kami - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 33> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme, divim ti se s ovim crackleom, ali stvarno - stvarno! Ja imam vječne borbe s njim i baš sam u otporu prema radu s njim jer me svaki put naživcira i nikad mi ne ispadne onako kako sam željela tako da....svaka čast na eksperimentiranju! I moram priznati da nijedno nije ispalo razočaravajuće... Baš naprotiv!
![]() Jako mi se sviđa šumska zdjelica, tako mi je simpatična... Ovo valjda budi dijete u meni, hehehe! Također me se dojmila ova s ljiljanima baš zato što je decentna i što ima osobni pečat - inicijale... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
anđelka: hvala, ugodno si me iznenadila komentarom
![]() Slavica 08: nema nagrada za glasače, ali hvala puno ![]() Izzy: u potpunosti shvaćam za crackle, on ima određenu dozu nepredvidivosti što te vjerojatno nervira, a mene zabavlja ![]() Ja sam tad bila zadovoljna, svaki je ispao malo drukčiji, onima kojima je sve redom poklonjeno bilo im se svidjelo... Ne stignem novi rad sa spužvastim crackleom staviti, kroz tjedan dana sve živo stavljam u obje galerije, tj. kad ovo ludilo s učenjem prođe ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Znam, znam, ja sam control freak...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
šifra: šljivovica
![]() ono je bila faza kist-crackle, a bambi je kršten tako da sam šlag nanijela spužvicom ![]() |
|
![]() |
|
LUPI ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3 |
|
|
![]() |
|
LUPI ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3 |
super su mi ovi podlošci..od čega ih radiš???
sve pohvala stolice i onaj bančić su ti pre pre dobri
|
|
![]() |
|
LUPI: hvala na pohvalama, drago mi je da si ih zapazila, dobrodošla ovdje
![]() ti podlošci su oni čvrsti pivski kartonski, ovi moji su s jedne strane reklamni, a s druge bijeli pa sam lijepila salvete na bijelu stranu i onda 2 po 2 reklamne strane drvofixom spojila i okolo takvog dvostrukog podloška zalijepila tanku trakicu (a može se i špagica). budem to probala posnimiti jednom, ionako ću drugoj frendici dovršavati podloške po istom principu. lakirala sam auto-lakom u spreju što inače ne radim, ali ako se malo vratiš, pročitat ćeš da su bili totalno pokisnuli na balkonu tako da ih je lakiranje spasilo i još su čvršći bili kad su se posušili od vode... |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kami, zašto si se iznenadila mojim komentarom? Kaj sam bila sprije stroga
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Upravo suprotno, većinom me hvališ onim velkim smajlićima pa sam se ugodno iznenadila da si se oglasila cijelom rečenicom
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ono pile na bančiću mi je zakon! lipo u krupnom planu da se vidi staklena boca je ispala prekrasna. a i tvoje zdjelice i tanjuri koje si sve do sada skrivala
![]() ![]() što se tiče cracklea kad sam prvi put radila s tim svako malo sam gledala di su pukotine, kako će to na kraju ispast. onda sam radila sa kistom sve dok mi netko (ajd se sada ja siti ko mi je to rekao) nije rekao da nakon crackle laka nanesem boju sa spužvicom.
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Super su ti tanjuri i zdjelice....tanjur sa ljiljanima uopće nije bljedunjav,meni se sviđa.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
to ti je zato đto sam nekad lijena pisati, a radovi su mi lijepi, pa mi je jednostavnije samo staviti smajlića (moj grijeh)
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
I stvarno nema nagrade za glasače ,čak ni utješne! a što je s onima koji su glasali prije mene? Svi se još motaju oko tvog pileta(a mog zeke).
Hvala ti na onim nacrtima,mislim da sam uspjela ,spremne su za slikanje (ako se do jutra ne raspadnu)Stavit ću ih na svoju stranicu uz naznaku da pohvale idu mojoj učiteljici.Hvala još jednom! |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Tanjuri i zdjelice su super.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tanjuri su fantastični!
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Zdjelice s maslinama(cracle skroz ok.) i četvrtasti tanjur s motivom lavande,izvrsno!
|
|
![]() |
|
Ajme, scrollam gore, kolko komentara, očito ništa nisam stigla vidjeti
![]() Ispiti gotovi, još neke ocjene pokupim pa onda na kreativni odmor od učenja, trebat će mi, već sam neuračunljiva... ![]() more, piramidal, danci-ka, rose, maslina55: puno hvala, drago mi je da vam se sviđa, i što vam se ne sviđa sve jednako ![]() anđelka: kužim te u potpunosti, samo sam zato skomentirala da me ugodno iznenadilo ![]() Slavica08: jaaako mi je drago da si se odvažila, već sam se oduševila, komentar na prikladno mjesto ide ![]() Avantura s crackleom je bila uzbudljiva, meni je stvarno bilo napeto i zabavno gledati kako boja puca ![]() Evo, nešto photobucket šteka pa nemrem uploadat fotke, novo-stari radovi ovih dana sigurno... |
|
![]() |
|
Ove tjedne bila sam u razno-raznim multi-tasking obavezama, dijelom
zbog toga jer sam bila bolesna pa sam dodatno nadoknađivala neke
obaveze na faxu...
Sad je sve gotovo, ispiti su prošli, a ovo su radovi od prije tjedan dana... Mama i tata su išli kumovima u goste pa sam im priredila ambalažu za rakiju i vrganjiće... ![]() Pripremam se za Crackle da nemam pojma što planiram... ![]() S obzirom da sam paralelno radila više toga i za fax na laptopu, bilo je kaotično pa sam tako u jednom trenu malo ukrivo nalijepila print... Već je Bambi trebao biti u dvostranoj varijanti tako da me KARMEN dodatno potaknula da šljivovicu odradim dvostrano i naravno s prozorom... Cijenjeni suradnici: bijeli lak-marker i Dobriša Cesarić ![]() ![]() ![]() Bez brige i pameti, potopila sam slovo 'K' izrezano od rižinog papira u vodu (skupilo se kao preplašeni jež na 1cm kvadratni ![]() ![]() ![]() Nisam imala vremena rezuckati novo pa je ovo ostalo tako malo ekstravagantno... (1.slovo prezimena kumova, ali i K kao Kumovi, to nisam ni skužila do ovog trena ![]() Packavo je od šljiva naravno, a plavo je od blica... Šljivovica iznutra... ![]() Šljiva izvana... ![]() A ovo je staklenkica za gljive koje su moji skupljali po šumici na provjerenim mjestima te potom sušili... ![]() ![]() mare (oliti mira), puno hvala na šumski-kaotičnoj salvetici ži hvala što si me svojim djetelinama potakla da se malo igram s ovim bojama okvirića u photobucketu ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
od detalja,sitnica,podloge,motiva,sve je fantastično!bravooo!
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |