Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 243> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ok hvala svejedno što si se potrudila, i ja jedva čekam da procvatu, onda sam ziher što su prije.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
ima netko ideju kako se ovo zove?
brinula sam se za biljcicu onako od oka, zanima me ime da istrazim za prezimljavanje i to dalje :) hvala! ![]() |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Izgleda mi kao neka begonia. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Belica,ja mislim da ova tvoja biljka jeste poslušnica,išla sam pogledati kakvo lišće ima moja,meni izgleda isto.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
hvala mali kaktus i ja tako mislim nekako , samo kad sam ju proljetos kupila, žena mi nije znala reči što je.
Ovo drugo mi još ostaje misterij onda. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Wolsfbabe, to je begonia, zmajevo krilo. Imaš o njoj dosta tu na forumu. Preko zime je možeš sačuvati u kući. Istraži CIF, najbolje je.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Belica, ovo drugo mi liči na list engleske tratinčice, one duple što izgledaju kao loptice, crvene,roza bijele. Ipak, možda netko drugi zna točno.
|
|
![]() |
|
Dadinica hvala i tebi, ali tratinčice su male, a ovo nije i listovi isto nisu kao oni tratinčica. Zaista je xxxx. Ma valjda kad konačno procvijeta otkrijem što je.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
i još bih samo ovu biljčicu molila, kupila sam ju danas na placu bezimenu naravno. Nekakva penjačica, crveni trubasti cvijetići. Rečeno je Japanski slak- ali
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
evo saznala sam ime ove gornje penjačice- gospon google je pomogao-
ipomoea quamoclit. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
lizijantus ???
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Imam nekoliko biljčica za koje ne znam da li da ih počupam jer su korov ili ih trebam ostaviti da rastu. Molim pomoć!
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
mK, mislim da je free u pravu...
Andina, prvo mi mogel biti onaj neki meksički krastavac, a treće trešnja ili višnja iz koštice! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Na drugoj mislim da je kupina i divlji trs, a zadnja mi liči na metvicu, ali nema isti vrh. Marulja nije,...
|
|
![]() |
|
Free,Lovro,jeste lisianthus eustoma grandiflorum,imali li tko kakva iskustva s tim cvijećem?
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ja sam ga lani u to vrijeme imala vani i lijepo je napredoval...direkt u zemlji...u jesen kad sam ga presadila u teglu i pospremila unutra, propal je!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
OK,onda ću ih ja ostaviti u zemlji u vrtu pa šta bude bude.
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus oni su ti lijepi samo kao sezonski cvijetići, ali brzo propadnu ili kenjave poslije. Ja sam lani isto imala jedan u vrtu, preživio je zimu u zemlji, iskreno i zaboravila sam ga. proljetos je nicao van, ali toliko sporo da me ubio u pojam, na kraju sam ga iskopala van i bacila.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Eh Belica, nisi trebala! Oni dosta kasno krenu, tek tamo krajem 5. mj počnu zaozbiljski rasti, ali sve nadoknade cvijetom. Ako im je mjesto dobro, cvjetaju cijelo ljeto.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |