Anđeoske trube - Datura |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 19> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ove čarapice baš zgodno izgledaju. Samo treba još pričekati da se počne sjeme istresati. Sretno!
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasno Silvestra
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bili cvitak ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
dobila sam mladicu dature visine cca 10 cm posadila je u pitar i sad nemam pojma dal da je iznesem van il da i dalje stoji u kući ( na oko 20 c) . problem je sta nemam vrt ali imam veliku teracu . mladica se zasad drzi dobro
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Bili cvitak,jesi sigurna da je to datura?One sada spavaju,vecinom..Mozda je to brugmansija?Kako god,na toj temperaturi obe mogu biti.Njima smeta minus..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
bili cvitak ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
nemam pojma koja je od te dvije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Bili cvitak,proguglaj malo pa usporedis voje reznice sa tim na netu..Tako češ znati koju biljku imaš i kakva njega joj treba..Koja temperatura i ostalo..Nisu obe biljke, sa istim potrebama.Datura je jednogodišnja biljka,Brugmansija višegodišnja,ali se i ona srema preko zime na mjesta gdje ne mrzne..Na forumu imaš temu i o jednoj i o drugoj..Sretno sa biljčicom :)
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ljubitelji datura pozzz,
![]() Ima li netko grančicu brugmansije viška ![]() |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Nije rano za dature posto nicu sporo.
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Hvala Fatka
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Pozdrav,ja sam kupila sjeme dature na aukciji.hr prije dva tjedna,jučer sam primjetila da moje ljepotice niču,jako se veselim,lani sam imala samo ljubičastu,a ove godine sam kupila i sjeme žute duple,i cream .....mislim da su jako jednostavne za uzgoj,i sve su mi sjemenke ponikle......
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
Ja sam posijala duplu daturu ljubičasto-bijele boje. Dosta ih je niknulo iz sjemenki ,sada su još u teglici na prozoru i čekam da još malo narastu da ih presadim.
|
|
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
Koliko su zahtjevne kada su posijane ( mislim dok su još tako majušne i krhke )? Ja sam do sada samo pelcala pa nemam iskustva sa sijanjem |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Pozdrav Yoyo,pa ja ih također kao i ti posijem ,i ostavim u cvjetaru na prozoru dok dosta ne ojačaju,pa ih tek onda sadim u vrt,znači kad budu čak preko desetak cm velike,lani su se sve vani primile bez problema nakon presađivanja,a tek kako su cvale....samo nisam stavila lani slike,moram potražit ako još imam koju na kompu,pa staviti.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zapravo ne odgovorih ti da ih redovno zalijem odstajalom vodom,a kad malo porastu planiram ih malo prihraniti gnojivom za prihranu rasade koju koristim i za povrće
|
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo i moje
![]() Krasan pupoljak ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |