Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Swap i natječaji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - No.1 Božićni swap 2009.
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

No.1 Božićni swap 2009.

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 18>
Korisnik
Poruka
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 23:40
imamo svi mi razumjevanja..zato ne brini...
a cure smile141radovi su fantasticni!!!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 01:21

Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 01:22
Totalno sam se zaigrala s ovim kolažem pa mi nemojte zamjeriti ako je djetinjast - nisam ni ja bolja! Embarrassed E, tek SAD mogu ići u krpe! LOL
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 02:03

...ma sve 5+ draga Izzy...velik je to posao i to jaaaaaako dobar....svaka ti čast na trudu za ovako prekrasne prezentacije... a i ja se ponašam ko dijete... nemam vremena biti dugo na forumu, pa svako toliko skoknem i virnem u "izlog" da vidim kaj ima novoga "ispod bora" Elf

...i budući su naši swapići razmijenjeni i objavljeni, dugujem i malu priču o tome kako sam dobila inspiraciju za ono što sam namijenila našoj dragoj Otok... nadahnulo me njeno pravo ime koje u našem narodu simbolizira mladu djevojku koja se udaje, pa se kaže da za sreću treba nositi: nešto staro, nešto novo i nešto plavo... i tako sam joj od staroga poslala malu drvenu kutijicu dekupažiranu s andjelima u koju sam stavila jednu skromnu ogrlicu s privjeskom od polimerne gline i stiliziranim cvijetom... konačno, Otok je velika ljubiteljica i uzgajateljica cvijeća... kad je bilo u pitanju nešto novo, prošvrljala sam malo njenom galerijom, njenim postovima u drugim galerijama i naišla na jedan recentni upravo u Izzynoj galeriji gdje nam je Otok otkrila da je nekad skupljala figurice slonića... za napraviti figuricu nisam baš imala vremena, pa je uz malo zgodne salvetice, nastao ovaj komplet koji se, kako mi Otok javlja, pridružio kolekciji sloneka.... i na kraju, ostalo je nešto plavo...čestitka iz moje kućne radionice i s mojim najboljim željama.... čiča-miča gotova je priča Frosty
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 07:21
Primavera je noćna ptica, a ja jutarnja

Sad vidim da je provela pravu malu istragu - od imena do onoga što ja volim.
Što da kažem, dobila sam prekrasne darove, sve po mom guštu. Ogrlica je jutros oko moga vrata, sad sam na poslu i čekam da se pojave ostali pa da se pohvalim.

Kod mene je priča bila sasvim drugačija. Kad sam se prijavila u ovu igru (za mene je ovaj swap bio baš igra) odlučila sam nešto napraviti prije nego što doznam tko je moj par. Da sam znala s kim se "igram" postupila bi vjerovatno kao i Primavera, istraživala ukus te osobe, pa pokušala napraviti nešto što bi joj se svidjelo, ali bojala sam se da tome nisam dorasla.
Primaverini radovi su me stvarno obradovali i oduševili, nadam se da su i moji pogodili "u sridu" ili barem blizu.

Eto, to je moja .... čiča- miča gotova je priča.

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 08:45
kao prvo velike pohvale našoj Izzy, koja ima volje i strpljenja ovakom krasno upakirati naše radove. A kao drugo, vaaaau više nemam što izdvojiti, sve je toliko dobro da malo-malo, trknem u galeriju i ponovno pregledam radove. Bravo za sve!
ANĐELKA
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 08:49
Ja od silnog uzbuđenja nisam ni primjetila ove druge novoobjavljene radove,
prekrasni su.
Jedva čekam nastavak ove priče
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 09:24
s guštom otvaram ove stranice i veselim se svakom novom kolažu.....sve je predivno i nekako se osjećam kao da sam i sama sve to dobila......
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 09:28
Cure sve je prekrasno i baš sam se veselila ove godine raditi ovakve lijepe stvari, a najbitnije mi je da se družimo i veselimo.

I drago Izzy puno hvala na inspiraciji i velikom trudu da sve uredi kak se šika. smile78
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 09:42
Primavera&OTOK: Pričice su super, baš su me iznenadile...
Maslačak&Senći: razmjena je ooodlična...
Kutijica i ogrlica su me fascinirale, božićna elegancija...a Senći je stvarno zamotala cijelu hrpicu divnih poklona smile227

Inače, osvojila sam onu "skromnu" nagradicu na hobbychic blog-u pa hvala svima koji su glasali i nadam se da sam unijela malo božićnog origami duha među vas  Big%20smile
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 10:00
svi radovi su prekrasni....izzy je to majstorski prezentirala i sve nas oduševila jedva čekam ostatak....kami čestitam na nagradi, zaslužena je Smile
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 10:11
kami čestitam Smile

bravo cure...svi radovi su odlični Clap
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 10:15
Kami čestitam smile75...kad se male ruke slože sve se može,sve se može.......
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 10:29
izzy ovaj kolaz je nas odlican!  bas si to super sredilasmile71
senci je moj djed mraz...a izzy je to super pokazalasmile78
Na vrh
senći View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 43
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje senći Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 10:57
Izzi, super si to odradila,sa puno strpljenja i ljubavi ,to se vidi iz svakog tvog kolažasmile79.A dragom maslčku, hvala na komplimentu, nije to bilo ništa posebno, kad sam radila poklone za obitelj napravila sam i tebi, a kako ti radiš nakit,dobila si sliku i ostale sitnice. skromno ali od srca. ogrlicu je već prisvojila kćer, koja je odušavljena s njom.smile165
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 11:21
Izzy, svaka čast na volji da naši predivni radovi izgledaju još ljepše!!!

Dorina, vlasnica slikice sa snješkom je presretna s njenim poklonom. smile79

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 11:39
Andrea01 baš mi je drago da malena vlasnica uživa i hvala tebi na predivnim poklončićima i divnom ispijanju kavice Wink
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 12:28
Kami čestitam ti na nagradi smile78
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 13:25
Congrats!...čestitke Kami, više nego zaslužena pobjeda... a sigurna sam da će te i nagrada oduševiti... Art&Decoration meni osobno spada u sam vrh medju časopisima za uredjenje doma...

...draga Otok, tvoji darovi ne samo da su mene oduševili, nego i moje ukućane, i već se ponosno kočopere sa zidova našeg malog stana... hvala ti još jednom na prelijepom Božićnom daru, a pogotovo na slici Gospe kojom si me "pogodila" kao da me i osobno poznaješ Thank%20YouThank%20You
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 13:29
Hvala svima, ja dosad nisam čitala taj časopis, eventualno sam prolistala koji broj u Francuskoj medijateci i slično, malo mi je skup za studentski džep
pa mi je ova nagradna igra došla ko stvorena kao što mi je Izzy došla ko stvorena za swap Embarrassed
Nekako su se baš dobro složili parovi, prst sudbine valjda...smile105

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.