Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 165>
Korisnik
Poruka
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 22:12
sve krasno kao i uvijek, a jel ovo predzadnje cvijeta čuvar kuća??
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 10:41
baš si srce, bit će i jezarce ali se trenutno ništa ne događa, a da ispred je ograde pa nikako ne mogu sve uhvatit još imam i dio raskopan ispred i pokraj kuće- rade nam kanalizaciju pa ne mogu uredit

smile220
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 14:02
za tebe zaista vrijedi ona izreka "kučica u cvijeću"ClapSmileSmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 22:16
da to je čuvarkuča, nažalost kada odcvijeta propada biljka
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 11:10
Pa kud sam ja gledao do sad da nisam vidio ovaj prekrasan vrt?
Savršeno izgleda. Nije ukalupljen, izvire iz njeg' tvoja osobnost. To mi se jako sviđa.

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 14:18
kamilice draga, da trošim skupu vodu ali ove godine potrošnja nije velika jer travu zaljeva kiša svako malo, a crijevo ide do jezerca jer cviječe zalijevam vodom iz jezerca koja je topla pa po potrebi pripuštam hladnu.
Moj Cezar je pažljiv, on se istrči po travnjaku krug-dva i onda se izvali i odmara ali zna gdje ne smije i ne pravi kvara.
ah,da vidjela si bunar ali nije u funkciji zatvoren je, tamo smo držali papige dok se nije uvukla lasica i podavila ih.

smile43
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 07:29
sve ti je super, jako lijepo
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 11:39
da nato cvijeta i onda propadne

smile43
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 23:15
Bromelija.....baš mi je super tvoja "gužva" od cvijeća! Agapantus preeedivan! Naravno, i sve ostalo.....smile120
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 11:19
malo ali s obzirom na količinu biljaka - veliko dvorište i naravno prekrasno uređeno!! smile55
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 14:31
kako se ovaj ljepotan zove? Meni je tek sad procvjetao u plavičastoj verziji.
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 10:02
Puno hvala na slici.smile161

Da li je jezerce ispred ograde od terase?
Nisam ga dugo vidjela. Šta ima novoga kod njega?

Bijele ljiljane još uvijek tražim! smile39
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 14:00

Gledajući sliku, moram te još nešto pitati. Kako ti uspjeva održati travu tako zdravu? Ako je odgovor polijevanje, onda mi reci ovo crijevo ide iz bunara ili trošiš skupu vodu?

Koliko se sjećam imaš goldija. Kako se on ili ona odnosi prema vrtu?

Pitam zato što ja nemam bunar, te mi travnjak pola izgori, četvrt je u djetelini i mahovini, a četvrt ( u tufnama) sredi moj Aris.

Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 08:15
Originalno poslano od člana bromelija bromelija napisao:

evo ovako izgleda moje dvorište, malo je a ja svega uguram

evo i iz drugog ugla, a još je tu mjesto našla paprika, paradajz,mahune, peršun,celer- svega po malo

Bromelija nema veze što je malo bitno da si ti zadovoljna i super mi izgleda,cvjeće ti je jako lijepo.Volim vidjeti kad ima natrpano puno cvjeća i kad se sve šareni.Suncokreti su lijepi ali najviše za oko mi je zapeo afrički ljiljan,prekrasan je.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 11:40
sve mi se sviđa..vrt ti je ko bombončić Smile
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 22:19
Bromi kako ti je lijepo dvorištesmile57

I moje čuvarkuće masovno krenule cvasti .Cry
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 11:15
hvala, baš lijepo rečeno to bih isto mogla reči za tvoj vrt

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 14:24
Bromelija smile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 07:25
Baš si lijepo i bogato popunila dvorište! Predivno izgleda sve redom!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 11:20
i da, jel na predzadnjoj slici cvijeta čuvarkuća??
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.