Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 83> |
Korisnik | |
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...mislim da je ovo scaevola, imam je u visećoj tegli, prekrasna biljčica... koliko krasnih karanfila ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
OTOK, moram priznati da se ima na čemu zavidjeti
![]() mali kaktus, je bilo je krasno. kratko je trajalo, ali za pamćenje pčelica7, na žalost iz nekog razloga se ne može se direktno linkom na sliku pa ne znam o kojoj je točno riječ |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Medvjede ,da ti se bar javim, jer sam stalno u tvom vrtu i sa znatiželjom pratim kako ga uređuješ, a sve me pomalo podsjeća na moje početke- osim što nisam imala tako divan pogled na susjedinu ružu
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
medvjede sve pohvale, ti već danas posadio kupljeno na Flori
![]() btw karanfili su prekrasni, a ni ostalo ne zaostaje. Naravno, obavezno napravi sok od bazge, jednostavno za napaviti a osim toga i zdravo. Susjedina kuća i ruža me oduševile. |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
katružo hvala na posjetama i ja sam često u tvom vrtu, a nikako da ostavim koju poruku, ispravit ćemo to :)
toni hvala na posjeti :) lana2 hvala na pohvalama. moral sam to posadit odmah, meni je ipak do doma trebalo manje nego vama. sutra ću u berbu jer vidim da cvijet jako brzo odlazi pa ako mislim bilo što napravit, vremena baš nema puno... i baš mi je drago da smo se upoznali danas. jedva čekam da vidim što se kod vas našlo u gepeku ![]() |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
S malo nostalgije razmišljam o tim forumaškim druženjima, ja sam do sada upoznala jedinu našu dragu Bromi, ali se ozbiljno spremam idući tjedan u Kutinu
![]() Koliko znam nema rasadnika u mojoj blizini, jedino sam na tržnici vidjela da ponekad prodaju ponešto, ali ništa što bi mi zapelo za oko ![]() Ali brzo se utješim, toliko sam već dobila od dragih forumaša, pa kad gledam te biljčice kao da su oni tu.. ![]() |
|
![]() |
|
Misty pa to je moje susjedstvo, takoreći . javi se kad dolaziš pa možda navratim i ja do Kutine
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Gledam kakav potencijal imaš u tvojoj okućnici!
![]() Pa mlade ruke ( ne znam zašto sam pod nickom zamišljala nekog sredovječnijeg a lijepo piše brojka!
![]() ![]() ![]() ![]() Nasmijala sam se svojim turskim klinčićima. Ja se hvalim dva
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
To bi bilo sjajno Medo! Možda nas i tada skupi više? Do tada mogao bi požuriti s tim jezercem, nikad se ne zna, možda neka prerušena princeza traži dom ![]() ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Šta bi dala da imam gdje staviti onakvo jezerce, to sam oduvijek htjela imati! Bit će prekrasno kad se sve te biljke razrastu, već sad mogu zamislit!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hehehe, Misty da nikad se ne zna. ova moja princeza danas nije mogla doći jer se sprema na more pa možda dođe kakva dok se moja vrati (srećo ako ovo čitaš znaj da si samo ti i niti jedna druga i nemoj mi slomit ruke i noge
![]() springy vjerujem ti. ja sam živio za trenutak kad će konačno žabice (prerušene princeze, naravno) zakreketat mojim jezercem glede toga, ja im pripremam teren pa sam danas malo bio u lovu na močvarne biljke, ali prije nego li njih posložim ovdje, moram ponovno postavit sliku onog svog prkosa, danas mi je baš guba... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
za većinu ne znam što je ali mi se dopalo i skoro me koštalo mokrih nogu. naizgled suha zemlja odjednom počela propadat zajedno s mojom malenkosti i štihačom...
![]() tu je i nešto što izgleda kao perunika, barem listovi, ali je znatno višlje od njih i ima ove neke tuljke kao ljiljan. možda je neki močvarni ljiljan, stvano... ![]() ![]() za ovu opet ne znam što je ali je baš krasna. osim što je krasna, puca ko repa pa stvarno treba pažljivo s njom, ali uvjeren sam da će joj se svidjeti kod mene i da će se brzo oporaviti ![]() ![]() i za kraj malo šaša koji me koštao tri minute straha. naime, nalazište je na lovačkom parkingu, a obzirom da mi medvjedi i lovci nismo baš najbolji prijatelji, skoro sam se napravil u gaće dok sam ga brutalno otimao iz žbunja boreći se pritom s gomilom komaraca ![]() |
|
|
|
![]() |
|
oprostite na duplim fotkama, nekaj mi se pošemerilo
|
|
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
jedno ljepše od drugog... jednom rječju prekrasno!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno,vidim i jezerce dobiva biljkice,brzo to kod tebe napreduje
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
bravo za jezerce
![]() |
|
![]() |
|
hvala drage Hamara, Mira i Goga
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Medvjediću močvarne slike, pardon biljkice su predivne, baš sam i ja za jezerce nabavila onaj mini rogoz tako je simpa.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |