Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Za ljubav nije kasno
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Za ljubav nije kasno

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 17>
Korisnik
Poruka
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 21:38
pa evo večeras i ja sam jedva pronašla svoju stranicu,nasmijala sam se kad sam pročitala to što si i ti napisala!savršeno si odradila ovu malu stolicu a da i ne govorim za ladičar!ni tanjuru ništa ne fali ali ovi su me radovi stvarno bacili na koljena!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tatjana_bg View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 268
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 22:06
super radove, zaista prekrasne!!il to print ili motive aj odaj tajnu
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 14:26
Mima, Sarah sam kupila u Lumosu, ali sigurno prije dvije godine, tako da ne znam ima li ih još.
Već sam koristila dijelove tog papira i stvarno je zahvalan.

Tatjana, ovdje nema nikakvih tajni, to je salveta, samo kao što sam već pisala, vrlo često umjesto boje koristim drugi sloj salvete, i to bilo koje koja mi odgovara po koloritu, tako da ja čuvam sve druge slojeve na kojima ostane printa.
Na fotografiji se ne vidi baš dobro, ali sve one crvenkaste mrljice su od salvete.
Ja nekako više volim na staklenim tanurima da mi je boja prozračnija i zato radim na ovaj način.
probajte, dobiju se savršene kombinacije.
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 15:00
Evo sada jedan voćni tanjur

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 15:15
majtorice,tvoji tanjuri su bozanstveni,tako je sve fino ukomponirano,od tebe se moze svasta naucuti(cuvam donji dio salvete)smile120
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 15:45
Tanjur ti je savršen
Baš sve mi se sviđa na njemu...i ubuduće ću i ja čuvat te druge slojeve salveta...a ja to koristila za obrisat kist i sl.
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 16:31
Ovo su zaljubljeni jeleni

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 16:48
divno iskombinirano i motivom i bojom...krasan jeClap
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 00:43
Zaista te idu ti tanjuri!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 08:02
KAKO SU DOBRI!!!ovaj sa voćem me srušio  na koljena!!smile78
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 09:58
odlično, odlično, voćni je za čistu desetku
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 13:47
kad vam se sviđa voće, evo još jedan.

Možda ja baš ne bih radila toliko voće i povrće, ali šta ću, to mi se tražiLOL
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 13:53
prekrasan jesmile57
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 13:58
Evo da vidite da znam i nešto drugo:

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 16:38
Kaže se uf kaj imaš dobrih radova. Boce su mi lijepe, ali tanjur s vočem zakon,.Tako je dobar.
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 18:15
sve mi je lijepo, ali tanjur sa jelenima je poseban - jeleni djeluju trodimezionalno, kao da će potrčati. svaka čast majstorice smile141
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 19:36
I zadnji tanjur je prekrasan...a dobro si rekla: znaš ti i nešto drugo: boce više nego odlične!

Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 20:12
Uf, boce su mi prekrasne, a ni tanjur nije loš.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 19:07
tanjur je predivan,boce izvrsne-vrijedna si,vrijedna ovih dana,ide to tebi!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 19:38
prekrasne boce,kao i sve ostalo sto uradis.smile169
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 17>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.