Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 63>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 23:31
jeste Jani ima posebno ljepilo za svijece ...Kerzen POTCH ja ga koristim...preporcam ga,jako je izdasno.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:34
Mislim da ne može, postoji neko posebno baš za svijeće ali se sada ne mogu sjetiti koje treba. Pitat ću jednu ženskicu koja možda to zna pa ti javim!
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:18
Divan je. Pitanje, možda znaš odgovor, može li se salveta lijepiti na svijeću s običnim decoupage ljepilom.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 19:21
Hvala curke smile79
Tatjana - svašta sam probavala, ali definitivno mi je No.1 Art Potch. Kupim onu veliku bocu u Lumosu kada su dani otvorenih vrata i stvarno mi dugo traje. Svašta uzimam kao zamjenu, ali ovo više nikada ne mijenjam!
C-Dalija, svijećnjak sam kupila kod Mirele Nikić na fejsu!
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 12:14

preeedoooobaaaaar je...  Clap    smile71     Clap

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 07:25
Savršen je gdje si kupila sviječnjak*?
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 22:48
Čujemo se makar u ponedjeljak u podne. Svječnjak je savršen, kojim ljepilom si ljepila salvete
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 22:21
svjecnjak mi se bas svidja,krasno Jani,bas si lijepo iskoristila ovu salvetu sa prekrasnim motivom
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 21:32
Vincek ima vanjsku terasu s grijaćim lampama i ograđen je pa je ugodno sjediti. Ali ako najavljuju snijeg, onda baš i nije prikladna ideja :(
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 21:30
Napravila sam svoj adventski svijećnjak.....

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 21:28
Čekaj a dali Vincek ima unutarnji prostor, jer vani više ne možeš, ali isto tako nisam dugo bila na kvatriću, pa nisam sigurna.Ako ništa drugo javite mi dali je kava, mislimJani da imaš moj broj, jer i za ponedjeljak kažu da ide snijeg, aja bum izostala sa tečaja.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 21:24
Ja ovaj tjedan ne mogu - može ponedjeljak, 18h, jeste za kavicu kod Vinceka na Kvatriću?
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 21:10
Kada ćemo organizirati kavu? Gdje? Ima li i osalih članova koji bi se pridružili?
Na vrh
tea_luna View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 182
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tea_luna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 13:06
Ove kuglice sa notama su mi FANTASTIČNE.... smile71
a ove matematičke baš otkačene..baš fora ..
ja se nekako još uvijek trpam u koš sam mladima,,iako sam sve samo ne mlada..ha haah
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0">
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 09:21
Ja ovu "matematičku" salvetu imam već neko vrijeme i stalno sam razmišljala što bih mogla s njom..... Nakon što sam napravila ovu "glazbenu" odmah mi je pala ideja za ovu ;)
Točno kako kažete, mladi vole neke otkačene motive i ne vole sve odrađivati po nekim pravilima pa mi je zato pala na pamet ova ideja. A uostalom nisu samo mladi u toj grupi, ima i starijih koje znam da ne vole crveno-zeleno-zlatno kićenje Wink
Mima - ideja s kavicom mi se uvijek dopadaThumbs%20Up
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 09:01
Ah, ukrala si mi moje ideje. I ja baš radim jednu seriju božićno-nebožićnih kuglica. Čak sam napravila i ovakve s notama samo su moje malo više smečkasto-bež.  To je nekakva čudna telepatija, morat ćemo organizirati jednu predbožićnu kavu da malo razmjenimo salvete. Baš mi ih se puno namnožilo pa bi ih rado podijelila s ostalima.
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 08:14
SUPER SU OVA JE MATEMATIČKA ZA MLADE ONI DRŽE ODMAK OD TRADICIJE ALI SE JOŠ DRŽE OBIČAJA KIČENJA
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 07:19
Znam da dolazi Božić ali ova matematička mi je SUPER!!!!!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 01:03
Radila sam i nešto drugačije kuglice:

Sama sam printala na salvetu ovaj motiv i dopalo mi se.....

Ovu sam prozvala "matematička" kugla....

i malo s druge strane...

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2012 u 20:53
Sve pohvale za radove, posebno za onaj s patuljcima i 2k. Mislim da  ću nešto slično i ja napraviti, imam spremnu jednu okruglu podlogu a nikako da smislim što s njom napraviti, ova kombinacija s 2k mi se jako sviđa a imam dosta patuljaka u pričuvi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.