Vrtlarenje kroz moje oci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 17> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako krasne proljetnice imaš dado...pa zar je već vrijeme za magnoliju!?
lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Ma tu kod nas je sva klima totalno poremecena! Iz zime eto vec polako prosli i u ljeto, nema vise proljeca. :/ Sve je suho, temperature su visoke, stalno je suncano i eto biljke se probudile ranije nego inace. Magnolija po meni prerano cvijeta ali pitao sam ljude u mojoj zoni i vele da su i njima stabla u cvatu.
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
dado odavno vec planiram pogledat tvoj vrt ,al nisam htjela prelistat ga u zurbi,jutros sam gustala uz kavu kod tebe..hvala ti sto nam pokazujes svoje carstvo i dajes nam savjete..ja odo upravo isprobat jedan tvoj savjet..kombinirat ajugu sa zecijim usima...tebi ostavljam liejp pozdrav
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
E da mi je imati toliko prostora kao ti. Kod tebe je uranilo s vegetacijom i cvatnjom kao i kod mene. Magnolije već naveliko cvjetaju po drugim vrtovima, tulipani cvjetaju iz zemlje jer im ni stapka nije stigla narasti od naglog zatopljenja. Btw, super vrt imaš. Ako budem ikada u prolazu morat ću navratiti jer bi to bilo kao da sam išao u Rim/Vatikan a nisam vidio Papu
![]() |
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Prekrasan mi je taj tvoj kamenjar, tak je prirodan. A onaj žuti cvjetić, Epimedium Sulphureum kad se na brzinu pogleda, sliči pakujcu. Jako je zgodan.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
@anabistrica - dobro si primjetila slicnosti, botanicki pripadaju istom redu biljaka (ranunculales-zabnjaci) ali razlicitim obiteljima. Drago mi je da kamenjar izgleda prirodno, najvise sam se trudio da bas tako i ispadne.
@ante-meni prostora vec fali ;), a recimo da sam recentno uselio u "nove vrtove". Slobodno navrati, bit ce mi drago. :) |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasne proljetnice ti cvatu. Plućnjak (oba) me posebno oduševio, ali i jastučići arabisa su krasni. A dvocentimetrašica Ophiopogon Tamryu plavih bobica je zaista posebna!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
I mene su plave bobice oduševile.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i meni se svidja tvoj kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Lijepa šetnja tvojim vrtom, zaista posebno
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala svima na lijepim rijecima :)
|
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
"ante-meni prostora vec fali"
Šteta da nisam bliže. Ponudila bi ti svoj prostor, imam ga previše.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ana mi je uzela rijec iz usta ( i ja bi dala dio na koristenje ). Kamenjar je super !
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
haha havala na ponudi :) imam i ja prostora ali mi je zabranjeno sirenje ;) pa nemogu vise osvajati novi teritorij. Nije problem u prostoru nego u tome tko ce sve to odrzavati, moji su projekti dosta konkretni a zemlja je dosta nisko :) |
|
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Sestre drage, kad tako velikodušno nudite, ja sam vam bliže ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Lijepo! Prekrasno!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
plave bobice su super kao uostalom i sve cvijece kod tebe..za mene je mnogo toga jos uvjek nepoznanica..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Veselim se što ću uskoro tvoj kamenjar vidjeti uživo. To je praznik za dušu i oko. Javi mi se za dogovor, jer ekipa 051 pojačana s ekipom 052 jedva čeka izlet.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |