Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 272> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vrijedna si zaista,a uživanje je gledat ove predivne cvjetiće,želim ti uspjeh u gajenju biljkica i naravno sreću za buduće mladence
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
RS @ Hvala ti, on je moj mezimac!
proljeće @ Neće biti velika fešta jer se malo toga mijenja. U istom sastavu živomo već godinama. Slavit ćemo naravno - ali neki novi način!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Prema preporuci drugi dan sam samo šetala
![]() Jučer sam veliki dio cvijeća iznjela na privikavanje. Vaze sa krumpirkom, jasminima i plumbagom dopunila sam kompostom. Svo cvijeće je OK (osim dvije felicije). A ovo biće je zaspalo na zadatku. Lijepo smo mu rekli da čuva cvijeće! Nije zauzeo baš ugodan položaj: ![]() Sukulenti su mi poslije ove prehladne zime ljepši nego ikada (nisam ih "pezaljevaja"). |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A što siješ sad, mislim od povrća?
------------ Vidjet ćeš ti kad ti ja stanem pjevati po dvorištu, samo ti mene zezaj, bježat ćeš od vastite kuće i raditi produženo ![]() ![]() Imam dvije teleće kosti za juhu, moram ga početi potkupljivati da me ne gricne ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
maslačak7, magnoliju smo samo šišali sa strane jer su grane ulazile u prozor. Ima oko 20 godina i ovo je njen prirodni rast.
|
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo draga i ja ću potajice malo uživati u ovoj slici!!!
![]() Znači, da si se jučer preforsirala i da danas samo trebaš prošetati po svome vrtu i uživati.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prediva pas, Ares, draga hoya!
lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() Magnolija je predivna,to su ju bila sisala da je tako nizeg rasta ili? |
|
![]() |
|
Evo za blue sky i moju misty malo vanjskog ugođaja:
![]() U moje dvorište ušlo je proljeće. Vi pogledajte, a ja to jutos dobro osjetim. Ne mogu se kretati od bolova u mišićima.
|
|
|
|
![]() |
|
Tea, još ne žurim sa cvijećem, ali mi se čini da se bliži dan kad ću mu morati prići. Moji se radovi svode za sada samo na uklanjanje suhog (čitaj smrznutog) lišća. I dobro da sam ovaj puta strpljiva jer se na biljkama koje bi najradje bila porezala počelo pojavljivati lišće. Kamelija (malecka) je smrznula i u listi i u pupoljku. Počela sam joj sjeckati grane, a ona unutra zelena i zdrava. Smrcko, od danas samo smijeh i pjesma ![]() A sijanje sam ovaj puta obavila sa velikim količinama maminog i mog sjemena salate, blitve i pastrnjaka. Morala sam - znaš da nam se broj biljojeda povećava
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Proljeće rajske magnolije...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Tea, dobro si skužila. Ares je grčki bog rata. Kako smo ga nazvali takvog psa imamo. Ratujemo već godinu i pol, ali smo sve bliže pobjedi.
Vidiš, prišla sam cvijeću. Čak štoviše danas sam se razletila. Posijala sam mrkvu, ciklu, celer, ljupčac i radič, očistila još jedan vrt i na sve što sam posijala i očistila posula sam tri vreće našeg komposta.
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Pretpostavljam da se pas zove Ares
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
To ti se magnolija već rascvala,predivna je,kak vele cure,sad se malo odmaraj,proljeće je tek počelo,sve ćeš stići polako napraviti.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
evo i ja navratila na malo mjuze
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Jedva čekam vidjeti rezultate i cvjetiće...toliko im se veselim ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
slazem se, danas kavicu u ruke i kroz vrt u obilazak i planiranje sto i kako dalje, slikice su predivne, morat cu i ja ubrzo fotic u ruke i skljoc skljoc
![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej Hoya, pa šta ja to čitam? Znači, kod tebe je veelika fešta u lipnju! Baš mi je drago!!!
![]() Neka se djeca žene i neka traže svoj put i mi smo to napravili.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |