OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140 374> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma prelijepa je ---joj od kad nisam tako nešto lijepo vidjela-------
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mi smo se pokušali dogovoriti i malo podijeliti brigu oko vrta - sinovi su dobili najviši dio "brda", onaj gdje smo lani počeli raditi kamene zidove. Maslina, smokva, ružmarin, lavanda, oleander i još ponešto. Da, oni su odrasli i pomognu u vrtu, ali ovo ću im stvarno prepustiti bez uplitanja. Izgleda da je ipak drugačiji interes kad nešto sam posadiš, svaki dan gledaju da li je mala smokvica prolistala.
Naš voćnjak u teglama (limun, mandarina, klementina, kaki jabuka i nešpula) također treba negdje smjestiti, ali gdje? I da, sukulenti ostaju moji, ali kaktuse i sve što bode prepuštam njima. Danas je moj sin kupio ovaj kaktus, izgleda da je počelo ![]() A ovo je moja mirta koju sam nakon puno bezuspješnih pokušaja da je sama uzgojim (ima ih svuda oko mene), na kraju kupila. Naravno, već je žicaju za svoje brdo. ![]() Ovako danas izgledaju moje ciklame, cijelu zimu su provele vani. Gdje ću s njima kad zatopli? ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma Otok Fantastičnoooo-nemam riječi prelijep je stvarno
|
|
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Draga moja sve je prelijepo kao i uvijek od ,one zlatne kiše od rascvjetale mimoze mi je zastao dah,ali niti kaktusi i ciklame ne zaostaju za njom!!!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Isplanirala sam gdje će moji sukulenti provesti ostatak godine, raskrčila jedan dio vrta, kupila neke ogromne plitke vaze i krenula...vrijeme je da izađu iz svojih skrovišta
Evo, s njima sam se borila cijelo jutro ![]() ![]() ![]() neki već lijepo cvjetaju ![]() neke je zima lijepo obojila ![]() neki ovih dana sele u neke druge vrtove ![]() a onda slijedi novo razmnožavanje, dok god ih netko bude htio Novi razmještaj vidjet ćete ovih dana, kad ih sve složim, samo već vidim, neće mi baš sve stati kako sam zamislila. |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ciklame su još uvijek prekrasne a ja moje sahranila jer su bile u kući u toplom ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Dakle što reći, uvijek je lijepo prošetati tvojim vrtom. Ne mogu ništa izdvojiti, jer je svaka biljčica na svoj način prelijepa.Primjetila sam da ti burrito lijepo napreduje
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidim da su deči vrijedni ko i mama
![]() Kupila si mirtu, a ja sam opet probala sa nekom mladom sadnicom iz prirode, ma nije mi jasno zašto se neće primiti. Ovaj put sam je zatrpala kamenjem, pa tako raste i u prirodi ![]() Ciklame ko u rasadniku, prekrasne boje i tako je lijepa slika. Sukulenti i krasule su bez konkurencije i po izboru i po izgledu. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ciklame zaista zavređuju da ih nekako sačuvaš, prekrasne su.
A sukulenti, treba raskrčiti dobar dio vrta za smjestiti sve ove ljepotane.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sta da ti kazem,znas i sama,volim da obilazim tvoj vrt i jedva cekam da smjestis svoje sukulentice,da pronadjes mjesto za ciklame jer su stvarno preslatke(ja sam moje p.g.posadila ispod palmi,i prezivjele su)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() I mene čeka smišljanje kud s njima. Za neke znam, neki već jesu ali dobar dio još spava zimski san a nisam smislila ljetni smještaj - vaza.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Jutros sam cijelo jutro prebirala po sukulentima, slagala, uređivala i mislila na tebe. I dođem ovdje, a ono slična slika: Svo tvoje malo carstvo kao na dlanu!
Još jednom, hvala ti za osmijeh koji mi jutros ne silazi s lica!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kod Otočića uvjek i samo ljepota
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
evo sam se malo ugrijala kod tebe, i nadivila sukulentima.... onaj koji bude cvao je baš interesantan,kakav je to? I da,tvoja ljubičasta lantana pušta mlade listiće,tak sam hapy!
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Odlična ideja-široke ,plitke tegle i sukulenti u njima.Jedva čekam realizaciju i fotodokumentaciju!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o da mi je bar samo malo udahnuti tog morskog zraka,a moja jadna mala cikasica kroz prozor gledi u snijeg,a ja bogami na ekranu u svu tu morsku ljepotu,svaka čast moram priznati da žudim za svim tim bojama
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Baš si imala dobar poslić sa sukulentima, sad samo da ih vidimo svih na kupu na novoj poziciji.....
![]() Mene interesira kako se zove sukulent sa prve slike, u sredini je i ima četiri stabljike sa cvjetićima (još nisu rascvateni). Takav sukulent smo zadnji put kupile ja i Jagoda u rasadniku.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |