Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Identifikacija biljaka
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prepoznajte mi ovo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Prepoznajte mi ovo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 128129130131132 243>
Korisnik
Poruka
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 14:40
ok hvala svejedno što si se potrudila, i ja jedva čekam da procvatu, onda sam ziher što su prije. 
belica,zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 20:05
ima netko ideju kako se ovo zove?
brinula sam se za biljcicu onako od oka, zanima me ime da istrazim za prezimljavanje i to dalje :)
hvala!

velika gorica
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 20:26

Izgleda mi kao neka begonia.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 20:56
Belica,ja mislim da ova tvoja biljka jeste poslušnica,išla sam pogledati kakvo lišće ima moja,meni izgleda isto.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 21:04
hvala mali kaktus i ja tako mislim nekako , samo kad sam ju proljetos kupila, žena mi nije znala reči što je.
Ovo drugo mi još ostaje misterij onda.
belica,zagreb
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 11:03
Wolsfbabe, to je begonia, zmajevo krilo. Imaš o njoj dosta tu na forumu. Preko zime je možeš sačuvati u kući. Istraži CIF, najbolje je.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 11:06
Belica, ovo drugo mi liči na list engleske tratinčice, one duple što izgledaju kao loptice, crvene,roza bijele. Ipak, možda netko drugi zna točno.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 12:29
Dadinica hvala i tebi, ali tratinčice su male, a ovo nije i listovi isto nisu kao oni tratinčica. Zaista je xxxx. Ma valjda kad konačno procvijeta otkrijem što je.
belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 12:57
i još bih samo ovu biljčicu molila, kupila sam ju danas na placu bezimenu naravno. Nekakva penjačica, crveni trubasti cvijetići.  Rečeno je Japanski slak- ali Confused gospodin google nikad čuo.

belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 13:50
evo saznala sam ime ove gornje penjačice- gospon google je pomogao-
ipomoea quamoclit.
belica,zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 15:25
Molim lijepo tko smo mi,kak Lovro veli,teta na placu rekla samo da smo trajnice

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 15:56
lizijantus ???
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 17:07
Imam nekoliko biljčica za koje ne znam da li da ih počupam jer su korov ili ih trebam ostaviti da rastu. Molim pomoć!
1.

2.

3.

4.

“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 18:54
mK, mislim da je free u pravu...

Andina, prvo mi mogel biti onaj neki meksički krastavac, a treće trešnja ili višnja iz koštice!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 19:59
Na drugoj mislim da je kupina i divlji trs, a zadnja mi liči na metvicu, ali nema isti vrh. Marulja nije,...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 21:26
Free,Lovro,jeste lisianthus eustoma grandiflorum,imali li tko kakva iskustva s tim cvijećem?
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 21:34
Ja sam ga lani u to vrijeme imala vani i lijepo je napredoval...direkt u zemlji...u jesen kad sam ga presadila u teglu i pospremila unutra, propal je!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 21:41
OK,onda ću ih ja ostaviti u zemlji u vrtu pa šta bude bude.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 21:59
mali kaktus oni su ti lijepi samo kao sezonski cvijetići, ali brzo propadnu ili kenjave poslije. Ja sam lani isto imala jedan u vrtu, preživio je zimu u zemlji, iskreno i zaboravila sam ga. proljetos je nicao van, ali toliko sporo da me ubio u pojam, na kraju sam ga iskopala van i bacila. 
belica,zagreb
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 23:07
Eh Belica, nisi trebala! Oni dosta kasno krenu, tek tamo krajem 5. mj počnu zaozbiljski rasti, ali sve nadoknade cvijetom. Ako im je mjesto dobro, cvjetaju cijelo ljeto.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 128129130131132 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.