Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 370> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma vidi bona šta mi rade
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Pa kod tebe je još uvijek sezona cvjetanja! Jako lijepo!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sedumi, kaktusi, pa još u cvatu, kolekcija se povećava i predivna je kod tebe će to bujati i po zimi, kao i kod otok.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e baš volim kada ima slika prije i poslije...da se vidi razlika
![]() osličan je pitar, a prepoznala sam neke sukulente koji su na kontinent preselili ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
------------ Ko kaže Triša da ja i ti jednogga dana nećemo doći i pokupiti sve to njeno.cvijeće .kaktuse --samo se bojim da nije od komšija i ona počela slikati pa će mo đaba otići ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće i prava egzotika
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala svima
![]() Danas je kod mene bio prekrasan dan, sunce, a ja sam malo presađivala neke kaktuse, malo gulila, rezala, radila aranžmane i malo slikala, onda mi se ispraznila baterija... sutra ću nastaviti, evo samo nekoliko slika... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Crvena bugenvilia će ponovno cvjetati ![]() Cvate i kolkwitzia ![]() i nestalo baterije... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Lantana kod tebe prekrasno kao i uvijek.Narandžasti hibiskus je predivan.Uh da sam sada u tvom vrtu da to sve uživo vidim.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koje prekrasno cvijeće!
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Slažem se sa rose, stvarno raj na zemlji!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ooo pa ovo je prekrasno, kao u sred ljeta. Cvijet na cvijetu
![]() Nadam se da hladnoća neće doći do tvog vrta, kod nas se već preokrenulo i jako je zahladnilo. ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasne boje, kod nas više nema rascvjetanih bugenvila
Daj poslikaj sukulente, da vidim da li ti mogu još nešto spremiti ili imaš sve koje ja imam. |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivno,
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Kod mene je sve zabijelilo, pahulje se komešaju i plešu...I onda dođem u tvoj vrt i ne mogu se načuditi kako je sve rascvjetano i puno boja. Eh da sam kakva mala ptičica već bih ti cvrkutala pod prozorom
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa mi kao da nismo na istom kontinentu, kod mene snijeg, a kod tebe sve cvate
![]() stavila sam sve na pelcanje i onda sam neko vrijeme pred teglicama ovako nekako izgledala ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno..kod tebe bugenvilija još cvate..ruže i hibiscus su prekrasni..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana sve u cvatu, sve besoprijekorno, a mi se čudili silnim sjemenkama- bit će i kod nas ponešto tvoga, iako već ima kod mene di god se okrene .
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lantana |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
i ja se grijem - blago tebi na suncu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |