maslacak7-moj pocetak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121314 |
Korisnik | |
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E u tome je draž...svaki dan saznaćeš nešto novo...čitaj forume ideja i naše priče...bit ćeš prava umjetnica...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
hvala božica...
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Ma znaš šta.....tvoji radovi su super..gužvanje ili ne, važna je volja i ljubav s kojom to radiš.... ja obožavam decoupage i sve oko njega...pa me nije ni briga ak kaj fulam...samo hrabro naprijed....
dobro došla....i uživaj.... |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
hvala shasha i piramida
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Dobro došla!
Za tek jedan dan bavljenja salveticama i mackanjem,radovi su ti ispali odlični. Crakle nisam radila pa ti ne mogu reči u čemu si pogriješila |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Meni je boca baš super iako se krakle ne vidi.Šljokice se ni ne trebaju baš prejako vidjeti.Bitno je da se mjestimice,pod određenim kutom sjaje.Naravno da ja to pričam onako kako je meni lijepo,nekom je lijepo sa puno šljokica.
Ovo,što ti se nagužvala salveta na pločici,meni baš dobro izgleda jer je"krajolik"takav i uklapa se.
Budući da ja ne težim savršenstvu ,meni su te"greške",pogotovo kad se uklope,baš dobre i volim ih.
Iako sam"sezonska mackalica"i nije moj komentar nešto do čega treba držati,ipak imaš čistu 5-cu od mene
![]() |
|
![]() |
|
cep sam motala spagom ...i boca je prefrbana crakleom al se bas nije jako raspucalo a i slikam mobom pa se bas ne vidi... inace boca je ljubicaste boje... sad mi samo recite gdje sam sta fulala ...svaki komentar i savjet je dobrodosao..
![]() |
|
![]() |
|
boca..koja bas i nije ispala kako sam zamislila al ok...napravila sam neke greske al sad znam za drugi put...ipak su to moji prvi radovi...
![]() |
|
![]() |
|
evo i moja dva pokusaja...nemojte biti prestrogi al ja sam u ovome tek jedan dan
![]() ovo je plocica..snijeg bi trebao biti ispupcen.. ![]() ![]() ovo je malo detaljnije...al bas se sljokice ne vide ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121314 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |