Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anaida pa pričaj kako ti to slonovo uho njeguješ? jel to može i vani biti? na suncu,u sjeni? puno vode,malo vode? a budem malo guglala da vidim kaj kaže o tome
![]() otok pa posadila sam na jesen..samo mislim da sam mjesto promašila...zaklonjeno je ogradicom pa ne dođe sunce odmah ![]() inaja nemam za sada,ali bit će za koji dan ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Koja milina!!!!!
![]() ![]() A ovo"uheko" sam ja dobila od SilveK i ništ o njemu ne znam.Ja ga držim u kući,na prozorskoj dasci,zalijem ga kad se zemlja osuši i to je to.Vani bi možda mogao biti no negdje di je barem polusjena.Nekak mi se čini da bi ga sunce spržilo.Preko zime bi ga ja unjela u kuću.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sasha kak si ti phloxiće slala okolo,sa korjenom ili si grančicu odrezala? se lako primi?
e za ovo uho sam tako nekako i uspjela naćoi..ako ide van da ide u polusjenu..baš nekako nježno izgledaju listeki ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Kontesaa, lijep je tvoj breg, pogotovo kada si ga lijepo ušarenila, krasno cvijeće, ali kamenjar sa Florijanom je
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() Koji krasan vidik ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kontesa, pravi je gušt biti u tvom vrtu, moram to češće raditi.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea hvala,za kamenjar se najviše i trudim jer sam njega prvoga započela i htjela bih ga uskoro napraviti onakvim kakvim sm ga zamislila,ali već imam i drugu viziju čim mi ova dosadi
![]() ![]() smrcko ima i bolji na drugi kraj doline,ali znaš da sam po kiši trčala i slikala ![]() triša samo ti svrati..mogu ja i neke radne akcije smisliti ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
jesu phloksići lijepi al je meni ljepši jorgovan |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kontesa kako ti je lijep vrt!!! A imaš pravo i meni su tvoji phloxy najljepši, tako su se fino razrasli i rascvjetali, ma pravo bogatstvo... |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kontesa točno tako, kao Sasha, i ja. Unutra mi je, na prozoru... Ponekad i dobije one uši što se zalijepe na lišće, pa ja to lišće otgnem i on dalje raste.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anaida dobar ti je ovaj novi avatar
![]() cvetlin sad vidiš koje je boje tvoj jorgovan ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Primio se,a nagodinu bum ga slikala kad procvate. |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ako je mala grančica sumnjam, ja sam upiknula prošle godine- lijepo su se primile,ima listiće ali ni naznaku cvijeta, a mene žarko zanima koje je boje
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
ma kod vas sviju je sve preprekrasno a tek pogledi te brezuljci joj savrseno je
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kontesa,ja phlox razmnožavam sa korjenom.Gledam da svaka grana ima barem mali korjenčić.Nisam nikad probala samo sa grančicom,bez korjena.
|
|
![]() |
|
hvala sasha to me zanimalo
![]() glede jorgovana..nemam neko iskustvo samo sam vidla da se dobro zakorjenjuje,ali mislim da iz mladice šibe neće odmah procvasti,ali tko zna ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ma jorgovan toliko puno pušta mlade sa strane da uopće nema potrebe sa šibom pokušavati zakorijenjivati.Samo iskopaš sa strane mlade grane,ne moraš ni sve,bitno da je dio sa korjenom a ostalo odsjeci škarama.Teško se vadi i na kraju je spojen sa glavnom granom tak da je lakše odrezati ,u zemlji naravno,škarama.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
1. Kad?
2.Staviti tu granu u vodu pa posaditi kad pusti korjenček ili?
Naime, ja imam jedan jorgovan zguran između lovora i palme. Siroti preživljava, ali cvate svek prestupne godine.
A otraga na livadici ima mjesta. Pa bih ga moga tamo posaditi.
Hvala na odgovoru, samo ne znam gdje ćeš mi odgovoriti. možda najbolje ovdje!
![]() Moram reći da je floks zbilja prelijep.
A vidik? Onaj za Andreu, užitak. Sjesti i odmarati oči i dušu.
|
|
![]() |
|
Baka,ja sam i pisala o presađivanju sa korjenom.Nisam probala sa odrezanim granama jer,kako sam i rekla,stvarno nema potrebe kad toliko mladih na godinu potjera.
Iskopaj taj jorgovan ,sa korjenom,i samo ga presadi na bolje mjesto.Kad? Pa bilo bi dobro da si to prije mjesec dana napravila no dobro bude i nakon cvatnje samo ga svaki dan zalij kad ga presadiš.
e da,dobro bi bilo čim više korjenja iskopati iz dva razloga.1.lakše se bude primio.Iako će se on primiti i sa manje korjena ,bitno da ga ima.2.da ti na istom mjestu ponovo ne počne nicati iz ostataka korjena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |