Za ljubav nije kasno |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 17> |
Korisnik | |
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Čekam nove radove , i dalje potpisujem svoj komentar od ljetos
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Obećajem da ću se potruditi.
Malo sam pauzirala, jer sam operirala mrenu, pa na blizu i ne vidim baš dobro, jer ću tek dobiti naočale.
Ipak sam ponešto uspjela napraviti, ali sam bila lijena slikati.
obećajem, nema više ljenčarenja!!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Onda je pauza opravdana, nadam se da je sve dobro prošlo, sigurna sam ,i znam nešto o tome jer sam mirovinu zaradila u očnoj amb. doduše radeći sa djecom,najljepši posao na svijetu
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Želim ti brz oporavak, i nove prekrasne radove!!! |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ovi tanjuri su uređeni za 10!
Obadva! A na masline sam, a šta mogu-drag mi motiv, odmah pala! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
tanjuri su savršenstvo
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() |
|
![]() |
|
a danas toliko
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
fantazija,cestitam majstorice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Pregledala sam cijelu galeriju i oduševljena sam.pedantni, uredni radovi. Fascinirana sam načinom na koji kombiniraš boje.
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Kako maštovito i veselo!!!
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
ladičar je izvrstan, ali hoklica
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,bravo!
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
E.Bubaaaaa,pa gdje ima takve oći za kupit?Pa presretne Magdalena i Lucija,ništa od tvoje preciznosti urednosti i smisla nisi izgubila,ovo je prelijepo!!!
|
|
![]() |
|
Hvala cure, stvarno mi je falilo, kao što moje kćeri kažu, " maljanje".
Biljana, slika je rižin papir, s tim što ja dosta toga i docrtano, a sa strane je salveta.
Ja takve kutije i ladičare kupim u Obiu u Mostaru, a hoklica je iz Bauhausa, tako da uvijek imam pri ruci za neke prigode.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
dobro da si rekla da je tanjur, skoro sam zagrizla paradajz
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Oduševila me je Sarah Kay. Gdje se može kupiti takav rižin papir?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |