dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Free,nisi pogriješila,znam od koga je to,a kaktuse pospremam ovaj tjedan,"najavili"su kiše krajem tjedna,a oni više ne smiju pokisnuti.
![]() Misty,sve ostalo osim kaktusa i sukulenta će još ostati vani,tek kad najave jutarnje temperature od 2-3 stupnjeva onda pospremam.
![]() Anaida,i ja želim da nam ova topla jesen potraje
![]() Nona,Mary
![]() Korjenko,ja sam penzić pa imam više vremena ovdje visjeti
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno je kod tebe, zvjezdani su prekrasni
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
predivno zaista,ruže,kaktusi,ama sve cvjećkice su prekrasne,uživala sam zaista
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Propustila sam čestitati rođendan, ali ovih 5000 neću. Bravo na ljepoti koju nam pokazuješ. Još puno, puno takvih stranica
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau, prekrasno, i ja se spremam pospremiti kaktuse na zimovanje, ali niti jedan me nije pozdravio kao ovaj tvoj, baš šteta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepi su pozdravi tvojih kaktuseka!
Ali i dalje je tvoj vrtek pravi ljepotan - ruže krasne, prekrasne, sukulentići dostojno upotpunjuju mjesta di su bili kaktuseki.
Hvala na krasnom druženju jučer
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepe su ti posljednje, ovosezonske pozdrave, uputili kaktusi!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
U ovih 5000 i još nešto viška, obdarila si nas krasotom tvojih ruža i cvijeća. Ali posebno divljenje upućujem sukulentima i kaktusima!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša,ja sam bila dobra pa me pozdravljaju
![]() Anaida,jutros dok je još bilo toplo,nisam imala mira i unijela i sukulente
![]() Antonija,upravo je prava jesen stigla
![]() Tea,cijelo ljeto su me veselili
![]() Baka,hvala ti na lijepim riječima
![]() |
|
|
![]() |
|
mali kaktus ovo je već 3. put danas da sam se vratila da ih ponovo pogledam..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Dobar savjet zlata vrijedi...ako će cvjetati ko tvoje ja presretna
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Naprosto su neodoljivi ti tvoji žuti cvjetovi kaktusa, pravi raj za oči
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dobro si ti napravila, Mali kaktusek, kaj si i sukulente pospremila.
Jutros samo jedan celzijevac kod nas (oko 5 sati), baš je brrrr... Nevjerojatne su te tako nagle vremenske promjene, do neki dan sam hodala u ljetnim sandalama a danas sam komotno mogla i neke niske čizmice obuti.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dobro da si pospremila tvoje ljepotane,
moramo im se još diviti.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divni bodljikavci
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Jutra su zbilja hladna i moja lantanica je već u kući. Taj rascvjetani kaktus je zbilja prelijep, ali ja ga ipak gledam samo iz daljine |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |