Adam - alocasia odora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 26> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moji "panjčići" ne migaju!!!
Još za sad miruju! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
nemogu vjerovat ,znaci kad si ih razdvojila tugovali su ...e svašta ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
irenaidani to sam i mislio da je a to što kažeš da su povezani vjerojatno je,a i evu sam jedno negdje davno vidio zato sam i opisao da jako liči na adama a to smo se sad i uvjerili.
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Hvala,kad obavim javim rezultat
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
sretno!!
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ja tako razmnožim yucu a nisam znala da možeš i adama tako, mladunca ću svakako maknut a starca ipak nebi dirala. Hvala ti na savjetu!
|
|
![]() |
|
pa uzmes ih na proljece i posadis....ja sam svoj adam koji je imao par godina cijelo deblo raspilila na komade od 10 cm i posadila...da znas koliko ih je....pogledaj pod cvijece foto-moje malo carstvo....
|
|
![]() |
|
Naravno da cu probati, bit će adama!!!!!
Daj mi reci sto da radim sa onima sto izlaze iz njega ne mislim na one iz zemlje pored nego baš iz njegova debla malo iznad zemlje onako kao pelcer? |
|
![]() |
|
...ja sam negdje procitala da cvijet osusis kad ocvate i bit ce sjemena....
![]() |
|
![]() |
|
A zato moj adam jadničak plače a ja mislila da izbacuje višak vode pa uvela restriktivne mjere štednje na vodi.
ŠALA MALA, prekrasan je ima ravno 7 listova i nešto sve miriše na cvit a da mu je još eva??????? |
|
![]() |
|
AH ...TA LJUBAV...
![]() |
|
![]() |
|
bili cvitak ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
ej za nepovjerovat
![]() |
|
cvijet treba sunce da bi bio cvijet, čovjek treba ljubav da bi bio čovjek
|
|
![]() |
|
da dmirce12,to je eva...tako su mi rekli...ja sam je dobila iz Paga jednu godinu...isto se odrzava ko adam...list otpadne pa istjera novi i tako stalno...i pazi stvar...odvojila sam ih na oko mj.dana...nju sam stavila u svoj dnevni boravak a adam ostavila kod mame u blagavaoni...e koja zalost...adam je plakao a eva mi ostala bez ijednog lista...sad sam ih opet stavila skupa i ona je potjerala dva lista a on vise ne cmizdri...neopisivo....
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
irenaidani to je znači eva da kako sam i opisao slična po listu adamu samo što su malo duži i uži listovi kod eve.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
lilie neznam koliko je to moguče da se nabavi eva,a i neki je mješaju sa kalom međutim jako je slična adamu po obliku i veličini lista,a želim ti sreču da je pronađeš pa da vidimo slikicu.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Bebi bit će i a i adama, samo eve nemam.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |