gerberi1 - decoupage galerija radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 41> |
Korisnik | |
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imaju ih još... ![]() e, sad - kako je prošlo naručivanje od Monarta? koji su im načini plaćanja i koliko te došla poštarina za Hrvatsku? ako se sjećaš... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
hvala cure...salvetu sam kupila od anite rupnik,a prije toga od monarta...neznam da li ima jos.......
|
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Jako lijep ?motiv, stvarno kako da ga nabavim
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
gdje si uspjela nabaviti tu salvetu (ovu s ružama) ? ![]() izgleda da nam je svima među favoritima... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
komoda je mrak a kutija preslatka
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Lijepo si sredila staru komodu
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
drage moje ja vam masu stavim u spricu za bockanje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Puno ti hvala na odgovoru puno si mi pomogla ,a kontur pastu ču probat napravit i stavit ču je u flašice za odmrzavanje brava auta po zimi one imaju savršeno tanak vrh jer su tubice prazne dosta skupe 28 kn jedna tiba to mi se čini puno
![]() |
|
![]() |
|
![]() tifany mi je otela pitanjce iz tipkovnice... ![]() za nanošenje kontur paste koristiš one male prazne tubice iz NBhobija? za ovaj poljski lak nisam sigurna da ga imaju u ponudi, barem ne na internet prodaji... možda samo u dućanu... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
gerberi ideja za kontur pastu ti je super,samo me zanima di ti to uliješ kad napraviš?
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
evo samo da napisem da sam crakle nabavila u knjizari pin kod nas,a koliko znam oni nabavljaju robu iz hoby-art u zg....pa vjerujem da ce se tamo moci pronaci ovaj lak...cijena mu je 21kn i mislim da je proizvodjac Poljska---
|
|
|
|
![]() |
|
evo da stavim sliku od craklea s kojim ja radim...
|
|
|
|
![]() |
|
hehe...hvala ti crvena daliija...ajmo od pocetka...prvo kontur pasta,to je za obrubljivanje ili za izvlacenje crta(kad sam ja trazila kontur pastu,rekli su mi da su to boje za staklo 3d)imas ih u vise boja....moze se kupiti u svakoj knjizari....drugo-salvete...ja sam vecinom salvete od jece i retro uzimala od cura koje prodaju na fb(anita rupnik ih prodaje).....trecelak za raspucavanje ili krakle,ni meni nije uspio prvi put,mislila sam da necu ni raditi sa njime,medjutim nabavila sam lak koji raspucava fantasticno...stavicu poslije sliku da vidis koji je proizvodjac...radis jednostavno,znaci prvo tamna podloga akrilne,crakle,pa bijela ili neka svjetlija poslije nje,na to salveta...nadam se da sam ti pomogla bas malo,a ako jos nesto trebas samo pitaj...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gledam od prve stranice do kraja sve je savršeno,pola toga nerazumijem recimo kontur pasta to ide na staklo i ostali dekupaž i kakva je to pasta????I di ju kupim a salvete dijeca pa retro ,razglednice,boce koljevka ma sve jedna velika krasota ,Onda gledam raspucavanje nejde to meni nikako.na jednoj radionici su mi rekli da dobijem veče pukotine ako nanmosim na mokri lak ,nije uspijelo a tvoje su besprijekorne kako ih postižeš i čime?Joj baš gnjavim imala bi ja još pitanja ali ču ih saćuvat za drugi put,
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |