Dorinin početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 22> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja i ja
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() tacna je super,superrrrrrrrrrrrrr ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Hvala ti kaćo i riječi ti se pozlatile, meni najbitnije da se zabavljam, opuštam, radim kaj volim i k tome još i razveselim ljude.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nisam baš redovno pregledavala radove (iako čipku i gaće nisam propustila
![]() A vidim da polako kreće i biznis, bravo ![]() |
|
![]() |
|
E OTOK i meni je ta najljepša i najdraža i teško mi se s njom rastati, a nastala je u trenutku nedostatka vremena i najžešće inspiracije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
čestitam za narudžbu...i baš je lijepa tacna
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
čestitke za narudžbu!
![]() ![]() a rokovnik za mamu me posebno oduševio. prekrasan je.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Dorina, čestitke za narudžbu! Rokovnici su prekrasni!!!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Čestitke na narudžbi! Jeeeeeee!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
predobri rokovnici
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vidim da si bila vrijedna... Iako sam ljubitelj cvijetnih motiva i ova morska tacna je predivna!!!
![]() Samo naprijed paru!!! I narudžbe posebno motiviraju da budemo sve bolji, zar ne? Bar je tako kod mene!!! ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Ma čokoladice jel to kod tebe penezi zveckaju???'Neka,neka novčića samo nek se slažu.....tacna je super i zaslužuje svaku kunicu izdvojenu za nju
![]() |
|
![]() |
|
Viš kak si me odmah skužila, a ja mislila da sam undercover ![]() |
|
![]() |
|
Mislim prije da šuškaju i ti idu u kasicu prasicu za daljnje investicije glede decoupagea. Hvala mare što vjeruješ u mene ![]() |
|
![]() |
|
I ostale curke hvala vam svima na lijepim komentarima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
bas je slatkica to je na bocici od paga... preslatka je
![]() |
|
![]() |
|
je je to je bio pago, to je poklon za tetu koja mi je nabavila bočice
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |