Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 66> |
Korisnik | |
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...se ima svoje, zato i upravo ca smo krhki OSJECAMO, ne samo bol nego i ljepotu zalaska sunca, boje i mirise cvijeca, sum valova i bure, miris bora i mora......da smo cvrsti ko beton, titan i dijamant nis od sega toga nebismo vidjeli, culi ni osjetitli....... da mores birati, bi se menjal za vjecnost materije ili bi zbral ljepotu osjecaja........
......be or not to be
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala Gogo budem probala napraviti
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Gospodin je vjerojatno znao zašto nas je napravio takvima, a mi se trebamo držati tih ograničenja. Mladiću pred tobom je još cca pol stoljeća života pa se ne napreži i ne uništavaj prerano. Trebaš izdržati sve što je još pred tobom.
Pogledaj one živahne starčiće. Malo zaboravni, malo dosadni ali guraju. Imam ja takvog kao ti doma. Ne shvaća da je već zaboravio 60-ti rođendan pa se čudi što je umoran i slomljen navečer. |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Tako volim počačkati ove stranice u koijima ima duše....
- kad se velikom gogu pridruži i naša rijeka duša mi je ispunjena!
|
|
![]() |
|
Felix ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
dakle Gogo, vrt ti je perfektan. Jako mi se sviđaju staze i vrtni namještaj, a i cvjeće je super.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Veliki Gogo, neznam tko te prozvao malim, za mene si VELIKI jer imaš veliko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
G , ja neznam kako mi je ova ljepota do sad promakla ali "progutala" sam svih 15 strana i mogu samo reći da sam osupnuta sa svim viđenim i onda ti kažeš da ja imam simfoniju ovo što ti radiš je prekrasno prelijepo i predobro. Želja mi je samo da nastaviš sa svime što si započeo i da kreneš u nove projekte i planove.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Jao Gogo, tek sam danas uspjela pregledati tvoj vrt na ovoj adresi http://www.mojvrtseoski.izhr.com/
Tek sam sada ostala bez teksta.
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ma ne trune on pred kompjuterom on radi i skuplja novčiće za svoje čarolije, a vrt i salaš sređuje da bi jednog dana doveo dragu u svoje prekrasno ljubavno gnijezdo i gdje bi ona bila kraljica. Je li tako G?
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Koliko pohvala, a ja ih nisam vidio
![]() Ja sam zadovoljan vrtom. Nije savršen, nije dovoljno uredan, ali mene čini sretnim i opuštenim.
Vi cvjetoljupci me sigurno razumijete.
Neki dan bio šogor kod mene na vikendici i komentar je bio: ma dobro je sve, nije tako loše.... al previše vrta, sve neke biljke od kojih nemaš koristi
![]() Ja mu rekoh: 90% Slavonaca bi tu posadilo šljive, za par godina ispeklo rakiju i od rakije se osjećalo bolje. Ja posadim cvijet i isti tren se osjećam bolje. Cvijeće i biljke su moj "kemijski stimulans".
![]() Naravno da me nije razumio.
A što se tiče profi karijere u vrtlarstvu, nažalost, kod izbora škole i fakulteta presudili su moji roditelji, koji su smatrali da za poljoprivredu i vrtlarstvo ne trebaju škole. Uzmi motiku i idi radit. Ako se misliš školovat, onda se školuj za neko "gospodsko" zanimanje
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mali gogo da i ja sam ti se javila, mailom na tvojoj stranici, ne znajući što je s tobom. Vidim sve je pod kontrolom.
Ako nije profi, predivno je kao hobi, samo malo fali vremena, ali za ono što čovjek voli uvijek se nađe vremena, i ja sam mislila tko će dočekati penziju da mogu više vremena posvetiti cvijeću , a i što će mi onda kad ću biti stara i tako neke, pa sada znam glupe misli. Došle su i godine, ali i penzija, a srce mlado, tijelo zdravo i poletno, možda jedino vrijeme ide malo brže, ali koga briga.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dobro,di je taj bero? obećao si slike prije nove godine
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
"Koliko pohvala, a ja ih nisam vidio
![]() Ne samo "šetati" tuđim vrtovima.
|
|
![]() |
|
Upravo to sam i mislila kada sam rekla da "truneš" pred kompjuterom. Naravno da ne mislim da doslovno truneš, ali i sama znam kako uredski posao zna biti monoton i dosadan, a opet naporan. A znam i kako razmišljaju slavonci, svi koji su se napatili u životu sa zemljom i oko zemlje bi htjeli da djeca izaberu "gospodsko" zanimanje
![]() |
|
![]() |
|
Jedva čekam proljeće pa da se i ova tema aktivira sa fotografijama marljivog vrtlara
|
|
![]() |
|
A ne postoji slučajno kakva zimska idilična fotografija "seoskog salaša"?
|
|
![]() |
|
![]() Zamotana u deku sjela sam na jednu od te dvije popila vruču čokoladu i krećem u nove radne pobjede.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tija, draga, zar me ne vidiš i ja sam s tobom. Nećemo čekati malog Gogu, doći ćemo drugi put.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ja više volim biti sama ujutro sasvojim mislima i čokoladom u ovom malom slatkom raju. G, nisam ništa razbila, ništa ubrala, ništa ukrala i nikakvog traga ostavila, ne ljutiš se što sam nepozvana došla?
|
|
![]() |
|
Naš Gogo se pritajio otkako je otvorena tema najpoželjniji neženja. Jel to on krenuo u akciju sam da ga "bapci" ne žene
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |