moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 89> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nadam se da ce sljedece godine i moj vrt krasiti majcina dusica
![]() |
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Svaki put ista rijec-prekrasno
|
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Došla sam se i ja malo proštetati, ovim jesenskim ugođajem tvojeg dvorišta, za lišće nebudem ništa komentirala jer ga i ja imam za izvoz, a malo rekreacije grabljanja uvijek dobro dođe
![]() Dojmile su me se dunje (ko da osjećam njihov miris do Zagreba), projekt lantana me baš interesira, i ovi šafrani, nevjerojatno. Čitam te i dalje (stalno) ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Shasha lijepo ti to prčkaš, kako sama kažeš, po vrtu. I ja bih najradije ponovila Lantaninu sliku i onaj kutak za opuštanje. A cvijeća kao u priči! |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Moram priznati da sam ostala prilično zapanjena kad sam vidjela šafrane u cvatu
![]() Sve ostalo niti ne moram komentirati...uvijek je jednostavno prekrasno!! ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
shasha znam da se ponavljam, ali moram reći - predivno.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vrt ti je pravi prak. Najradje bi ponovila sliku koju je i Lantana ponovila. Tek toliko da se dobro zapamti! Predivno! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svi smo se okoristili tvojim biljem, a tvoje dvorišće to nije ni osjetilo, raskošno kao uvijek.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Niho taj luk ja preko zime presadim u teglu i unesem u kuću.Preko ljeta je vani,može u tegli biti ili ga u vrt posadiš.Uglavnm,ostavi ga u kući preko zime.
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj koliko sam biljaka od tebe dobila -ma svaka čast -sad će se moj vrt zvati i tvoj-ima jedan dio. Hvala ti najljepša
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
normalno da mi treba crtati, ja sam vizualni tip i zato idem na forume gdje ima slika
![]() ![]() stalno špota..vrag jedan ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Piramida,nje uvijek ima viška,jako brzo raste i lako se razmnožava
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Prekrasne slike vrta,baš opuštaju.
Ova majčina dušica je predobra,budeš imala možda kaj viška. |
|
![]() |
|
Otoh hvala ti no ja sam sakupila sjeme lantana a i ostatak njih je ipak u kući preko zime.Valjda će nešto ostati,ako ne,zasijat ću ih.
![]() Hehehe,opet je u prvom planu moja famozna majčina dušica
![]() Lantana,to je jedna vrsta majčine dušice i njome najviše gredica i kamenjara obrubljujem.Jako je zahvalna,može ju se i gazati,zimi je zelena,porežem je kad mi preraste i opet tjera.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bogu fala dočekali smo cijeli slide vrta, koji izgleda fantastično, ove boje jeseni su unjeli neku posebnu čar, trave su mi favoriti, i svi oni mali detalji koji ga čine posebnim. nego što je ovo zeleno u prvom planu, kao da pada na ovoj slici
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
danas sam išla malo u prirodu i baš sam dosta slikala ali svaki put sam te spomenula i rekla ovo je i ona slikala -i slike sad su prekrasne -----i samo da ti kažem da sam te kopirala-----i da sam presretna
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
I kako sad da ne napišem koju riječ ovdje kad gledajući slike toliko emocija navre da je nemoguće ne utipkati nešto poput - veličanstveno!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |