OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 144145146147148 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ove sam jaglace kupila na sniženju (a nisam škrta bodulka) jer nisu imali cvjetove pa ih nitko nije htio.
Ali i ćorava kokoš nađe zrno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Pakujac mi je
![]() Nadam se da će ti biti tako lijep kao na slici (ma i ljepši
![]() A gerberi su mi preslatki, svaka čast susjedi.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Čini mi se da jako kasnim sa radovima u vrtu. Nekako ništa ne stignem, a imam puno toga za posaditi, presaditi, premjestiti.
U vrtu caruju narcisi, ovi mali niski su mi baš dragi ![]() Ciklame su dobile izgon sa klupice ispred vrata, previše im je tamo sunca, pa su sada pod cikasicom ![]() Maćuhice se dobro drže ![]() ![]() ![]() Jučer je stigla i pošiljka sa Brača. Sve sam posadila, nisam stigla slikati jer je već pao mrak. Hvala Lantana ![]() A moram pohvaliti i poštu - u ponedjeljak poslano sa Brača, u utorak stiglo u Lošinj, ipak je to dobar komad puta, sa otoka na kopno, pa sa kopno na otok. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
U tvom vrtu eksplozija boja! Cvatu čak i jaglaci, koji nisu cvjetali! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
OTOK jaglaci su preslatki,ciklame ocaravajuce
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako je dobro vidjeti ove ciklame ispod cikasice
![]() Poštari rade čuda, imaju sve povale, običnom poštom dođe sutradan ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pecika ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
AKakvo lijepo sarenilo...tvoja stazica mi je zapela za oko ..bas mi je lijepa.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja pa kako ne stigneš pa sama dok pogledaš vidiš da je prekrasno-a kod mene nema još ništa pa da ti pokažem kako je kod mene ti bi rekla gdje ova živi---pa tek se ćisti sređiva -premiješa -pa to haos živi -
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pato ti je super, bar ti ne treba teretana, imaš je u svom dvorištu, samo na kraju dana zbrojih sve stepenice, a opet super slikice. Ovo tvoje šarenilo me svaki put izbezumi, veselim se da ću to vidjeti i uživo, samo neka malo stepli.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Jaglaci su predivni..predivne boje..sve je za svaku pohvalu, narcise, mačuhice..
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ove godine si mi sva u kombinacijama, a ovaj puta mi je ova cikas ciklama kombinacija baš po ćefu
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Ma,polako,sve ćeš stići napraviti,ja još nisam ni počela,mokro je.Kod tebe je stvarno već sada prekrasno,sigurno uživaš!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Otok od silnih vrtova nikako da dođem u tvoj ...Konačno večeras jesam i nije mi žao....Ima puno lijepih stvari za vidijeti kod tebe...Kao prvo vidijela sam kobeu koja ti cvate..Ja sam je lani imala, lijepo je cvjetala i penjala se na brajdu, ali izgleda da je propala. Vidijeti ću još, možda izviri kakva mladica...Prekrasne su ti kombinacije jaglaca, divne boje a i ciklama i to još ispod cikasice....Kaktuse i sukulente si lijepo iskombinirala u okrugle vaze, dala si mi ideju...Kamenjar je isto super...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
U mom vrtu rastu jaja
![]() ![]() ![]() ![]() Do Uskrsa bi trebala narasti zelena šumica ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Fenomenalno
![]() ![]() Stavila si zemlju u ljuske?
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Pa svaka čast na ideji! Vidjela sam na tvojim radovima detaljan opis kak si radila jaja i sad se sve razmišljam... Možda i probam.
|
|
![]() |
|
Ma da, malo zemlje i sjemenke za ptice, to jako brzo naraste. Stavit će sliku kad zazelene.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Super ideja....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
pa bože ideja -ma svaka čast-----
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 144145146147148 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |