monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 138> |
Korisnik | ||
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Nema na čemu draga, Hvala tebi jer si svratila u ovu moju, ja bih rekla svaštaru jer to stvarno i je... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Hvala Arčik... ![]() ![]() (isto kao i krastavci) samo što kiwano voli biti na mreži, dok krastavci mogu a i ne moraju nužno biti na mreži. Jedina mana mu je ta što ima jako kasnu vegetaciju, dugo mu treba da krene. Koristi se tako što se jede kao voće ali i kao povrće, iako najviše dominira kao voće.....može se jesti sam ili u nekoj voćnoj salati a najviše se koristi za aromatiziranje vode, kao sok ili kao sirup....Dok je kod nas još uvjek relativno rijetka pojava, stranci ga naprosto obožavaju i jako puno ga pojedu. Evo i ja baš planiram po prvi puta praviti sirup od njega i nadam se da će biti jako fin kao i svi moji ostali "nekuhani " voćni, biljni i cvjetni sirupi, odnosno sokovi.. ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Crvenolisni bosiljak, završit će kao začin u kuhinji, moram priznati da nema baš intenzivan miris kao zeleni sitnolisni.. Budući da ih je sve, ove nama poznate vrste teško očuvati u kuhinjskim uvjetima preko zime (osim japanskog kojeg još trenutno nemam) odlučila sam da će jedan dio ovog drugog završiti kao sirup.. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Sok od manjeg dijela Kiwana, uskoro će i ostatak bockave ekipe završiti u sirupu, soku.. ![]() Okus je fantazija, s laganim podtonom krastavca, s limunom ili limunskom kiselinom i extraktom Kiwija, zbilja fantazija okusa spojenih u jedno... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Zaboravila sam reći za domaći Ginger Ale (pivo od đumbira) potrebna je isključivo izvorska čista voda..ili barem ona kupljena izvorska, negazirana... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
AdrijanaM ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
|
Evo i ja sam se uključila i divim se Vašem carstvu , stvarno sve pohvale . Pratit ću i dalje jer može se puno toga naučiti .
|
||
![]() |
||
AdrijanaM ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
|
![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
opet ti je sve krasno urodilo bez obzira na sušu.bit će zdravlja ove zime.
jesi li uspjela razmnožiti onaj češnjak
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
|
Prije svega Dobro došla AdrijanaM na moju temu i Hvala puno na lijepim riječima ![]() U zadnje vrijeme i nisam baš nešto previše aktivna ovdje, ali trudim se koliko stignem i koliko mogu održavati moju temu i ovdje. ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ajči ![]() Nažalost imala sam ove sezone tri vrste češnjaka ( s onim što si mi ti poslala ) niti jedan nije baš nešto dobar... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala na dobrodošlici . Veselim se šetnji po vašem raju.
|
||
![]() |
||
|
Hvala tebi AdrijanaM ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Matko ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
|
Uvijek je lijepo prošetati kroz tvoj povrtnjak!!!
|
||
tko rano rani..... ne čini proljeće!!!
|
||
![]() |
||
|
Hvala Matko ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Matko ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
|
Svratim ali malo sam tipkao
|
||
tko rano rani..... ne čini proljeće!!!
|
||
![]() |
||
bilo ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Listopad 2014 Lokacija: na jug Status: Offline Bodovi: 27 |
|
Monstera,koje ti je ime na fb?
|
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
kod nase vrijednice nema sta nema.....i sama volim bosiljak i imam sto da nakupim za zimu....a moja kolegica sto mi je pomagala unositi cvijece kaze smrdi joj kao na groblju...skoro sam ju utukla...hahahahha
nema ona pojma sto valja onada smo ju muz njezin i ja isšpotali...neda reci smrdi joj pa smrdi....
![]() |
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
![]() |
||
|
Hehehehe, Bilo potraži Slađana Spahić i javi se..možda ima još kakvih ugodnih iznenađenja.. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |