Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj medvjeđi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj medvjeđi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 83>
Korisnik
Poruka
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 18:50
Triša hvala! i ja bi rogoz. Nisam mu se do sad mogao sjetiti imena, ali svakako će ga biti u mom jezeru. Ovaj mini sam sad našao na nekoj slovenskoj stranici i super je, može jednom kad se razraste jedna biljčica za moje jezerce?
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 18:53
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Današnji roštilj s dragim mi prijateljima urodio je s dvije nove krasotice...

imaš prekrasan vrt i cveteke, ali buga je prekrasna i moj neispunjeni san.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 18:58
hvala Tatjana. svi se snovi prije ili kasnije ispune, samo treba malo strpljenja, ne bi nam bilo zanimljivo da imamo sve što želimo...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 19:41
vrt se popunjava,jezero polako zavrsava

Medvjed34 u pravu si,ne bi bam bilo zanimljivo da imamo sve
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 21:04
Super biljke za jezerce!!!!!!!! Ma napravit ću ja i sebi neko makar xxs veličine, za svoju dušu, kad-tad!!!!Tongue
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 21:12
Prekrasne biljkice i gioiaa je upravu ne bi ni valjalo kada bi sve imali odjednom,čemu bi težili i što bi tada željeli ? !  Embarrassed
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 21:13
Rado svratim u tvoj vrt. Vidim mnoge promjene u njemu, lijepo ih je vidjeti.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 22:46
nakon nekoliko dana,koliko me nije bilo u tvojem vrtu, nastale su neke radikalne promjene - pa tu je počelo cvasti, boje na sve strane, šareni se vrtek  i popunjava, a sve pomalo, polako...drago mi je vidjeti prkose, oni zaista svojim spletom boja ukrašavaju i uveseljavaju nas cijelo ljeto.
A i krasnog kameleona si kupio...
lijepi pozdravSmile
Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 509
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 23:43
Evo konačno sam i ja u miru pregledala tvoju galeriju.... i nemam riječi...
ti si stvarnosmile120vrijedan, uporan, kreativan... ma već su te svi toliko nahvalili da se nema što novo dodati...
Uglavnom, ne znam što bi izdvojila da li ono drvce od glinamola, stol s keramičkim pločicama... ili tvoje jezerce, cvijeće, povrče.... evo sve ali baš sve mi je superSmile
zapelo mi je za oko i puno bazge, baš sam je tražila jučer za sok, ali tu kod nas je ima samo uz prometnice, a onu kod bake su posjekli koja je bila malou divljini...
ne znam jel bi je ja mogla na jesen iščupati negdje u prirodi i posaditi u vrt...
Vito 2008.
Hana 2009.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 03:26
Večeras odnosno noćas sam pregledala tvoj vrt ...Imaš jako lijepih biljaka a i dosta zanimljivih detalja....Drago mi je da sam te na Flori upoznala i da jedna tako mlada osoba i to još muškog roda ima sklonosti da uživa u cvijeću, prirodi i radovima u vrtu....Čestitam i samo nastavi tako...
smile141
sutra je novi dan
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 06:57
Vidim jezerce je dobilo prve dražesne stanovnike, nije ga još otkrila ni jedna prerušena princeza,

ali one se uglavnom pojave iznenada.

Gledam kroz prozor, kiša pljušti..Razmišljam kako će prijati svim vrtovima pa i tvome, samo ćeš možda opet imati problema sa svojim bregecom Unhappy
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 12:25
smile219
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 16:20
Juhuhuuu, puni se jezerce biljčicama!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 17:52
hvala svima na posjeti. kako vidim sljedećih nekoliko dana neće biti moguće u vrt, samo se nadam da ne bu padalo onak kak predviđaju...
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 19:09

jezerce se polako pocinje popunjavati ClapClapClapClapvidim da biras biljke koje brzo rastu tako da ce to uskoro fantasticno izgledatiWink

cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 21:11
hehe, da, nadam se da će se brzo popuniti. sad tu još fali malo lopoča i neki prekrivač ove folije pa bum zadovoljan :)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 21:14
Bome bude tu pravi park!Clap
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 21:22
Zaboravio sam napisati da mi se primio Kivi kojeg sam kao i onu breskvicu već pokopao... Posađen je prošle jeseni i ubrzo su mu se osušili svi listovi no ostavio sam ga i prije dva dana oko njega počistio koprive koje sam ostavio da mu rade hlad i zadržavaju vlagu. oko njega je bila prava džungla trave i tih kopriva i kad sam ih konačno odlučio posjeći, našao mlade listove koji su se nagurali u jednom čošku i razveselili me. riječ je o dvospolnoj biljci tako da se nadam da će me u nekoj skorijoj budućnosti dočekati i prvi plodovi.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 21:24
Vidim da sam u veliko zaostatku u novostima u tvom vrteku!
Jezerce je pravo malo remek djelo. To uvijek kažem za sve one koji nešto učine svojim rukama. To je vrijedno divljenja! Svaka ti čast!Wink

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 21:28
Hvala Bergenija
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 83>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,301 sekundi.