Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 128129130131132 272>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 11:06
Lantana, SilveK, gio, kontesaa smile78
Kontesaa, imam dvije boje aubretije. Jedna temno lila i jedna svjetlo lila, skoro svjetloplava. Ako hoćeš spremit ću sjeme. 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 14:53
može, može, baš ću za probu probati posijati od ove svoje da vidim kako će ići 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 17:38
kontesaa - zapisano.

A zapisane su i ostale biljke koje sam obećala. I nisam, barem mislim, nikoga zaboravila.
Ali, evo - već sat i pol pokušavam u dvorištu nešto napraviti pa ne mogu jer imam malog štetočinu koji brzo uči, ali ne dovoljno brzo...
Kako je Lora stavila sliku MPS, ja moram staviti sliku MPK sa tim malim čudom: Obožava moj vrt - gaziti, čupati ... CryCryCry

Zar ne izgleda nedužno i nejako ?! 
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 18:44
Pa sve se rascvjetalo  i biljčice pucaju od zdravljaTongue.

Predivno cvijeće  , mora biti lijepo koliko ga samo pazišsmilie_ga_042.gif
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 18:47
Jastučac je predivan, koliko si nam ga podjelila i još ga imaš puno. Magnolija u punom sjaju, ali volim i ćuke, nekako me podsjećaju na djetinjstvo.
Ljubimac presladak, kao i moja imenjakinja - zaljubljena u njega-neka to je baš super.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 18:49
LOLPesonja je za pet. Sad već sliči na svoju vrstu!Big%20smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 21:37
Smrcko, Triša baka - hvala na pohvalama !

A ja sam zato večeras pripremila posude za sijanje. Neću vam niti govoriti koliko toga. Jedva čekam da odradim posao do kraja!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 21:41
tvoj vrt neću ni hvaliti......zna se......a pesonja ne mogu mu se nadiviti. Sa B. ga stalno spominjemo....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 22:22
Magnolija u cvatu - prekokrasna!
Priznajem da me narcise oduševljavaju, a vidim da imaš puno vrsta. Jedna ljepša od druge! Kako je to lijepo kad sve procvate - milina!

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 22:25
Sve je predivno hoya ali pesonja je naj naj..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 22:41
Pozdrav svima vama koje sam već pozdraavila - ali su postovi nestali. Bit će bolje!

Moram vam pokazati što se dogodilo sa granom magnolije nakon što sam poslušala shashin savjet da u istu vazu stavim vrbine grane i granu magnolije. Četiri grane magnolije i četiri vrbine. Bile su desetak dana zajedno, a vi mi recite što su ove bijele točke na najdebljoj grani:

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 22:55
Al me mamiš sa vrbinim granama.LOL
Ili ti je magnolija u puberteu ili će tu biti klice kao i kod vrbeEmbarrassed
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 23:01
woooow Hoya, magnolija će imati mlade, tebi stvarno sve uspijeva, imaš super zeleni palacClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2010 u 22:51
bravo za magnoliju ali psic je stvarno nejak i neduzan bas je sladakEmbarrassed
If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to Heaven
And bring you back again...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 07:16
Evo i mene k tebi - apsolutno, definitivno i stopostotono znam kako je s maleckim "svjetlećim znatiželjnim zaigranim okicama" u vrtu jer je ista priča i kod mene. Obilježava mi i dalje svaki cvjetak, ali mu (srećom) nije palo na pamet kopati ih i trgati. Možda zato jer je moj azilantić Fifi već veći dečko - ima godinu i dva mjeseca. Ono što je samo probao je maknuti teglu koju sam mu ja namjestila tako da ne može ići leći na kamenjar, na majčinu dušicu (to mu je omiljeno mjesto za ležanje). I tako ja donijela veliku teglu, a popodne ju našla na terasi prevrnutu. Drugi dan ista priča.. Pa malo NE, pa malo TI,TI ZLOĆKO i sad je tegla mirna. A majčina dušica više nije ležaj.. Morat ću tako i za obilježavanje, sad kad budem više vani u vrtu s njim.. Stalno NE, NE..  Smile 
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 07:35
Hoya.... vidi sad se ja javljam kao veliki znalacWinkLOL, možda su te točkice neki budući korjenčeki kao na onim drugim granama, samo im je još trebalo vremena!Confused

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 16:59
Evo me, tu sam. Hvala što ste čuvale moj vrt dok sam bila na putu Wink.

Vratila sam se, posjetila MKM, s njom pojela najdraži doručak u godini, poklonila se mom tati i sada mogu s mirom u duši nastaviti sa svojim svakodnevnim obvezama. Jednostavno - to je nešto što ja moram učiniti za Uskrs i što mi daje snage za dalje.

Slikala sam za vas mamime alstroemerie. Često sam vam govorila da rastu iz samog kamena:
a ovo je njen jastučac - aubretija. Nije slika jasna, ali plavetnilo jest:
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 17:04
smile227koliko alstroemeria, a moje nisu opet nikle Unhappy sigurno su se smrzle...aubretija je prekrasno plava smile71
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 17:06
Hoya,te bijele točkice znače da će grane pustiti korjenje tu.Samo ih ostavi u vodi s vrbom.Naravno da je i vrba potjerala(vjerojatno za par dana),možeš  nove grane vrbe staviti,da od ovih nebi preveliko korjenje bilo no kad magnolija potjera korjenje,vrbino,ako se zamrsi sa magnoliom,lako porežeš.
Jastučac je prekrasansmile94
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 17:07
Jastučac je prekrasan..a koliko alstroemeria..wooow
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 128129130131132 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,328 sekundi.