Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 137138139140141 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 17:44
Sad napravi što god možeš, ali obavezno uz blitvu posadi kadifice. Vjeruj neće biti niti jedne mušice.
I uholaže ako nađeš baci na blitvu da ih pojede.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 20:06

Osim što sam se nagledala lijepih slika, nešto sam i naučila..Wink
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 13:31

I ja Smile.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 21:11
Kako je na mojoj omiljenoj hacijendi!?
Vidim prelijepo kao i inače!
Vidim da ti je Baka Bea odgovorila kako se naziva ona tvoja neimenovana biljčica i ako želiš možeš dobiti i bijelu takvu  od mene! Cvate cijelo ljeto i cakana je!Thumbs%20Up
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 22:12

Završena je današnja misija zvana blitva. Wink Pošpricala tj. "okupala" sam blitvu sa kopriva-insekticidom i uz svaki red sam posadila kadifice, ne znam dali su visoke ili niske jer sam ih dobila od rođake ali nije ni bitno, važno je da mi štite blitvu od tih malih štetočina. Posijala sam i drugu turu rotkvica, prvu smo "smazali" i još imam za jedanput bijelih dugačkih. Pošpricala sam i sve ruže sa Antracol, počele su poboljevat...

Bergi... pa znaš valjda da volim "cakane" biljke Wink, hvala ti na posjeti.

Nataly, Anastazija.....moramo nekad ubaciti i kakav savjet, ja isto u puno vrtova pročitam korisne savjete, pogotovo ako se rješava kakva "problematika"....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 22:23
Draga Korijenčice,
radovi sa svih strana,sve ča staviš va zemlju ti se prime,reču da žena ima zlatne ruke.
Vrijedna,lipa i mlada!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 07:39
Ova grota je baš veličanstvena! LOL

Time is something you can never get back..
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 09:02
Draga moja, ja sam često kod tebe u vrtu, ali ne ostavljam trag. Pa je tako bilo i jučer...uredno sam pročitala tvoje probleme i savjete u svezi koprive..i dobro da sam sve pročitala. Smile
Jer, moja sveki mi jučer veli kako moramo kupiti nešto protiv ušiju na mahunama, da je ona to već prskala koprivom, ali da ne pomaže. A ja kao iz topa: koliko se dugo kopriva namakala? I ona je namakala par dana i zato i nije bilo rezultata. A ja sva sretna ženi lijepo objasnim da je fulala.Smile

Zato, hvala ti draga na korisnim informacijama smile78, kod tebe uvijek rado navratim.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:22
Dobar vam dan dragi forumaši Hug
Današnje slike počinjem sa lupinusima, vidim da se i naša Niho danas sa njima hvali ali mislim da su moje ljepše WinkLOL
Sve su iz Trišinog uzgoja i da ih nije djelila nikad ne bi imala ovu lijepu biljku u vrtu, samo je napravila malu greškicu, nije si ostavila žutu nego je dala meni, ali Triša dobit ćeš sjemenke...Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
nanica View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 97
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nanica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:25
Lupinusi su predivni......jako mi se svidjaju!!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:26
Natalyna perunika srednjeg rasta

Kokotić - jedini koji mi je ostao, moram ga hitno sijati za drugu sezonu

Graničice od M. Kaktus

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:27
Mačić ili kako ga Sara zove Sissy.....

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:29

Lantanini pasići

Nova hortenzija- rođendanski poklon

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:30
Moj GRK Wink, tj dva Grka Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:31
Centrantus ruber i šarenilo oko grote

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:36
I za kraj ruže...

Pupoljak

i kad se otvori -cvijet

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:39
M. Kaktusić mi je lani na jesen slala reznice i jedna se je ipak zakorijenila

Predivna žuta ruža kojoj sam naravno zaboravila ime

Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:45
ne bitno kako se zove ruza,vazno je da je divna ,a lupinuse stvarno treba imati u vrtu
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:45
Bravo draga moja, veselim se žutom lupinusu!
Nova biljka koju sam otkrila zahvaljujući riječkim curama i dadu 84 je baš taj centrantus ruber - predivan je i kod tebe.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:51
sviđa mi se kod tebe kako su raspoređeni dijelovi vrta s cvijećem, a okruženi travnjakomThumbs%20Up kod vas i travnjak treba puno pažnje da bi se odražao tako svježe zelenClap
pasići kakao ih ti zoveš, kod nas se nazivaju žabice, za malo pažnje uzvrate obilnim cvatom, ima ih u puno bojaClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 137138139140141 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,000 sekundi.