Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 243>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2008 u 21:44
smile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 11:04
ostic,lantana,erika...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 18:33
Jučer nešto radila i zaradila i odmah danas potrošila, pa imam neke novitete u mom dvorištu.
Kao prvo svi znate da volim plavu, pa nisam mogla a da ne kupim 12 plavih maćuhica. Odmah su dobile mjesto u vrtu, gdje su ocvale dalie.

Kad sam se u nedjelju navečer vratila iz vikendice odmah mi je pogled zapeo na mjesto gdje su bile moje nove erike, i zamislite čuda nestale.
Dignem pogled na kat, kad ono iznad moje glave smije se MPK starija i kaže da joj je baš nešto tako roza bijelo falilo u košaricama. Naravno danas u vrtnom centru kupim si nove - ove su jednostruke i samo roza.

Kako mi je ova zgodna košara već dugo prazna kupila sam dvije margeritice, koje sada krase košaru, a poslije će u vrt.

Procvala mi je i bijela ruža zaista krupnog cvijeta, ali samo tri .

Od ostaloga dobro se drže žute surfinije

kadifice sam također malo  uredila, odrezavši im sve ocvale cvjetiće

Ovaj vrtić mjesecima ne mjenja svoj izgled, samo cvate i cvate

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 19:24
Danas sam samu sebe razveselila s dvije predivne erike bijelo crvene s duplim cvjetovima

U dvorištu su me iznenadili žuti šafrani, valjda su zaostale neke lukovice, a ja na njih zaboravila - šteta što sam preko njih posadila drugo cvijeće

Cvjetaju ruže u nešto manjem obimu, ali svejedno me vesele

Osteospermum konačno cvate malo obilatije

Dragoljub pušta krakove po cjelom dvorištu i neumorno cvate

Obična trolisna djetelina cvate, a oksalis ne - mislim da mu fali sunca

Lantana nije ni primjetila da sam je iz vrta presadila u posudu, cvate stalno

Crvene vodenike su puno ljepše od rozih

Ova mlječika se oporavlja i počela je cvjetati

Ima još dosta toga što cvate, ali ne tako obilno, polako odlaze noćne frajle, petunije surfinije. Jedino još bujno cvatu cinije i one su ove godine zaista predivne - ups negdje mi se izgubila slika, staviti ću poslije.
RIJEKA

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 15:33
erike su super smile71..ali i šafrančići su slatki
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 20:09
Plave macuhice su predivne!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 19:29
ohohoo svašta tu ima Thumbs%20Up
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 22:04
Ah Trisa..ovo nije dvoriste..ovo je raj za ociTongueTongue..
Cuvarkuce su tako lijepe..ja ih strasno volim i ovih dana idem u potragu za njimaTongue..
Sta mi kazes za Erike?..i ja sam ih gledala ovih dana..mogu li ih zadrzati vani preko zime,jer nesmijem vise kupovati kucno cvijece,kaktuse i slicnoSmile,nemam mjesta u kuciTongue..
Trisa..mozes li mi nesto vise reci i o cvijetu Andreina cleoma..Fantastican je!!!!Sad idem u potragu i za njimTongueTongue
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 21:19
Divno Triša! Dragoljub, Lantana i Osteospermum su mi dražesni, a i sve ostalo je prelijepo.
Na vrh
MARKEZIT View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 301
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MARKEZIT Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 22:21
svašta tu lijepog ima a posebno osti i lantanasmile93smile141
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 22:09
Žuti "šafrani" su ti baš krasni Smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 22:07
ostić ti je suppperrr ja sam bedača samo razmnožavala rozi i tamnoljubičasti sad sam i ovaj svjetli posadila
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2008 u 20:57
sukulent sto cvijeta zove se echeveria,podsijeca na cuvarkucu ali nije,i kad ocvate ne propada mu baza kao kod cuvarkuca,na srecu.i da,preljep ti je,kao i ostalo mu cvijetno drustvo.smile106
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 10:00
Ajme hvala svima, ja isto pripremam biljke i sjemenke i šaljem ponedjeljak svima kojima sam obećala.
Anaida smile79
RIJEKA

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2008 u 06:36
Triša, jel' pozvonio poštar, jel' paketić radostan stigao u tvoj dom?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 09:42
Prekrasno, Triša... Dvorište u cvatu Smile
Btw. Nadam se da će ti danas (najkasnije sutra) poštar pozvoniti WinkWink i da će paketić biti zeleno-crveno zdrav!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2008 u 00:08
Triša, si probala salatu od dragoljuba ili ti ga žao?

Zna li netko zašto Osteospermum daje male cvjetiće? Imam veliki žbun, a cvjet neki neidentificiran sitni objekt.

Pravi je užitak gledati ovakvu ljepotu  i mnoštvo vrsta biljaka. Prekrasno.smile64
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 11:16
Triša vrt ti je fantastičan!!!!!!!!!!!!!!
Uživala sam........
Sve ti je lijepo ali pasiflora je prelijepa kao i ovu sukulenti...

Drago mi je da si uspjela spasiti verbene...
smile120smile141
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 12:05
Uh,tak su mi lijepe one erike.I sve drugo je
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 18:51
Bravo za plave maćuhice!smile75
Nismo ni sumnjali da ćeš uzeti neku drugu boju. Kod tebe cvijeće stvarno lijepo izgleda, a cvjetni vrtić je prekrasan!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.