Skradnik_vrt u vikendici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111213 |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odlično kaže mm da ste svi pozvani na "pljevljenje", a poslije fešta.
Priča balalajke niti ne prismrdi u vrt - neće prstom mrdnut i zato ja uvijek kažem MOJ VRT, jer nitko drugi u njega ne zalazi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Zbilja zaslužuje svoju temu!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Triša, ja sam jela dinje iz tatinog vrta u okolici Slunja!!!
![]() Nisu bile tako slatke kao dalmatinske, ali sam uživala u njima!!! Uspjet će i kod tebe vidjet ćeš!!! ![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
bravo triša , samo hrabro , vidi se da imaš volje i sretnu rukicu jer ti je sve lijpo niknulo ali imat ćeš bome travice dosta .jer te neće biti stalno unutra
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cure već ste pozvane na feštu, ima tamo u blizini i odojaka, pa ćemo se lako dogovoriti - već sam rekla da je to nekako u centru lijepe naše, pa nikome nije tako daleko.
Rijeka 53, ma stavila sam lubenice sjeme i dinje iz zafrkancije, jer ima puno zemlje, rekli su mi mještani da to tamo ne može jer su noći prehladne pa nikada ne dozrije.
Sjeme sam kupila u Metrou - ma ima ga svagdje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Bravo Triša. Super izgleda!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Triša, ti si se već pobrinula za povrće, mi donesemo meso i napravimo feštu!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
a u cega tu sve nema..........i sve po spagi......savrseno.
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Triša, krasno je sve niklo, a bit će i pljevljenja!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Triša savršeno je
![]() |
|
![]() |
|
Mislim da moj vrt, koji imam u vikendici zaslužuje ipak posebnu temu.Počela sam raditi u vrtu kao totalna neznalica, gradsko dijete, gradska cura, gradska žena, gradska nona i onda se u mojem životu pojavio čovjek koji je od pok. žene naslijedio jutra zemlje i preslatku vikendicu. U vikendicu sam se zaljubila odmah, pa i u taj lijepi kraj.
No vrt je za mene bio prava enigma, ali odlučila ja krenuti sa sadnjom, na opće zadovoljstvo svih mještana i susjeda, koji su mi uskakali u neophodnu pomoć.
I tako treću godinu ja imam svoj vlastiti vrt, na koji sam strašno ponosna. Ne moram naglasiti da za mm i mene sve što poželimo možemo kupiti i prošli bi znatno jeftinije, nego kad platimo oranje, tanjuranje, frezanje, gnojivo , sadnice i sjemenje, ali kako kažu "domače je domače" i moj avanturistički duh nikad ne miruje.
Dosta priče, posijala ja svašta i evo što sam zatekla kad sam došla nakon 15 dana:
Pogled na moj vrt od istoka prema zapadu ima ga jedno 150 kvadrata
![]() Evo neke od mojih kultura - ja sam si sve zabilježila što je što, iako moram priznati da ove godine već polako sve raspoznajem čim nikne.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naravno da je to samo dio nasada, što je niknulo.
Imam jš paradajz, papriku, poriluk, zelje, korabu, celer, a stavila sam eksperimentalno lubenice i dinje, a tikve razno-raznih boja i veličina ima svud okolo cjelog vrta, a na zapadnoj strani dugačak red suncokreta, ako izađe.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111213 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |