flover - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 18> |
Korisnik | |
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepa šetnja, uživala sam u tvom prekrasnomm cvijeću
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Lijepo cvijeće imaš
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() I kod nas se u bunaru voda opasno spustila. Mislim da ćemo morati početi plesati unga-vunga za prizivanje kiše, makar morali dovesti i nekog indijanskog vrača. |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Pozdrav Maris,Anthea,Belica,Anđelkad,Ksan,Alad,Dadinica i puno vam
![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
i po noći i po danu
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
prvi cvjetić cream dature,al nisam ga uspjela slikati otvorenog potpuno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Sviđa mi se kod tebe, posebno oni detalji tipa panjeva, kamenja i ostalih aranžmana koje si posložila, slikni malo više toga, "kradem" deje.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
Glikice hvala na pohvalama,bit će slikica od panjeva...samo zbog ove vrućine sve mi cvijeće gori,bez obzira što ga zaljevam svaki dan....nažalost na največoj je vručini večinu dana.....jučer nam konačno MALO pala kišica,al danas opet prži....dođi mi opet
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Lipo draga, lipo a datura je posebna.Moja je još u štrajku,
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
evo moje ružice opet cvatu,jadnice nekako uspjele bez zaljevanja....
![]() ![]() ![]() ![]() još malo cvjetića.....
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
predivno cvijeće i boje
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
[QUOTE Koja će ovo biti kombinacija kad se otvore,predivno!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |