Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 133134135136137 374>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 14:51
I sad još moram reći da su mi prekokrasne sve slikice kojima si nam dočarala radove kod tebe ovog vikenda! Dobro je da si strgala grablje (kod mene u Međimurju rekli bi "zubače") pa si onda morala saditi, vaditi, premještati cvjećke - i mi smo zato dobili niz krasnih slika!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 14:48
Ti veliš - "zabuljio" u mene - a ja velim ZALJUBIO u tebe!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 13:06
Ovako je kod mene bilo prošlog vikenda

Sunce se je probijalo kroz borove, a avioni letjeli nebom

U dvorištu nered i tegle koje treba pospremiti.

Htjela sam u donjem dijelu vrta pokupiti onu silu lišća koje pada s paulovnie, ali možda ste na gornjoj slici vidjeli da su mi se razbile grablje, pa mijenjam planove.

Bilo je sunčano i toplo, ali stižu kišurine i hladnije vrijeme, odlučila sam ipak
premjestiti svoje lonce sa sukulentima

E sad, gdje s njima? Puno je toga.
I dok normalni ljudi u ovo doba godine spremaju cvijeće u kuću, ja sam odlučila da će neki od mojih ljubimaca morati biti junaci i izdržati zimu, pa ne samo da ih nisam pospremila, nego sam ih još iz tegli preselila u zemlju.

A avioni lete li, lete....

Tada sam shvatila što se dešava, gledaju ludu ženu koja radi gluposti po vrtu

Sada još treba popuniti rupe koje su nastale kad su sukulenti odselili.
Izbor je naravno pao na maćuhice

I sad je sve pretumbano, samo je felicija na svom starom mjestu

A kad sam već započela s avionima, da s njima i završim..... ovaj se jadnik toliko zabuljio u mene da je prošao kroz oblak LOL

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 10:43
Samo se ti zezaj...smile232, bolje bi ti bilo da se počneš pakirati i organizirati za 26.11. jer mi ćemo napraviti doček a ti se misli..... sad ti je idealna prilika, i nemoraš donesti ništa Wink, a doma ćeš poć sa punim boršama.....
Ajde Otok, ajdeee...... pliz Hug

Krizanteme i ciklame - prva liga Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 09:53
smile73 za sve vas koji me posjećujete

I sad odgovori

Nataly - krizanteme su u vrtu, to su lanjske, samo su ove godine ljepše procvale

Mali kaktus i Nataly - probat ću posijati sjeme tog sukulenta, više iz radoznalosti jer ih iz reznica uzgojim bez problema.

Freeland - za utrošeno vrijeme na pregled moga vrta zaslužila si cikasicu. Imam ja njih puno, samo su prevelike za slanje. Po veliku moraš sama doći, moram pogledati u kakvom su stanju one male, pa se javim

Lantana - campanula se malo zabunila, pa eto cvate, samo par cvjetića, ali ipak
Što se tiče riječke kavice, našla sam rješenje -  kruzer. Ja se ukrcam u Trstu, iskrcam u Splitu, budem kod tebe dok kruzer obiđe Dubrovnik i Grčku, u povratku se obje ukrcamo u Splitu i iskrcamo u Rijeci - a tamo odbor za doček, puna riva LOL

Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 09:42
Mama mia kako lijepe biljčice,ciklame okupane suncem predivne su,krizanteme prave princezeThumbs%20Up
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 09:01
Pomislim nema ništa idem pogledati druge vrtove. Ali onda ipak.... i naravski kod tebe rascvjetano, osunčano - prekrasno!ClapClapClap
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 08:45
Tonguekod tebe uvijek rado svratim i napasem oči prekrašno!!Thumbs%20Up
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 08:16
prelijepo i rascvjetano je u tebe!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2010 u 22:45
Predivno - svega ima, i zelenila i cvjetova! Kod mene je već pusto, pripremljeno za proljeće, a ovdje kao da tek buja!smile55
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2010 u 22:39
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Hvala svima

Riječanke, ma past će jednom i ta riječka kava, još samo da se dogovorim s Lantanom, njoj je ionako usput LOL

smile156Nije loša ideja, ja dođem po tebe i odemo u Rijeku, skoro mi je usput LOL
Lijepo ti je u vrtu Clap, da li ti ono campanule još cvatu?
život je more
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2010 u 21:48
Prava princeza
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2010 u 20:07
Otok, danas sam prošetala tvojim vrtićem,prošla sve đepove, zavirila opet u svaki skriveni kutak, nauživala se u pogledu na prekrasno cvijeće!!!!!! Nakon svega neznam kaj mi je najljepše, sve je krasno, krasno, krasno!!!!

Živiš na prekrasnom otoku, u prekrasnom gradiću, u najljepšoj ulici a dvorište ti je nekaj najljepše, kamnjari san snova, sekulentiči prekrasni, ali oči nisam mogla odvojiti od onog bogatstva koje se  našlo na onoj bijelj stolici, nakon rada sjekirom i lopatom!!!!!    Da li si sve podijelila, čak i onaj najmanji grumen, grumenčić cikasice?  Da li bi se mogao naći jedan ma kako malecki bio. u zamjenu nudim da bilo kaj iz mog vrta odabereš, ako treba,  zalijevam ti cijele godine svo cvijeće,  Ima li kakve nade da živim za jednu malu cikasicu??????????
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2010 u 18:30
Sijat ćeš sukulent ?smile39Svaka čast!

Ne uspijevam razaznati jesu li krizanteme u vazi ili su posađene u vrt? Divne su.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2010 u 18:12

Lijepo  cvijeće cvate kod tebe,krizanteme su ti posebno lijepeTongue,baš me zanima kako će ti uspjeti sijanje sukulenta,buš nam rekla,zar ne!Tongue

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2010 u 16:49
Otok, baš su ti slikice lepeke! Nekako magličaste, razlijevaju se boje cvjetova ciklama, krizantema.. Super! A na slikicama ima još puno lijepih biljkica - zelenih, srebrnih...
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2010 u 12:29
Evo i malo slika

Ovo je prvi put da sam pokupila sjemenke sa nekog od sukulenata, pa vidjet ćemo da li se mogu uzgojiti i na taj način

U kamenjaru zeleno, ali se ipak malo i plavi

ciklame okupane suncem

krizanteme

Dosta za sada.
Za vikend sam se naradila u mom gornjem vrtu, ali me je uhvatio mrak pa nema slika. Bit će ovih dana, ako bude sunca.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2010 u 12:14
Hvala svima

Riječanke, ma past će jednom i ta riječka kava, još samo da se dogovorim s Lantanom, njoj je ionako usput LOL
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2010 u 00:58
Redovito šetam tvvojim vrtom i divim se. Ponekad i ne ostavim trag, ali znaj da sam tu. Sve ti je uvijek prelijepo i sve ti ide od ruke. Ovo sa zumbulima mi se jako svidja. Nebrojeno sam puta rekla da ću pokušati, pa na kraju odustanem......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 21:43
Odlična ideja
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 133134135136137 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.