Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E da vidite kakav je lovac Luka, došle bi sve organizirano autobusom i pile kavu pred njegovom kolibom dok ne dođe.
![]() ![]() Hvala vam za pohvale i na veselju u mojoj temi. Ma kad ste vi meni sretne i vesele, ja sam još više. ![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
došla si....fala bogu da gljive koje si danas jela nisu samo jednom jestive......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Vesele, vesele, gljive je pojela, odi u brbljaonicu vidjeti
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kat.rea...bila, pročitala, pohopsala skupa s njom!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš ste srculencad od cura
![]() Pazit ću ja na Hojčeku, ako treba nosit ću je i krke( ako znate što je to, na leđima). Jedino da se ne obrne situacija ![]() ![]() ![]() Trebala sam je ja voziti, pa se ispostavilo da mora ona mene. Vidiš kako se sve okrene. Bar neće trebati tablete za smirenje ![]() Neću joj dati lude gljive, ne brinite one su uvijek rezervirane za mene ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
"Krke"....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Čula sam za obitelj koja je prvo maci davala gljive za provjeru. Kad nakon večere u neko doba se maca proteže, grči. Oni trk u bolnicu na ispunpavanje, cijela kuća. Došli kući maca se omacila ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kad smo već kod toga kod nas u Primorju bi se reklo nositi "na krkač" - vidiš ima sličnosti s tvojim izrazom.
Ima kod mene sunčanica, susjed ih nabrao i osušene mi donio - već sam radila paštetu po Jagodinim receptima.
Ormarić koji ti jekupio mm je super, a pomidor mljac.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ima Triška sličnosti i mora biti neka poveznica. Ne znam je li to turcizam?
Danas sam našla jednu sunčanicu i hrpu nepoznatih vrganja, i nešto normalnih. Hvala za ormarić i pomidor ( pokušavam mu uloviti sjeme). ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pripazite da vam djeca ili netko ne dođu do sjemena ricinusa. Ili da ga slučajno ne stavite sveki u kavu i greškom zamjenita kavu
![]() Ricin je sedam puta otrovniji od kobrinog otrova ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A joj Šmrcko u tvom vrtu čovjek malo pase oči, malo se mora smijati! Veselo i šareno! Kadifice su zbilja prekrasne a erika
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Maćuhica je super, ima tako lijepu boju
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
preslatke su macuhice,takve su mi najsladje
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na pohvalama
![]() E baka nije zezancija kad jednog dana pitaš kao iz pjesme "Što si mi u kavu satvila???" ![]() Čitam da je oleander toliko otrovan da se nesmije ni spaljivati jer i dim može otrovati. A di je rododendron prisutan da med od pčela može biti otrovan ![]() A vidi za rabarabu, a ja bila u potjeri za njom. <>http://www.24sata.hr/metro/riba-napuhaca-ricinus-i-durdica-jako-su-otrovni/138301/ |
|
|
|
![]() |
|
Bungica mi je malo oćelavila , ali je ponovo procvjetala.
![]() Sukulentić mi raste. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovdje su Korjenčice tvoja dva kaktusa i onaj opasni što sam bode
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Te mini maćuhice su mi prekrasne
I malo o jeziku - na leđima, krke, na krkač - kod nas na karkuc |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepa moja, čempres je i dalje kralj, a maćuhice kneginjice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Za obje
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |