Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 243> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ostic,lantana,erika...
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jučer nešto radila i zaradila i odmah danas potrošila, pa imam neke novitete u mom dvorištu.
Kao prvo svi znate da volim plavu, pa nisam mogla a da ne kupim 12 plavih maćuhica. Odmah su dobile mjesto u vrtu, gdje su ocvale dalie.
![]() Kad sam se u nedjelju navečer vratila iz vikendice odmah mi je pogled zapeo na mjesto gdje su bile moje nove erike, i zamislite čuda nestale.
Dignem pogled na kat, kad ono iznad moje glave smije se MPK starija i kaže da joj je baš nešto tako roza bijelo falilo u košaricama. Naravno danas u vrtnom centru kupim si nove - ove su jednostruke i samo roza.
![]() Kako mi je ova zgodna košara već dugo prazna kupila sam dvije margeritice, koje sada krase košaru, a poslije će u vrt.
![]() Procvala mi je i bijela ruža zaista krupnog cvijeta, ali samo tri .
![]() Od ostaloga dobro se drže žute surfinije
![]() kadifice sam također malo uredila, odrezavši im sve ocvale cvjetiće
![]() Ovaj vrtić mjesecima ne mjenja svoj izgled, samo cvate i cvate
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Danas sam samu sebe razveselila s dvije predivne erike bijelo crvene s duplim cvjetovima
![]() U dvorištu su me iznenadili žuti šafrani, valjda su zaostale neke lukovice, a ja na njih zaboravila - šteta što sam preko njih posadila drugo cvijeće
![]() ![]() Cvjetaju ruže u nešto manjem obimu, ali svejedno me vesele
![]() ![]() ![]() ![]() Osteospermum konačno cvate malo obilatije
![]() Dragoljub pušta krakove po cjelom dvorištu i neumorno cvate
![]() Obična trolisna djetelina cvate, a oksalis ne - mislim da mu fali sunca
![]() Lantana nije ni primjetila da sam je iz vrta presadila u posudu, cvate stalno
![]() Crvene vodenike su puno ljepše od rozih
![]() Ova mlječika se oporavlja i počela je cvjetati
![]() Ima još dosta toga što cvate, ali ne tako obilno, polako odlaze noćne frajle, petunije surfinije. Jedino još bujno cvatu cinije i one su ove godine zaista predivne - ups negdje mi se izgubila slika, staviti ću poslije.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
erike su super
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Plave macuhice su
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ohohoo svašta tu ima
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ah Trisa..ovo nije dvoriste..ovo je raj za oci
![]() ![]() Cuvarkuce su tako lijepe..ja ih strasno volim i ovih dana idem u potragu za njima
![]() Sta mi kazes za Erike?..i ja sam ih gledala ovih dana..mogu li ih zadrzati vani preko zime,jer nesmijem vise kupovati kucno cvijece,kaktuse i slicno
![]() ![]() Trisa..mozes li mi nesto vise reci i o cvijetu Andreina cleoma..Fantastican je!!!!Sad idem u potragu i za njim
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Divno Triša! Dragoljub, Lantana i Osteospermum su mi dražesni, a i sve ostalo je prelijepo.
![]() |
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
svašta tu lijepog ima a posebno osti i lantana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Žuti "šafrani" su ti baš krasni
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ostić ti je suppperrr ja sam bedača samo razmnožavala rozi i tamnoljubičasti sad sam i ovaj svjetli posadila
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sukulent sto cvijeta zove se echeveria,podsijeca na cuvarkucu ali nije,i kad ocvate ne propada mu baza kao kod cuvarkuca,na srecu.i da,preljep ti je,kao i ostalo mu cvijetno drustvo.
![]() |
|
![]() |
|
Ajme hvala svima, ja isto pripremam biljke i sjemenke i šaljem ponedjeljak svima kojima sam obećala.
Anaida
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Triša, jel' pozvonio poštar, jel' paketić radostan stigao u tvoj dom?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasno, Triša... Dvorište u cvatu
![]() Btw. Nadam se da će ti danas (najkasnije sutra) poštar pozvoniti
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Triša, si probala salatu od dragoljuba ili ti ga žao?
Zna li netko zašto Osteospermum daje male cvjetiće? Imam veliki žbun, a cvjet neki neidentificiran sitni objekt. Pravi je užitak gledati ovakvu ljepotu i mnoštvo vrsta biljaka. Prekrasno. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša vrt ti je fantastičan!!!!!!!!!!!!!!
Uživala sam........
Sve ti je lijepo ali pasiflora je prelijepa kao i ovu sukulenti...
Drago mi je da si uspjela spasiti verbene...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Uh,tak su mi lijepe one erike.I sve drugo je
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bravo za plave maćuhice!
![]() Nismo ni sumnjali da ćeš uzeti neku drugu boju. Kod tebe cvijeće stvarno lijepo izgleda, a cvjetni vrtić je prekrasan!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |