Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 49> |
Korisnik | |
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve super, ostić
![]() |
|
Ako čovjek ne zna prema kojoj luci plovi, nijedan vjetar neće biti povoljan.
Seneka |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Moram i ja pohvaliti onu kreaciju sa zamrzivacem....sve skupa izgleda izvrsno. A sve ovo ostalo sarenilo....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ma nema veze što se ne vidi kamen, bar ga kod tebe ima, pa uvijek možeš nadopuniti...a cvijeće je super, baš se raširilo
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
![]() daj mi molim te spremi sjeme ricinusa ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
hoću dugokosa....ako sve bude u redu s njim...bit će sjemena
![]() |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
hvala
moram si negdje napraviti popis biljaka koje bi htjela i koje me neko traži jer sam kratke pameti ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
e ja to pišem u dnevniku
![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
kak ti ricinus fino napreduje
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super ti je sve Iris, prva slikica je preslatka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno, na plamencu sam ti baš ljubomorna, moj nije niknuo ove godine
![]() |
|
![]() |
|
a koje je plamenac ?
![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Ono roza i bijelo, plamenac ili phlox
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Danas opet odmaram oči
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja se pridruzujem
![]() |
|
![]() |
|
odmarajte oči....vjerojatno ste već i pridrjemale
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |