Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 172> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasni radovi, kutijice savršene, a ova oduzima dah!!!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala Feline,ali nisam nista kombinirala ,takva je salveta a jako mi se dopala.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Što se tiče jaja vidiš da nije bilo strašno...lijepa su, šarena, malo šljoka i super.
Mene osobno oduševljavaju tvoje škrinjice ( stvarno ti leže ) neznam da li mi je ljepša romantična i nježna ili Mucha kojeg volim pa biram obadvije. Teta sa šeširom odlična sve je sjelo na svoje mjesto i lijepo usklađeno ali impresionirala me je i vaza kraj te škrinjice.... baš je sve lijepo i s puno ukusa
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
I ja sam obožavatelj škrinjica ..uvjek me privuku kao magnet a ove škrinjice su toliko dobre ...svaka čast
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
zadnje tri škrinjice su mi
![]() ![]() zaista su prekrasne. kao i vješalice...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Lipe, vesele vješalice
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Škrinjice su predobre,očito si stvorena za njih jer ti baš leže!svaku koju si napravila,napravila si ju savršeno
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Sarita super si iskoristila ovu prekrasnu salvetu! Gdje si je nabavila? zbilja mi se odmah roje ideje po glavi kad vidim ovako prekrasne šare.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
potpisujem
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Super si iskombinirala 2 salvete da odlično pašu i da se ne vidi prijelaz. Izgleda kao tvornički idealni dizajn. Bravo!
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Škrinjice prekrasne i maštovite, baš ti leže dobro.
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
nastavlja se niz predivnih škrinjica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
salveta je zbilja raskošna a ti si je na zgodan način upotrijebila |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Krasne škrinjice, cvjetne, nježne i one druge ahhhh, a i vješalice.
Od kad sam vidjela te sve prekrasne vješalice po forumu samo gledam gdje imam kakvu drvenu pa ću sukoro i ja isprobati taj make over.
|
|
![]() |
|
cure drage,hvala vam i puno mi to znaci,poletjela bih.Obozavam decoupage,drogirana sa njime i ako svaki drugi dan nesto ne napravim nesto mi fali.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam drage moje,po nekoliko puta priocitam vase komentare.Kod nas u Mostaru slabo sta mogu naci od drveta da uradim osim skrinjica pa ih zato cesto kupujem i uradim(uvukle su mi se pod kozu) kad vidim skrinjicu poletim ko djete na sladoled.
|
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sarita, ovaj zadnji rad sam vidjela u temi: Friško iz pećnice. Tako mi se svidio, da sam ekstra došla iskomentirati.
Dakle, salveta je prekrasna, izrada super a sveukupni dojam
![]() Dakle, ovo je savršeno. Mislim, meni se sviđaju i tvoje škrinjice ali ova vaza je jednostavno oooodlična!!!
Bravo!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |