Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 165> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eto sad kad sam htijela komentarisati ivanu naleti mi još ne zna se šta mi je ljepše- i tako da ostajem na svim biljkama prekrasne su
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
konačno sam i ja pregledala zaostatke
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ovako izgledaju batati i kana
![]() a ovako koprive ![]() ovo je banana ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ponovno je procvijetala moja ivana
![]() ![]() neumorno cvijetaju i begonije ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma tu sam , samo sam htjela da me se zaželiš ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ej Bromelija jedna lozica što si mi poslala pustila je listiće i ja sam mislila da je ..................bože mozak mi blokiro ali je ona što si rekla da si mi poslala i jako sam sretna--------kao motkica izgleda jedna je pasiflora a dr, je ota-lalala-de ga bože znaj sad koja
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hvala Bromelija za savjete o ruseliji. Moja je na suncu, posadila sam ju malo veću teglu nego je bila, samo sam teglu ukopala u zemlju u panju, tako da dok ju zalijem okolna zemlja joj drži vlagu
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
prekrasno šarenilo i to bujno i zdravo- a tek kad uresiš sa mačuhicama svoje carstvo!
stvarno lijepo cvijeće imaš!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
prije tri tjedna možda malo i prerano ali uvijek su mi dugo nicale i slabo
a sada je niklo valjda svako zrno-planiram ih rasadit samo da padne kiša jer je sve užasno suho ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve ti je jako lijepo, posebno mandevila.
Maćuhice su ti već velike, kad si ih sijala? Ja sam pred tjedan dana, počele su nicati |
|
![]() |
|
hvala smrcko
![]() stefkaja ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bromi cvjeće ti je prekrasno
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
prekrasan plumbago
|
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
ma nece,ulica je previse raskopana,jedva pređem ja a kamo tako male ali mocne bube.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Plumbago je pravi div, i sve ostalo je prekrasno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
nadam se da neće skužiti put i krenuti preko ceste
![]() |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
hocu kada na popodnevnoj kavi dogovorimo strategiju .
Ja kao da imam uzgajaliste lisnih buba.
Moje cvijece je svarno super s obzirom na toliki broj parazita .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala curke, ma bit će pelcera za sve
draga lili 68 imaš i ti prekrasno cvijeće i krajnje je vrijeme da ga pokažeš a što se tiće mušica i pauka moraju i oni živjeti (ma šalim se) potamanit ćemo ih ![]() ![]() |
|
![]() |
|
predivno cvijece,bujno i zdravo
![]() Kod mene kontrolu preuzimaju bijele musice i crveni pauk!
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Prekrasnog li cvjetnog šarenila kod tebe!!!!! Ne želim ništa izdvajati,sve je mrakkk!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |