Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 144145146147148 243> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Molim " travare" a i ostale da mi kažu što je ovo ?
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Sorry, ne to, kriva slika.
|
|
|
|
![]() |
|
ovo:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sandra_sa ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Veljača 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 17 |
![]() |
|
sandra_sa ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Veljača 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 17 |
jao kako je lijepo sta je ovo ? |
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Glikica,ne vidi se dobro,ako ima klas malo poslikaj izbiže.Mogla bi biti neka šašolika biljka ili neki juncus?
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Glikice, meni sliči na plavu travu, Festuca glauca, ali kao da nije bila na suncu nego u sjeni pa su joj vlati ostale zelene.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
sandra sa...kalanhoa
|
|
![]() |
|
Hawkeye ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 43 |
Ma divne ste! Hvala još jednom!
![]() Ovaj cvijet raste na drvetu i bilo mi ga je jako teško fotografirati na dalmatinskoj buri, ali na kraju sam ipak uspjela: http://www.flickr.com/photos/majakokic/8039962259/ ![]() Sigurno će netko znati kako se zove! |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Hawkeye
nema slike |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ja sam vidjela a na slici je, mislim, vrtni hibiskus ( hibiscus siriacus)....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Evo stare slike iz 2000 godine misteriozne biljke za koju do prije neki dan nisam znala što je.I slučajno je vidim kod Maris40.Abelmoshus manihot.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Hawkeye ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 43 |
![]() |
|
hvala od srca <3 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiorella ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
![]() |
|
Fiorella ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
![]() |
|
![]() |
|
Evo ona trava, valjda se sad bolje vidi
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
1. sedum spurium tricolor 2. lijevo sedum spathulifolium, desno cotula hispida |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 144145146147148 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |