moj mladi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 28> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zumbuli krasni, onaj bijeli čupavi nacis mi je simpa, a kako se drže nove pridošlice
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
ok to za kukurijek.a za tricirtus sumnjam da će išta biti jer su mi korijenčići bili sumnjivi.možda mi je prijateljica nešto zeznula dok je prebacivala u saksiju da bi opstali.za tako lijep cvijet imat ću strpljenja do jeseni.pozdrav ti veliki od mene
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Kukurjek sam i rekla da neće cvasti ovu sezonu jer se mora prilagoditi mjestu i cvasti će za godinu dana. A tricirtus je meni onaj stariji pustio listiće a ovi mladi još ni da drmnu, ali pošto cvatu tek najesen ima vremena.
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga tija, heuchera i kukurijek se drže, ali tricirtusa nigdje ni traga.evo čekam da još otopli pa možda se pojavi.
kukurijek nije ni pupove pustio pa neznam koje je boje.neki dan sam jednog iz šume zelenog prebacila da se druži sa nigerom bijelih cvijetova |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ej Mag jel "ono" krenulo sa listićima?
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
magnolija, pa zar fritilarija može preko zime ostati u zemlji???
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
drage moje puno vam hvala na lijepim riječima.
misty to je fritillaria-carska kruna. triša baš mi je drago da si često tu, jako bi bilo lijepo i jednu kaficu popiti sa svima vama. puno vas pozdravljam sviju |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Na ovoj slici sam se duže zadržala. Zaista lijepo! |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipe narcise imaš,a i zumbuli ne zaostaju u predivnim bojama
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
magnolija, krasne slike buđenja vrta, a novi stanovnici će biti super!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo da ti se javim, da znaš da sam često tu
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala ti draga saro i tebi gio
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
proljetne slike su mi najveselije
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
ostatak ću staviti drugi put ima tu svašta
|
|
![]() |
|
i mini narcisi su procvijetali
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo i encijan krenuo, a bojala sam se da li će preživjeti
![]() |
|
![]() |
|
JESTE MALI KAKTUSE,evo još malo slikica
![]() dicentra izbija nosić, to je crvena |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |