Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lora ja samo skupljam ideje, virkam iz prikrajka što radite ti ili Otok i onda naletim na tu ljepoticu. Ma baš me briga za vas - morala sam je imati.
![]() Franjice dođi pa vidi - hodnik je pravi mali cvjetni raj od poda do plafona, B.. svaki dan mora napraviti barem jednu novu policu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Bravo triša !Samo tako nastavi, jer mi koji nemamo svo to cviječe barem uživamo u tvom .. Lijep pozdrav
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Rijeka se zabjelila, a kako to nije baš čest slučaj morala sam ga naravno poslikati i to podjeliti s vama.
Agava u bijeloj pelerini
![]() Crvene glavice tratinčica s bijelim šeširićima izgledaju super
![]() Pupoljak karanfila odlučio procvjetati, usprkos snijegu
![]() Proviruju i scilije
![]() A ovaj prizor na balkonu baš me je oduševio
![]() Pogled s balkona, pa i nije tako strašno
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa znaš kako to lijepo opišeš sva se naježim od tvoji stihova
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Super slike Triša. I mi se možemo pohvaliti snijegom, a kako tiho i neprekidno pada vjerujem da ćeš imati sutra još slikica! |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
baš su lijepe biljčice pod sniježnim kaputićem
![]() Meni dojadilo da mi stalno nešto propada pa sam tratinčice i jaglace još neki dan stavila pod kaputiće.
Sad si me podsjetila da sam i ja posadila scillu, a nemam pojma gdje jer sam zaboravila ostaviti ceduljicu
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasne slike Triša, najljepše su mi tratinčice, toliko si tražila crvene, a one evo opet bijele
|
|
![]() |
|
Hvala cure, Otok me baš nasmijala, pa ne mogu ja bez "bijelih" tratinčica.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ove crvene tratinčice u okrugloj saksiji me podsjetiše na krasnu tortu sa šlagom ukrašenu tim cvjetičima-valjda zato što volim kolače hm da mi je i taj cvjetič a i komad torte pa da sjedim i uživam u ovoj sniježnoj noči
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo Triša, zar i kod tebe snijeg?!
Ne mreš belivit!
Mislim da ga ima od Umaga do Dubrovnika!
I kod mene sve bijelo, i grad i selo!
Uživajmo u bjelini s nadom da neće dugo trajati!
|
|
![]() |
|
Sarajka mi se snijegu još uvijek čudimo, evo slušam prognozu, sutra već ljepše i moglo bi doći do kidanja naoblake. super.
Bergenija pa ipak smo u martu, brzo će ova "sparina" popustiti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Toliko je cvijetne radosti bilo u tvom vrtu. Fuj taj snijeg !
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Tratinčice su preslatke
![]() Pogled sa balkona je lijep no već mi fali lijepo vrijeme ne samo da krene i kod mene nešto cvasti nego da vidim proljetnu panoramu tvog dvorišta.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Meni je baš lijep ovako bijel, a sa svih strana izviruje cvijeće, neće mu ništa naškoditi, jer će se brzo otopiti.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
-ako je tako kako si slušala usta ti se pozlatila što si to prenijela znači i kod mene če stati ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lijepa ti je Triša zimska idila u dvorištu.Bolje je to nego ona grozna bura koja je napravila pravi kažin, barem kod mene....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mislim da su ti tratinčice još i jutros bijele!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Oho, baš ste me razveselile posjetom od sinoć, jer smo ostali bez struje, pa se poslije nisam javljala. Osvanuo je divan, hladan dan, nadam se i suncu, koje će vjerujem pomoći da moje cvijeće skine bijele kaputiće. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Evo tu sam ti i ja,čekam da vidim kakve će biti tratinčice kad ovo prođe,možda nam ovaj tanki pokrivač ipak malo zaštiti biljčice od hladnoće!Pusa!
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
..fala, fala na toj tvojoj ljepoti, kad se sjetim da još i bura puše smrznem se gledajući ovak iz tople sobe...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |