Za ljubav nije kasno |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 17> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa evo večeras i ja sam jedva pronašla svoju stranicu,nasmijala sam se kad sam pročitala to što si i ti napisala!savršeno si odradila ovu malu stolicu a da i ne govorim za ladičar!ni tanjuru ništa ne fali ali ovi su me radovi stvarno bacili na koljena!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
super radove, zaista prekrasne!!il to print ili motive aj odaj tajnu
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Mima, Sarah sam kupila u Lumosu, ali sigurno prije dvije godine, tako da ne znam ima li ih još.
Već sam koristila dijelove tog papira i stvarno je zahvalan.
Tatjana, ovdje nema nikakvih tajni, to je salveta, samo kao što sam već pisala, vrlo često umjesto boje koristim drugi sloj salvete, i to bilo koje koja mi odgovara po koloritu, tako da ja čuvam sve druge slojeve na kojima ostane printa.
Na fotografiji se ne vidi baš dobro, ali sve one crvenkaste mrljice su od salvete.
Ja nekako više volim na staklenim tanurima da mi je boja prozračnija i zato radim na ovaj način.
probajte, dobiju se savršene kombinacije.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
majtorice,tvoji tanjuri su bozanstveni,tako je sve fino ukomponirano,od tebe se moze svasta naucuti(cuvam donji dio salvete)
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Tanjur ti je savršen
![]() Baš sve mi se sviđa na njemu...i ubuduće ću i ja čuvat te druge slojeve salveta...a ja to koristila za obrisat kist i sl. ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
divno iskombinirano i motivom i bojom...krasan je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Zaista te idu ti tanjuri!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
KAKO SU DOBRI!!!ovaj sa voćem me srušio na koljena!!
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
odlično, odlično, voćni je za čistu desetku
|
|
![]() |
|
![]() |
|
prekrasan je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kaže se uf kaj imaš dobrih radova. Boce su mi lijepe, ali tanjur s vočem zakon,.Tako je dobar.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
sve mi je lijepo, ali tanjur sa jelenima je poseban - jeleni djeluju trodimezionalno, kao da će potrčati. svaka čast majstorice
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
I zadnji tanjur je prekrasan...a dobro si rekla: znaš ti i nešto drugo: boce više nego odlične!
|
|
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Uf, boce su mi prekrasne, a ni tanjur nije loš.
|
|
![]() |
|
tanjur je predivan,boce izvrsne-vrijedna si,vrijedna ovih dana,ide to tebi!
![]() |
|
![]() |
|
prekrasne boce,kao i sve ostalo sto uradis.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |