Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 165> |
Korisnik | |
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve krasno kao i uvijek, a jel ovo predzadnje cvijeta čuvar kuća??
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
baš si srce, bit će i jezarce ali se trenutno ništa ne događa, a da ispred je ograde pa nikako ne mogu sve uhvatit još imam i dio raskopan ispred i pokraj kuće- rade nam kanalizaciju pa ne mogu uredit
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
za tebe zaista vrijedi ona izreka "kučica u cvijeću"
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
da to je čuvarkuča, nažalost kada odcvijeta propada biljka
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Pa kud sam ja gledao do sad da nisam vidio ovaj prekrasan vrt?
Savršeno izgleda. Nije ukalupljen, izvire iz njeg' tvoja osobnost. To mi se jako sviđa.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
kamilice draga, da trošim skupu vodu ali ove godine potrošnja nije velika jer travu zaljeva kiša svako malo, a crijevo ide do jezerca jer cviječe zalijevam vodom iz jezerca koja je topla pa po potrebi pripuštam hladnu.
Moj Cezar je pažljiv, on se istrči po travnjaku krug-dva i onda se izvali i odmara ali zna gdje ne smije i ne pravi kvara. ah,da vidjela si bunar ali nije u funkciji zatvoren je, tamo smo držali papige dok se nije uvukla lasica i podavila ih. ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
sve ti je super, jako lijepo
|
|
![]() |
|
da nato cvijeta i onda propadne
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bromelija.....baš mi je super tvoja "gužva" od cvijeća! Agapantus preeedivan! Naravno, i sve ostalo.....
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
malo ali s obzirom na količinu biljaka - veliko dvorište i naravno prekrasno uređeno!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Puno hvala na slici.
![]() Da li je jezerce ispred ograde od terase?
Nisam ga dugo vidjela. Šta ima novoga kod njega?
Bijele ljiljane još uvijek tražim!
![]() |
|
![]() |
|
Gledajući sliku, moram te još nešto pitati. Kako ti uspjeva održati travu tako zdravu? Ako je odgovor polijevanje, onda mi reci ovo crijevo ide iz bunara ili trošiš skupu vodu? Koliko se sjećam imaš goldija. Kako se on ili ona odnosi prema vrtu?Pitam zato što ja nemam bunar, te mi travnjak pola izgori, četvrt je u djetelini i mahovini, a četvrt ( u tufnama) sredi moj Aris.
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve mi se sviđa..vrt ti je ko bombončić
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bromi kako ti je lijepo dvorište
![]() I moje čuvarkuće masovno krenule cvasti . ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hvala, baš lijepo rečeno to bih isto mogla reči za tvoj vrt
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bromelija
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš si lijepo i bogato popunila dvorište! Predivno izgleda sve redom!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
i da, jel na predzadnjoj slici cvijeta čuvarkuća??
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |