Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 66> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
japanski javor ti je pravi izbor
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Jako mi se sviđa kombinacija boja! Bravo, lijepo kao i uvijek! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A kad bude rojsni danek??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Mali Gogo. Ovo sam ti cca sinoć napisala i onda krivo kliknula pa ode u virtualni otpad.
Sretan ti rođendan i sve najbolje. Premlad si da ti drobim o zdravlju i dugom životu, to više meni priliči. Neka ti se ispune skoro sve želje i eka postigneš skoro sve što si htio. ![]() A sad današnji odgovor. A što će vrt ako nećeš s prijateljima uživati u njemu. ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Da, sad i ja vidim da kasnim... Ali za dobre želje, kažu, nikad kasno nije...
I biti dobar kao dobar duh,
Zatvoren sebi, a otvoren svima.
Podizati vlati travkama na tlima ,
I nikad nikom ne zagorčiti kruh!
/D. Cesarić/
Sretno!!
Anaida
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Ovaj vikend sam nešto petljao oko istočne gredice u glavnom vrtu pa evo rezultata.
![]() ![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Jesenji radovi.. |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Dok bum velika i ja bum imala takav vrt
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....ja samo cekam da se tamo i preselis pa da saki dan uzivas u ljepotama
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A ja bi se da sam mlada, tu zejadno s tobom preselila, što se nisam kasnije rodila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Tako skladno i lijepo. Ova vijugava šljunčana staza djeluje tako smirujuće.....
Bravo gogo!
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Prekrasno!
![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
ja bi trebala doć kod tebe na par dana, da promijenim zrak, i da se malo nauživam ove ljepote i sklada. Za stanarinu - kopam, pljevim, sadim, presađujem, zidam |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A da nas Mali Gogo sve usvoji. Prva sam na listi
![]() Sve kao i uvijek prekrasno i na svom mjestu, kao u raju. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala svima na pohvalama!
Dobra ideja ovo da vas sve posvojim.
Radne snage nikad dosta
![]() Vi radite, a ja kuham (Tko bi reko da znam i kuhat
![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Rijeka, da znaš da ozbiljno razmišljam o tome da izgradim mali salaš tamo i preselim se iduće godine. Ionako od malena potajice gajim želju da živim na salašu.
Ionako sam tamo kad god sam slobodan. Jedino tamo ne spavam.
Trebalo bi malo nadograditi vikendicu, načiniti gospodarske zgrade, izbušiti bunar i što ti više treba. Prirode ima na pretek. Mira, tišine i obilja plodova također.
|
|
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.... ej drustvo pa kad VekiG napravi seoski turizam, evo nas malo po malo tamo da se odmaramo na friskomu zraku da papamo fine friske stvari....., a on ce tako sakupiti novcice da si svoje snove realizira......i svo sretni i veseli se druzimo bez obzira na godine, itditd ka ca i nas forum citira
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
a i lako ćemo se naviknuti na slavonsko-baranjske specijalitete
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Jesen stiže, dunjo moja... i na fotografije. Evo malo jučerašnjih:
![]() Surfinije se oporavile nakon paklenog ljeta:
![]() Biljke u kamenjaru također. Sirote su napokon došle na svoje.
Sigurno se osjećaju kao Eskim kad se vrati sa safarija po Africi.
![]() Ova albicija je bila "kamen koji odbaciše graditelji". Oporavila se i narasla veća od sve svoje puno naprednije braće u gornjem vrtu.
![]() I na kraju malo gornjeg vrta, kruga savršenstva, fontane....
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |