Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 56> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SlavujVk - Joj, kad ti to tako kažeš malo me
![]() ![]() Lana2 - Hvala ti na posjeti i tako lijepim komentarima! Hm, da su samo graničice ne bi bio problem! Ali tu su i echinacee, hoste...i svašta nešto! Zato kod mene i je đunglasto! Korijenko - Kako si samo sjetila Flipa!? Izmamila si mi osmijeh! Eh, to su nekad bili crtići a ne ovi danas! Enrikova nona, Dijana7566, Ajama, Karmen, Wanessa, Gioiaa, Maestral Hvala vam od ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Pa kod tebe je prekrasno, baš, baš prekrasno !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ah, malo pomalo dođem u tvoj vrt da se "napasem", odmorim, nešto naučim, da uživam....a ovaj -ah, nije samo jedan, nakon svake slike ostanem zatečena ljepotom, i cvijeta i same slike....
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kada dođe ljeto i velike vrućine imam običaj u rano jutro subotom (negdje oko 6 sati) otići u svoj vrt. Tako sam napravila i ovog jutra (po prvi put ove godine). Ostala sam zatečena bojom, zvukovima, mirisima... I bila sam pomalo tužna, jer vrt nije uz moju kuću. Bilo je prekrasno...,cvijeće je bilo jakih, jasnih boja, sunce ga još nije stiglo spržiti (posebno su osjetljive graničice kojima cvijet jako kratko traje), sve je bilo puno razno raznih kukaca, od pčelica, osa, raznih bumbara, nestašnih leptirića, vretenaca, velikih skakavaca, kukaca sa tvrdim oklopima u sjajnoj zelenoj boji. Ovo godine sam imala u planu napraviti im nekakv "hotel" no nisam stigla, sada mi je žao. Vratila sam se kući puna srca i ispunjene duše! U utorak ću ići ponovno (to sam si obećala)! Evo jedne slikice, ove godine je nevjerojatno puno vretenaca... |
|
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Citajuci ovo tvoje izlaganje setnje kroz vrt toliko sam se uzivela i uzivala da sam verovatno na momenat bila tu
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Floramye, krasne trajnice i slikice
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ja sam nova i tek se uhodavam, i tako sam došetala do vašeg vrta. Oduševljena sam ovim slikama. Vrt vam je stvarno super. A ukrasni luk je za desetku. I moj je bio takav samo tamnije ljubičaste boje. |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Floramy, divno si nam opisala svoj vrt, uživala sam zajedno s tobom, šetajući kroz stranice tvoje teme, hemerocallisi, jedan ljepši od drugog.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Stavljam potpis i ostavljam tragove u travi medju prekrasnim cvijeticima
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Stvarno je pravo uživanje pregledati tvoj vrt. Drago mi je da još neko voli echinacee kao ja. Hot Sommer je divna kada počne da mijenja boje. Ecentric nemam pa mi je drago da vidim njenu pravu boju. Je li puno visoka.
Veronica je takođe moj favorit. To je biljka koju svako treba imati u svom vrtu. Leucantemum, geranijum, mnoštvo hemerocalisa , stvarno se ne zna šta je ljepše. |
|
![]() |
|
Karli, Miska - dobro mi došle i hvala vam!
![]() Smail - ![]() Josipa - Eccentric sam posadila ovog proljeća, ne znam da li joj je to konačna visina. Sada je malo viša od Sundown, možda jedan pedalj ne više (jedna pored druge su). A mogu ti reći da si upravo ti ta koja me sa svojim prekrasnim echinaceama navukla na te krasne biljke (mislim da sada imam nekih deset vrsta). Nisu zahtjevne, vole sunce, dugo cvjetaju i privlače leptire. Još jedna biljka favorit u mom vrtu! ![]() Sundown |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |