Monnina radionica nakita |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 24> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala drage moje! Već se topim od komentara
![]() Ogrlica "More", napravljena od bezbroj perlica (nisam brojala ;) i perlica od polymer gline sa bijelim štrasom....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
aaaaa, kak je ovo dobro!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Monna svaki tvoj rad me iznova oduševi. prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
melpomena ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 8 |
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
wow ovo je i vise nego fantasticno ,predobra je
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Tek sam sad otkrila tvoju galeriju, ajme koja si ti svestrana kreativna dusica, svaka cast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala, hvala svima
![]() Opet sam u lila fazi...narukvica od perlica:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga Primavera, draga Anđelka, hvala vam!
![]() |
|
![]() |
|
![]() Narukvica u raznim tonovima žute, staklene i drvene perle u 3 veličine.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
draga monna ova zadnja narukvica me je totalno fascinirala, molim te objasni mi princip izrade, pokušala bih nešto napraviti svojoj kćerki za roškaš
![]() |
|
![]() |
|
mrvica. ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
svaka čast na radovima stvarno su posebni i prekrasni
![]() |
|
početnik u svemu :)
|
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
što reći osim da su ti narukvice fantastične!!!!!!!!!!!! svaka čast!
|
|
![]() |
|
drage moje, hvala puno što svratite
![]() tutorial o izradi zadnje narukvice (Sunshine) je na stranici - Tutoriali razno
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |