Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj medvjeđi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj medvjeđi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 83>
Korisnik
Poruka
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 21:17

Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Uploaded with ImageShack.us 

nekoliko rascvatenih trajnica...

...mislim da je ovo scaevola, imam je u visećoj tegli, prekrasna biljčica...

koliko krasnih karanfila

Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 21:58
OTOK, moram priznati da se ima na čemu zavidjeti
mali kaktus, je bilo je krasno. kratko je trajalo, ali za pamćenje
pčelica7, na žalost iz nekog razloga se ne može se direktno linkom na sliku pa ne znam o kojoj je točno riječ
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 22:26
Medvjede ,da ti se bar javim, jer sam stalno u tvom vrtu i sa znatiželjom pratim kako ga uređuješ, a sve me pomalo podsjeća na moje početke- osim što nisam imala tako divan pogled na susjedinu ružu  Smile!
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 22:27
smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 22:28
medvjede sve pohvale, ti već danas posadio kupljeno na FloriClap Drago mi je da smo se upoznali.
btw karanfili su prekrasni, a ni ostalo ne zaostaje. Naravno, obavezno napravi sok od bazge, jednostavno za napaviti a osim toga i zdravo.
Susjedina kuća i ruža me oduševile.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 22:36
katružo hvala na posjetama i ja sam često u tvom vrtu, a nikako da ostavim koju poruku, ispravit ćemo to :)

toni hvala na posjeti :)

lana2 hvala na pohvalama. moral sam to posadit odmah, meni je ipak do doma trebalo manje nego vama. sutra ću u berbu jer vidim da cvijet jako brzo odlazi pa ako mislim bilo što napravit, vremena baš nema puno... i baš mi je drago da smo se upoznali danas. jedva čekam da vidim što se kod vas našlo u gepeku
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 07:35
S malo nostalgije razmišljam o tim forumaškim druženjima, ja sam do sada upoznala jedinu našu dragu Bromi, ali se ozbiljno spremam idući tjedan u Kutinu Smile!
Koliko znam nema rasadnika u mojoj blizini, jedino sam na tržnici vidjela da ponekad prodaju ponešto, ali ništa što bi mi zapelo za oko Confused.
Ali brzo se utješim, toliko sam već dobila od dragih forumaša, pa kad gledam te biljčice kao da su oni tu..LOL
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 07:48
Misty pa to je moje susjedstvo, takoreći . javi se kad dolaziš pa možda navratim i ja do Kutine
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 08:19
Gledam kakav potencijal imaš u tvojoj okućnici!Thumbs%20Up
Pa mlade ruke ( ne znam zašto sam pod nickom zamišljala nekog sredovječnijeg a lijepo piše brojka!LOLLOL), pa ideje koje ćeš dobivati i rječju i slikom u drugim vrtovima, sve to obećava jedan pravi raj!ClapClap

Nasmijala sam se svojim turskim klinčićima. Ja se hvalim  dvaWink a tvoji..... koliko ih imaš, prekrasni su!Big%20smile
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 09:39
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Misty pa to je moje susjedstvo, takoreći . javi se kad dolaziš pa možda navratim i ja do Kutine

To bi bilo sjajno Medo! Možda nas i tada skupi više?
Do tada mogao bi požuriti s tim jezercem, nikad se ne zna, možda neka prerušena princeza traži dom Wink

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 10:14
Šta bi dala da imam gdje staviti onakvo jezerce, to sam oduvijek htjela imati! Bit će prekrasno kad se sve te biljke razrastu, već sad mogu zamislit!ClapThumbs%20Up
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 12:53
hehehe, Misty da nikad se ne zna. ova moja princeza danas nije mogla doći jer se sprema na more pa možda dođe kakva dok se moja vrati (srećo ako ovo čitaš znaj da si samo ti i niti jedna druga i nemoj mi slomit ruke i noge )

springy vjerujem ti. ja sam živio za trenutak kad će konačno žabice (prerušene princeze, naravno) zakreketat mojim jezercem

glede toga, ja im pripremam teren pa sam danas malo bio u lovu na močvarne biljke, ali prije nego li njih posložim ovdje, moram ponovno postavit sliku onog svog prkosa, danas mi je baš guba...

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 13:04
dakle bio sam u lovu i u okolici počeo s perunikama...
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 13:14
za većinu ne znam što je ali mi se dopalo i skoro me koštalo mokrih nogu. naizgled suha zemlja odjednom počela propadat zajedno s mojom malenkosti i štihačom...

tu je i nešto što izgleda kao perunika, barem listovi, ali je znatno višlje od njih i ima ove neke tuljke kao ljiljan. možda je neki močvarni ljiljan, stvano...

za ovu opet ne znam što je ali je baš krasna. osim što je krasna, puca ko repa pa stvarno treba pažljivo s njom, ali uvjeren sam da će joj se svidjeti kod mene i da će se brzo oporaviti

i za kraj malo šaša koji me koštao tri minute straha. naime, nalazište je na lovačkom parkingu, a obzirom da mi medvjedi i lovci nismo baš najbolji prijatelji, skoro sam se napravil u gaće dok sam ga brutalno otimao iz žbunja boreći se pritom s gomilom komaraca

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 13:16
oprostite na duplim fotkama, nekaj mi se pošemerilo
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 14:59
jedno ljepše od drugog... jednom rječju prekrasno!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 17:42
Predivno,vidim i jezerce dobiva biljkice,brzo to kod tebe napredujeClapUmalo vremena,napravio si puno togaThumbs%20UpZa cvjetnu družinuThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up...........
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 18:13
bravo za jezerceClap
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 18:35
hvala drage Hamara, Mira i Goga
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 18:39
Medvjediću močvarne slike, pardon biljkice su predivne, baš sam i ja za jezerce nabavila onaj mini rogoz tako je simpa.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 83>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.