hoću i ja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 25> |
Korisnik | ||||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
možda sam malo dosadna sa bojama, uvijek iste, al ja te volim...
|
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|||
a ti si pravooooo brza, nisam ni primjetila da si već komentirala, al mi je svejedno drago što se tebi sviđa, još koji tvoj komentar pa ću se skroz umisliti da znam šta radim |
||||
![]() |
||||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|||
uuuuu ova ti je jako lijepa. baš su elegantne te kale!
|
||||
![]() |
||||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|||
Boje su mrak...a napravila si baš onako kako i ja volim...
![]() |
||||
![]() |
||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|||
mene tacna odusevila,a boje su preprekrasne
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
|||
tacna je super...na zid sa njom...
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
drage moje anastazija, lula, kaća i orca, baš sam sretna što vam se sviđa moja tacna, danas sam je i prelakirala na vikendici, ali mislim da ću je još par puta presprejati, nije mi glatka pod rukom...
|
||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||
Malena...sve sam ti već rekla ![]() ![]() Jako lijepo si izkombinirala dio sa krakleom i dio bez ali sa motivom...te ta nepravilan linija koja ih razdvaja daje posebni šarm ...bravo draga ![]() |
||||
![]() |
||||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|||
Prekrasna tacna! Pun pogodak!
|
||||
ANĐELKA
|
||||
![]() |
||||
|||
baš mi je drago da ti se sviđa...
jedno pitanje, ti si u jednom postu rekla da ih zaštitiš dovoljno da se može proliti voda po tacnama, pa me zanima jel dovoljno je presprejati akrilnim lakom više puta da bi bila upotrebljiva... ja sam do sada sprejala dva puta, ali nešto mi još uvijek hrapava i čini mi se da je promočiva
![]() |
||||
![]() |
||||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|||
Tacna prekrasna,elegantna,ne na zid,za zid su slike, za kaficu s komšinicom,pravi se važna,imaš s ćim!!!
![]() |
||||
![]() |
||||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|||
Malena i ja bi rado pila kavu s tobom poslužena ovom prekrasnom tacnom
|
||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||
U principu i ja ih sprejam akrlinim lakom.....ali u zadnje vrijeme sam pronašla jedan novi artikl na HR tržištu koji daje visoki sjaj i dodatnu zaštitu...tako da prvo njega nanesem...dobro osušim...i onda još posprejam bezbojnim.....poslat ću ti pp....da ih baš ne reklamiram.... ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
...i ja....Karmen, ako budemo dosadne, možda nas i pozove na kavu ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
sa zadovoljstvom, karmen možda već za vikend
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
na žalost, i ja do Osijeka rijetko...jedino na svadbe...imam neku familiju tamo ![]() A ništa...pričekat ćemo prvu svadbu pa uz put organizirati i Osiječku decpupage kavicu ![]() |
||||
![]() |
||||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|||
Svakako se javi kada dolaziš bit će mi drago da se upoznamo a Hippy može i meni porukica na pp za taj lak
Pusa
|
||||
![]() |
||||
|||
Naravano.....evo šaljem ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
nagovorit ću dragog da me ponovo zaprosi, pa možemo obnovu vjenčanja napraviti - to je super ideja, u koju god državu dođem napravim vjenčanje i udam se ponovo (da mi vjenčanica ne kupi prašinu bezveze)
a Bogami možemo organizirati i Tuzlansku decoupage kaficu, i kolače i kolače
![]() |
||||
![]() |
||||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|||
Idem i ja....samo nemojte reći ...ne ti ne...
|
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |