Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 42> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seni kao i uvijek prekrasno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koja divota.....
![]() |
|
![]() |
|
ljiljana3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Seni, koji je ono prelijepi plavi grm?
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Ljiljana, to je keanotus. Cvjeta u proljeće i još jednom kasnije ali manje.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kad otvorim prethodnu stranicu i ugledam onu tratinu s grmljem, stabalcima... zavidna sam ti!
![]() Ali s ovim slikama kasnije si me oborila. Posebno one nevjerojatne perunike!Predivno!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Procvijetala je genista. Posadila sam je preblizu kamenjara pa je prekrila njegov dobar dio.
![]() |
|
![]() |
|
Jedna od meni najdražih ruža.
![]() |
|
![]() |
|
Evo nekoliko kaktusića.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Seni |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Seni ovo je fantazija!!!
Sve ali baš sve ti prekrasno ali ona crvena ruža sa prethodne stranice je posebna!!!
Tako mi je prekrasna kao da je nacrtana....koja je to sorta ruže???
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Seni kod tebe je sve prekrasno, pa bili to kaktusi, ruže, grmovi, cvijeće...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Very nice! ![]() Koji je naziv ovog grma ili bolje rečeno penjačice;
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Čini mi se da sve biljke koje poznajem,a i više, su u tvom vrtu. Tako zdrave i lijepe
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bergenija ovo je Senin jasmin - imam ga i ja maleckog zato znam.
Seni sve je super, a najviše onaj žuti "tepih" koji je sakrio kamenjar.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Rapsodija u žutom pokraj kamenjara ...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuuu,napokon!predivno!uvek se odusevim:)))))))))))))))
|
|
![]() |
|
Bergenia, kako kaže Triša, to je jasmin ili solanum jasminoides. Postoji takav i s blijedoplavim cvjetovima.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sve je lijepo ali ono žuto što je prekrilo i dio kamenjara... vodi na zadnjoj stranici!
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
seni kod tebe je uvijek sve prelijepo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |