Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - cleopatrina djela
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

cleopatrina djela

Odgovori Odgovori Stranica  <1 13141516>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2008 u 17:14

dan djevojke. .evo da vam pokažem još koji od svojih radova. .nastalih u ova dva dana. .Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:51
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

oki doki, ja vam sad gibam, čujemo se pozdrav svima. .[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot134.gif" height="63" width="65" align="absmiddle" alt="smile79" />

Imaš pp.

By-by
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:50
oki doki, ja vam sad gibam, čujemo se pozdrav svima. .smile79
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:43

ok, ako ti tako kažeš, tad čekamo, ali moj mozak radi punom parom pa ja usput smišljam i razmišljam, a možda i nešt pokrenem. .

samo ti daj....od viška glava ne boli
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:42
ok, ako ti tako kažeš, tad čekamo, ali moj mozak radi punom parom pa ja usput smišljam i razmišljam, a možda i nešt pokrenem. .
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:40

pa naravno da te primamo. .zato smo tu. .ja mislim da to nije loša ideja? kaj vi velit na to?

Ajmo pričekati do poslije 30.09.

Imam jedan važan sastanak upravo vezano za sve ovo, pa bum baratala sa puno više inforamcija, ok?
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:34
ja sam ozbiljna kad kažem da je ideja dobra...Smile
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:33
pa naravno da te primamo. .zato smo tu. .ja mislim da to nije loša ideja? kaj vi velit na to?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:31
primate i mene u galeriju, Udrugu ili nešto treće? bar kavu:)
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:28
pa čuj, hippy, dogovorimo kave, sjednemo, porazgovaramo. .i što imamo izgubiti, samo dobiti. .ne?. .više glava zajedno je pametnije nego jedna sama. .Wink
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:22

ništa, ajmo se udružit i krenut u otvaranje galerija, a koja neće otvoriti bu nosila radove k nama pa bumo joj prodavale. .[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

E o tome ti ja drga razmišljam već neko vrijeme...možda čak i Udruga
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:21
evo, ja podržavam idejusmile55
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:15
ništa, ajmo se udružit i krenut u otvaranje galerija, a koja neće otvoriti bu nosila radove k nama pa bumo joj prodavale. .LOL
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:12

eto i mene u klubuCool

Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:11
joj, pa ne usudim se već ni u dućan, jer uvijek nekaj najdem kaj mi "treba". . ništa moram ja otvoriti svoju galeriju i sve bu ok. .Wink
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:08

m da. .hvala, hvala. .pa trudim se. .al prije bum bankrot nek napravim sve što imam u glavi. .[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley19.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Cry" />

Ak te to tiješi....nisi jedina
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:04
m da. .hvala, hvala. .pa trudim se. .al prije bum bankrot nek napravim sve što imam u glavi. .Cry
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 13:41
cleopatra radovi su ti prekrasni,motivi na njima svi redom preljepi smile141
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 11:01
išla sam kod nas u Čk na raionice, ali ovo sa frosti bojama i sa bojama za staklo nisam išla nigdje, to sam sama iz svoje glave napravila. .hvala na pohvala, a i savjetima za stavljanje slikica. .Smile
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 11:01
Cleopatra,

upravo ovo sa tvoje 3. slike sam jučer učila u radionoci stakla
Prekrasno...izuzetno dekorativno....ja se zaljubila na prvi pogled
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 13141516>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,186 sekundi.