Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hoću i ja...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hoću i ja...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 25>
Korisnik
Poruka
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 23:53
možda sam malo dosadna sa bojama, uvijek iste, al ja te volim...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 00:11

Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Eh, FANTASTIČNA je!!! smile71

a ti si pravooooo brza, nisam ni primjetila da si već komentirala, al mi je svejedno drago što se tebi sviđa, još koji tvoj komentar pa ću se skroz umisliti da znam šta radim

smile58

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 09:17
uuuuu ova ti je jako lijepa. baš su elegantne te kale!
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 11:15
Boje su mrak...a napravila si baš onako kako i ja volim...Smile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 11:40
mene tacna odusevila,a boje su preprekrasnesmile141smile141
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 12:06
tacna je super...na zid sa njom...Shocked
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 19:12
drage moje anastazija, lula, kaća i orca, baš sam sretna što vam se sviđa moja tacna, danas sam je i prelakirala na vikendici, ali mislim da ću je još par puta presprejati, nije mi glatka pod rukom...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 22:28

Malena...sve sam ti već rekla ...i sama volim crno bijele kombinacije, a od boja crvena mi je jedna od najdražih...stoga sam stvarno uživla u tvojim radovima ....
Jako lijepo si izkombinirala dio sa krakleom i dio bez ali sa motivom...te ta nepravilan linija koja ih razdvaja daje posebni šarm ...bravo draga    
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 07:45

Prekrasna tacna! Pun pogodak!
ANĐELKA
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 08:34
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Malena...sve sam ti već rekla ...i sama volim crno bijele kombinacije, a od boja crvena mi je jedna od najdražih...stoga sam stvarno uživla u tvojim radovima ....
Jako lijepo si izkombinirala dio sa krakleom i dio bez ali sa motivom...te ta nepravilan linija koja ih razdvaja daje posebni šarm ...bravo draga    

baš mi je drago da ti se sviđa...
jedno pitanje, ti si u jednom postu rekla da ih zaštitiš dovoljno da se može proliti voda po tacnama, pa me zanima jel dovoljno je presprejati akrilnim lakom više puta da bi bila upotrebljiva... ja sam do sada sprejala dva puta, ali nešto mi još uvijek hrapava i čini mi se da je promočivaCry, koliko bi puta trebala još sprejati?
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 08:55
Tacna prekrasna,elegantna,ne na zid,za zid su slike, za kaficu s komšinicom,pravi se važna,imaš s ćim!!!smile227
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:16
Malena i ja bi rado pila kavu s tobom poslužena ovom prekrasnom tacnom
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 12:45
Originalno poslano od člana malena malena malena malena napisao:

Malena...sve sam ti već rekla [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> ...i sama volim crno bijele kombinacije, a od boja crvena mi je jedna od najdražih...stoga sam stvarno uživla u tvojim radovima [IMG]smileys/emot128.gif" align="middle" />.... Jako lijepo si izkombinirala dio sa krakleom i dio bez ali sa motivom...te ta nepravilan linija koja ih razdvaja daje posebni šarm ...bravo draga    [IMG]smileys/emot133.gif" align="middle" />

baš mi je drago da ti se sviđa...

jedno pitanje, ti si u jednom postu rekla da ih zaštitiš dovoljno da se može proliti voda po tacnama, pa me zanima jel dovoljno je presprejati akrilnim lakom više puta da bi bila upotrebljiva... ja sam do sada sprejala dva puta, ali nešto mi još uvijek hrapava i čini mi se da je promočiva[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley19.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Cry" />, koliko bi puta trebala još sprejati?

U principu i ja ih sprejam akrlinim lakom.....ali u zadnje vrijeme sam pronašla jedan novi artikl na HR tržištu koji daje visoki sjaj i dodatnu zaštitu...tako da prvo njega nanesem...dobro osušim...i onda još posprejam bezbojnim.....poslat ću ti pp....da ih baš ne reklamiram....
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 12:46
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

...i ja....Karmen, ako budemo dosadne, možda nas i pozove na kavu
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 12:48

sa zadovoljstvom, karmen možda već za vikend Big%20smile, a hippy dobrodošla si u osijek.... do zagreba ne idem tak čestoEmbarrassed
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 12:56

...i ja....Karmen, ako budemo dosadne, možda nas i pozove na kavu [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

sa zadovoljstvom, karmen možda već za vikend [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley4.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Big%20smile" />, a hippy dobrodošla si u osijek.... do zagreba ne idem tak često[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley9.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />

na žalost, i ja do Osijeka rijetko...jedino na svadbe...imam neku familiju tamo
A ništa...pričekat ćemo prvu svadbu pa uz put organizirati i Osiječku decpupage kavicu
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 12:57

sa zadovoljstvom, karmen možda već za vikend Big%20smile, a hippy dobrodošla si u osijek.... do zagreba ne idem tak čestoEmbarrassed

Svakako se javi kada dolaziš bit će mi drago da se upoznamo a Hippy može i meni porukica na pp za taj lak
Pusa
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 12:59

...i ja....Karmen, ako budemo dosadne, možda nas i pozove na kavu [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

sa zadovoljstvom, karmen možda već za vikend [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley4.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Big%20smile" />, a hippy dobrodošla si u osijek.... do zagreba ne idem tak često[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley9.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />

Svakako se javi kada dolaziš bit će mi drago da se upoznamo a Hippy može i meni porukica na pp za taj lak

Pusa

Naravano.....evo šaljem
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 14:01

na žalost, i ja do Osijeka rijetko...jedino na svadbe...imam neku familiju tamo
A ništa...pričekat ćemo prvu svadbu pa uz put organizirati i Osiječku decpupage kavicu

nagovorit ću dragog da me ponovo zaprosi, pa možemo obnovu vjenčanja napraviti - to je super ideja, u koju god državu dođem napravim vjenčanje i udam se ponovo (da mi vjenčanica ne kupi prašinu bezveze)

a Bogami možemo organizirati i Tuzlansku decoupage kaficu, i kolače i kolačeWink
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 22:17
Idem i ja....samo nemojte reći ...ne ti ne...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.