Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rainovi vrtni prijatelji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rainovi vrtni prijatelji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 39>
Korisnik
Poruka
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 09:12
I ja velim , sve pohvale.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 11:44

Vidim da imaš i jednog albina, jel to takva vrsta ili se je skrižal, ko što Silvek običava reć?

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 15:03
To je defekt,vele da ti albino-adeniumi ne žive dugo.Ovaj dobro napreduje,bumo vidli.
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 15:10
svim dragim posjetiocima mojih biljaka želim zdravlje u idućoj godini,i da vam sve raste i cvate!

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 17:42
Također sve najbolje u novoj
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 23:36
I ja Vama želim sve najbolje smile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2010 u 18:55
moj naklon svemu prekrasnom
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 00:18
O,Tijica,pa di si ti?Baš mi je drago da si opet svratila!pozdrav!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 13:01
Svratim ja svako malo ali uz Trajnititis me uhvatio i Ljenititis pa dok mi ne procvate koji Helleborus (Kukurjek) neću ni ja u puni pogon, a do onda .....
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 21:38
Prekrasne biljčiceClap. Ubrzo će nam se kuće pretvoriti u prave botaničke vrtove i klijalištaSmile
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 08:29
Svako malo skužim da sam neki vrt malo "zapustila"!
Tvoji vrtni prijatelji lijepi i zimi i ljeti. Ali me zadivljuje tvoje klijalište!ClapClapClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 15:48
Znaš kad vidim tvoje klijalište, odmah me zasvrbe prsti, mislim da ću uskoro i ja u akciju, barem nešto posijati - moram
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 16:13
Ha,ha,klijalište je način da brže prođe zima,nekak imam osjećaj da je proljeće bliže kad nekaj čeprkam-makar i u kući!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 18:45
Jooj, tak i ja samo blejim u adeniumiće..i uopće me ne ferma kaj vani snijeg pada u krpama....baš su dobra zimska terapija! Fala ti kaj si mi to omogućila! smile71
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 18:48
Bi se ti snašla i bez mene!:-)))I moj albino je rikavela!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 18:51
Baš mi je žaoCry i meni ugibaju omiljene biljčice tako da znam kad se srce para. Pikam ostatke da bar nešto pokušam spasiti.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 19:20

Smrckić, nemoj se plakati...mi smo unaprijed znali da ti albino primjerci nemaju dugi rok trajanja, pa smo se unaprijed pripremili da će tako i biti. Nek ovi zeleni samo rastu i budu lijepi zdravi i debeli! WinkBig%20smile

Na vrh
kockavica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kockavica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2010 u 20:03
adeniumići su baš medeni,  neka semo rastu i  debljaju se... super su...smile126
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 01:45
Eto me malo kod tebe da pogledam kako su adeniumići....Dobro napreduju i dobro izgledaju,imaju lističe i bucmasti su...Super...Sinoć sam pregledavala neke stranice o njima i ne mogu k sebi doći od boja i oblika....Da mi je nekako doći na Tajlandsmile127 (ali ne avionom) da ih vidim onako u živo,velike i raznobojne...Onaj moj izgleda miruje jer mu je otpalo lišće,a sjemenke nikako da sazriju....Počeli su mu rasti novi izdanci grana tako da će do ljeta biti više razgranan a valjda će onako lijepo cvjetati kao lanjsko ljeto...Želim da ove tvoje bebe ljeti procvjetaju da vidimo raskoš boja.....smile99
sutra je novi dan
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 23:07
Kada sam vidjela tvoj rasadnik odmah me ćopila narvoza, jer i mene kopka, nikako da dođe ožujak pa da nešto sijem. Znači, albino je otišao u vječna lovišta - a kako su u međuvremenu ostali?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.