Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 36> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imaš svašta lijepoga ali vjerujem ti da nisi mogla odoliti malom pinusu!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Au, koliko vas je bilo kod mene!!! Hvala na pohvalama. Luk nismo betonirali, ne bi bilo izvedivo jer su ruže već bile posađene pa bi korjen stradao. Učvršćen je s onim kolcima i mrdali smo ga ne ide nikud.
Ma da Mari, ono su gumbeki ili tratinčice, malo sam fulala dok sam pisala. Goga, Orfeo je prekrasan, izdržljiv, moj ljubimac! ![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
luk od armaturne mreže uopće ne izgleda loše.kada se penjačice razrastu opće se neće vidjeti ,i jako je stabilan.ja sam imala jedan kupeljeni od nekog metala, pa mi je istrunuo i puko.
![]() pregledala sam ti cijeli vrt i jako mi se dopada,imaš zaista prekrasne ruže.ona Orfej mi se jako sviđa.bit će razmjene na jesen ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
sve pohvale za tvoje ideje i vrijedne ruke TM.
Vrt izgleda predivno, lijepo, čisto, uredno, profinjeno.
A borić je supač ovako mali i frčkav, baš ko stvoren za kamenjar. Tvoji su sigurno zinuli kad su ga vidjeli, najvjerojatnije su si mislili, ona je skroz pukla, kakav je to bor?!
Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasna ideja s ovim penjačicama, crveno -bijela kombinacija, bit će to pravi rascvjetani luk, sad samo moramo čekati...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Krasno veliko dvorište koje si jako lijepo ukrasila cvijećem.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
tako macak i ja sanjam,a snovi se nekad i ostvare
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
oni crveni gumbeki su valjda tratinčice,nisam vidjela da postoje takve ivančice, ma noje btno ali evo da se zna
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hej i ja tek sada vidim luk, zato jučer nisam ni kužila o čemu pričaš, stvarno, dok se to razraste, biti će
![]() Ma ja sam tražila iglice u rasadnicima i nisam našla, a vidjela sam ovoga proljeća u Plo....a ili negdje drugdje gomolje, nadam se da su to gomolji, ali mi se činili nekako suhi, pa se nisam usudila kupiti, jer sam lan par cvječki tako sva sretna kupila, a ispao šipak...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Da i ja ponovim da je luk za penjačice
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mačak, baš se sve sprema na cvatnju, i vjerujem da uživaš kad ujutro "sretneš" neki novi cvjetić, divne slikice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ovaj luk za penjačicu vam je super ispao
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Nadam se Bigi! Nadam se!
|
|
![]() |
|
Kat.rea sporo palim!
![]() Iglica mi je bila tak tak, sad sam ju presadila na novo mjesto, ovo proljećeizgleda bujno, pa ćemo vidjeti kako će cvjetati. Kod nas je ima u ponudi. Malčiranje piljevinom je bilo čisto Ok. S tim da sam ta mjesta preuredila u nove, veće gredice, pa je više nema. Nije mi se "zapekla", niti stvorila nekakvu koru, kako sam čitala da bude. Ponašala se sasvim Ok. Ciklama mi je nakon prvog snijega jednostavno strunila, kao da ju je netko polio vručom vodom, tako da lako da ni nije bila vrtna, tko će ga znati. Limunasti timijan sam kupila, jedino što mi nekako ne mrda nikud. Majčinu dušicu sam dobila od susjede i raste ko luda, a ovo nekako ne mrda. Ma kad ih u vrtlariji forsiraju, pa im treba vremena da se povrate u normalu. Ali sav je živ, prezimio je tako da će valjda i početi rasti Dvorište je stvarno veliko (jedan od razloga što sam se udala za svog muža ![]() U hoste sam zaljubljena, ne znam koja mi je ljepša! Njima stvarno pričam i tepam i svako proljeće trčim vidjeti gdje su pupovi ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Mačak, super ti je onaj luk! A tek kad se rascvjeta... Bit će to slika!
|
|
![]() |
|
Srdašca (Mari dam ti dok se malo razrastu!)
![]() ![]() Velim da nisam odolila, ivančice: ![]() Pakujac se sprema procvjetati: ![]() Moj novi clematis, pusa ovcici, koju sam uspješno zarazila ovim forumom! ![]() I za kraj mali pinus, kojem nisam mogla odoliti: ![]() Trebali ste vidjeti moje kad sam im rekla: kupila sam BOR; tišina i faca ![]() |
|
![]() |
|
Meni je dan definitivno prekratak, na placu i uz cestu svi iznijeli cvijeće, baš su bezobrazni još ću sletit s ceste gledajući! Ponešto sam i kupila, ma više i ovo proljeće, hladno a ja hoću s cvijećem van.
Ok evo par noviteta! Gogi Zg sam rekla da nebih luk od armaturne žice, ali nakon proučavanja cijena ipak sam zaključila da je ovo dobra ideja, pogotovo jer smo ovaj komad imali ![]() ![]() S jedne strane je crvena penjačica Orfeo + bijeli Clematis ![]() S druge strane bijela penjačica + crveni clematis ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
A gdje su slikice!?
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Danas, pardon i jučer sam pregledala cijeeeeli tvoj vrt, ma bila sam ja tu, ali davno i vidim da nisam ostavila traga, zato ću te sada bobmardirati pitanjima......
Kako ti se pokazala iglica i gdje si ju nabavila, jer ja ju već dugo tražim i nikako nabasati na nju?Kako ti je uspjelo malčiranje sa piljevinom?
Svi su hvalili tvoj panj, pa moram i ja jer je stvarno
![]() Jesi uspjela nabaviti limunasti timijan? ... mislim da si tako napisala
Jeli ti ona prekrasna ciklama ostala u kopanji po zimi, odnosno jeli preživjela? I ja imam ciklame od ove zime, jedna je skroz suha, zasušen gomolj, a druga je ocvala i sada ima 3 lista i ja jadna neznam kamo sa njima.
Rođendanski poklon ti je preprekrasan , ma za +10.
Tvoje dvorište mi se čini dosta veliko i imaš puno raznog cvijeća, ali hostinjak je prva liga, a u njemu najljepša tvoja ljubimica, velika, zelena i mirisna hosta......
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |