nunin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 24> |
Korisnik | |
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niho,Rain hvala na posjeti pa dođite opet.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Danas cijeli dan pada kiša pa nisam mogla uslikati cvijetnjak.Zato sam uslikala nešto malo sa terase i ispred vrata:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana od Lantane
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jos samo da lantana procvjeta
![]() |
|
![]() |
|
Ovu dipladeniju imam prvi put pa ako neko ima iskustva sa njom molim da ga podijeli sa mnom.Nešto sam na internetu našla ali ipak molim nekoga da mi nešto kaže o njoj iz ličnog iskustva.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nuna sandučići za cvijeće su me oduševili, a tek boje, pa boje cvijeća - prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() Od ove fuksije sam uzgojila novu ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Krasan vrt imaš
![]() |
|
![]() |
|
Imam još neke ali nisu još procvijetale
![]() |
|
![]() |
|
Mini muškatle
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Paprat je veselija kako je vani ![]() |
|
![]() |
|
Ova slika je malo starija,margaretica je već u vrtu sa još tri iste
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga Nuna , prdružujem se pohvalama za izradu žardinjera.
Pa zar ti lupinus već počeo cvasti?
Tvoja kolekcija lobelija je prelijepa.
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Retriver Sara.
Jedan lupinus je počeo ostali valjda čekaju sunce,koje još nikad pravo da zasija. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Znaš što mi je žao? Što one slike s prekrasnim žardinjerama nisu veće!
A cvijeće? Ma
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ona fuksija je prekrasna i bez cvijeta, baš su joj interesantni listovi.
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Gioiaa i ja jedva čekam da lantana procvijeta.
Triša u blizini imam jedan rasadnik cvijeća gdje idem u nabavku.Imaju prekrasnog cvijeća raznih boja.Pelargonije u žardinjerama su iz tog rasadnika.U jednoj žardinjeri su pelargonije kupljene sada dok u ostale tri su kupljene prošle godine.Uspjele su preživjeti. Mali kaktus razmjenivat ćemo iskustva o dipladeniji. Baka neznam zašto one slike sa žardinjerama nisu veće,sve isto radim aneke ispadnu veće a neke manje. Lantana slažem se interesantna je.Cvijet joj i nije nešto veliki.Baš privlače pažnju njeni listovi. Niho hvala stalno nešto sadim. |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Cvijeće u posudama je lipo,a i mene je ta fuksija oduševila sa svojim dekorativnim listovima
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Krasno cvijeće imaš, ali paprat
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |