzama,dobro je citati postove ,a sto se tice prepoznavanja ruza isam ni ja neki poznavalac.koji si prah kupila za rdju?
e kako bi voljela da meni tako nikne bar jedna smokva
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 10:01

hana , ma imam za tebe i njih i još neke stvari samo nikako da složim paket!

Otok, niti jedan jedini kapar ne daje znakove života. MM me zafrkava da će mi sada izrasti bar 50 smokvi jer sam kapare stavljala u smokve pa u zid. Ako bude tako nastradala sam - tko će ih se riješiti!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 09:38
Hoya, jesu li ti izrasli kapari? Kod mene nešto viri, ali nisam sigurna što.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.