dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 222> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rascvjetana kućica, baš krasno!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Baš mi je drago kaj se moja orhidejica uključila u ovako krasno cvjetno društvo!! Baš me je obradovao njezin otvoreni cvijet, samo je jedan jer je još mlada, sljedeće godine će biti prava cura!!
Želim ti da ti cijela godina bude ovako rascvijetana!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš mi je drago da vam se sviđaju moje orhideje,sad skoro sve imaju cvjetne stapke,čekam da počnu i ostale cvasti.
Anabistrica,ja imam samo malo više od 10 orhideja,daleko sam ja od kraljice,čak ni zadnja pratilja ne bi bila,držim se ja svojih ruža i kaktusa,ali sad nije njihovo vrijeme,pa slikam šta imam.
Free,si ju prepoznala,pazila sam ju kak okice v glavi kad sam ju nesla dimu.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Pa kaj. Meni je i 10 puno. Imala bi cijelu policu na izložbi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Orhideje su ti lijepe, ali ja više volim ono naše i po mogućnosti "starinsko" cvijeće, pa mi je ovaj hibić u tvom zadnjem cvjetnom izvještaju favorit!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
orhideje su ti prekrasne
![]() ma čega god se uhvatiš raste, cvjeta, buja... ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ostavljam ti pozdrav...ciklama je
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepo, melem za dušu u ovo doba
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ovaj put ipak neću otići a da se ne javim. Već sam u nekoliko navrata kriomice došla uživati u prekrasnim orhidejama, no sada ih moram naglas pohvaliti. Imam osjećaj da koju god biljku uzgajaš, da ti sve ide od ruke: ruže, kaktusi, božuri, orhideje.... Sad kad sam spomenula ruže sjetila sam se pitati te znaš li ime neke žute ruže kojoj cvjetovi duže traju? Imam jednu, no čim se cvijet rastvori već idući dan dosta latica padne. Koje je ime toj mojoj ruži, e to ne znam. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Prošetah i uzdahnu,koja ljepota cvjtova,a žuti cvijet orhideje me oduševi,bravo za rascvjetanu kućicu
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti
![]() Nataly,nije baš tako da mi sve ide od ruke,ali trudim se.
Većina žutih ruža i ima taj problem da im latice brzo otpadaju,ja imam čajevke Michelangelo i Aruba,a floribunde Friesia i Amber Queen,a imam i grmoliku englesku ružu Graham Thomas,kod svih njih cvijet traje 4,5 dana,možda samo kod čajevki malo duže,međutim one stalno obnavljaju cvatnju pa skoro uvijek ima pokoji cvijet.Znam da ti nisam puno pomogla,ja sam neke ruže nakon 2,3 godine izbacila van,jer nisam bila s njima zadovoljna.
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
kaktusiću moj da vidiš moje kaktus e koliki su....
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ovu informaciju, da žutim ružama brzo otpadaju latice, čujem prvi put. I onda ne možeš reći da nisi pomogla. Vjerovatno ću još trebati doći na tečaj o ružama... ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve su to novi? Prekrasni su.
A ipak su mi draže visibabe. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
bleky ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 24 |
ajme visibabaaaaa...jedva čekam naše!!
prelijepo ti je cvijeće kaktusiću!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |