Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 63> |
Korisnik | |
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jani advent je savršen
![]() ![]() ![]() ali i podnetači i anđel, ma sve mi je mrak!!!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jani nema problema, javiti ću samo Okić da odustajemo, biti će još dosta vremena. Molim te javi mi pošto su ti sviječnjaci i kod koga si naručila, možda ih ima i drugdje, ali nisam bila u centru već više mjeseci.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Anđeli ......
![]() Komplet podložaka:
![]() pa svi zajedno:
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ja i dalje radim punom parom.... Od ponedjeljka krećem s terapijama pa će mi to oduzeti jako puno vremena i neću više stići toliko raditi pa sam zato sada ubrzala tempo.....
Još jedan adventski svijećnjak:
![]() ...s druge strane....
![]() ...i iz još jednog kuta....
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
SLAŽEM se iza blagdana bi i ja rado došla na druženje
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Curke - čini mi se da ipak neće biti okupljanja, jer su svi u ovo predblagdansko vrijeme zauzeti. I ja imam neke obiteljske obaveze i neću moći u to vrijeme, na žalost! Mislim da ćemo to morati odgoditi za neko malo mirnije vrijeme
![]() |
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ah, ja ne mogu doći u ponedjeljak na druženje jer mi kćer ima zbor pa ju moram voditi. Zapravo, meni je jedino petak slobodan, sve druge dane imam raspored s djecom.
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Jani ako ću ikako moći dođem! Još pokušavam naći onu podlogu za tebe!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ne sekiraj se, ja sam na neke poslala e mail,a ako i ne dodju, biti ćemo nas dvije,samo moli onog gore da nam snijeg ne zavija.
Ka sse sjetim nekoga, šaljem poruku. Javi se |
|
![]() |
|
Hvala vam djevojčice moje!
![]() Tatjana - ja stvarno ne znam da li će se sastanak održati.....meni se nitko nije javljao.
|
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Jani-svijećnjak je prekrasan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Janipa ja stalnomoram pisati da su ti radovi super, ali su stvarno super, nešto ću primijeniti kad dodju dvojke.
Molim te javi mi dali ipak ostaje sastanak, osim u slučaju oluje, jer sam stavila gdje se objavljivaju ssastanici. Okić će možda doći, a ti ako si s nekim bolja daj javi. |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
lajk... ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Kompletić za Saru med medeni
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
prekrasni kompletić za bebu.......a svjećnjak je odličan!!!!!!
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Stvarno predivno
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ma preslatko
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Dobila sam narudžbu za personalizirani poklon za rođenje bebice, pa sam se bacila na posao.......
Evo rezultata:
![]() ![]() I pripadajuća kutijica za spremanje uspomena....
![]() I iznutra.....
![]() |
|
|
![]() |
|
Mima - cure rade različito. Dobila sam informaciju da neke cure rade i s onim za decoupage, i ovo što je Sara napisala, a ima i neko univerzalno.....pa ti odluči što ćeš
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |