Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 203> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sad napravi što god možeš, ali obavezno uz blitvu posadi kadifice. Vjeruj neće biti niti jedne mušice.
I uholaže ako nađeš baci na blitvu da ih pojede.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Osim što sam se nagledala lijepih slika, nešto sam i naučila.. ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I ja ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kako je na mojoj omiljenoj hacijendi!?
Vidim prelijepo kao i inače!
Vidim da ti je Baka Bea odgovorila kako se naziva ona tvoja neimenovana biljčica i ako želiš možeš dobiti i bijelu takvu od mene! Cvate cijelo ljeto i cakana je!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Završena je današnja misija zvana blitva. Bergi... pa znaš valjda da volim "cakane" biljke
![]() Nataly, Anastazija.....moramo nekad ubaciti i kakav savjet, ja isto u puno vrtova pročitam korisne savjete, pogotovo ako se rješava kakva "problematika"....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Korijenčice,
radovi sa svih strana,sve ča staviš va zemlju ti se prime,reču da žena ima zlatne ruke.
Vrijedna,lipa i mlada!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ova grota je baš veličanstvena!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja, ja sam često kod tebe u vrtu, ali ne ostavljam trag. Pa je tako bilo i jučer...uredno sam pročitala tvoje probleme i savjete u svezi koprive..i dobro da sam sve pročitala.
![]() Jer, moja sveki mi jučer veli kako moramo kupiti nešto protiv ušiju na mahunama, da je ona to već prskala koprivom, ali da ne pomaže. A ja kao iz topa: koliko se dugo kopriva namakala? I ona je namakala par dana i zato i nije bilo rezultata. A ja sva sretna ženi lijepo objasnim da je fulala.
![]() Zato, hvala ti draga na korisnim informacijama
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dobar vam dan dragi forumaši
![]() Današnje slike počinjem sa lupinusima, vidim da se i naša Niho danas sa njima hvali ali mislim da su moje ljepše
![]() ![]() Sve su iz Trišinog uzgoja i da ih nije djelila nikad ne bi imala ovu lijepu biljku u vrtu, samo je napravila malu greškicu, nije si ostavila žutu nego je dala meni, ali Triša dobit ćeš sjemenke...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Lupinusi su predivni......jako mi se svidjaju!!
|
|
![]() |
|
Natalyna perunika srednjeg rasta
![]() Kokotić - jedini koji mi je ostao, moram ga hitno sijati za drugu sezonu
![]() Graničice od M. Kaktus
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mačić ili kako ga Sara zove Sissy.....
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantanini pasići ![]() Nova hortenzija- rođendanski poklon
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Moj GRK
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Centrantus ruber i šarenilo oko grote
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
I za kraj ruže...
![]() ![]() Pupoljak
![]() i kad se otvori -cvijet
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
M. Kaktusić mi je lani na jesen slala reznice i jedna se je ipak zakorijenila
Predivna žuta ruža kojoj sam naravno zaboravila ime
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ne bitno kako se zove ruza,vazno je da je divna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo draga moja, veselim se žutom lupinusu!
Nova biljka koju sam otkrila zahvaljujući riječkim curama i dadu 84 je baš taj centrantus ruber - predivan je i kod tebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sviđa mi se kod tebe kako su raspoređeni dijelovi vrta s cvijećem, a okruženi travnjakom
![]() ![]() pasići kakao ih ti zoveš, kod nas se nazivaju žabice, za malo pažnje uzvrate obilnim cvatom, ima ih u puno boja ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |