Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 14:45
Danas malo panorame, svega udrobljenoga, slikano da dan Uskrsa

i sad malo bliže

Tu u krug ispod majske ruže sam smjestila isto malo kamenjarki pa tako i Hoyin iberix-snjeg i dobro napreduje.
perunike su već pune popoljki, bijele i plave
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 18:56
Koja ljepotaaaa!Big%20smile
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 15:44
Idemo dalje, phloxići su isto sad krasni u starom prašćem kamenom koritu

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 14:55
Nisam napisala da sam svo to kamenje teglila iz Brseča, pa tako Niho, ako uspijem utrpati Triši možda dobiješ jedan manji, onako sa mirisom mora.
Ispred tatinog pčelinjaka sam posijala lijepe kate koje mi je poslao Toni i sve su izašle - dio se vidi na prvoj slici. Ne moram vam ni objašnjavati kako izgleda zalijevanje, moram čekati mrak da se pčele smire i budu sve u košnjicama i onda idem zaliti . Jednom sam samo pokušala malo ranije i završilo je skoro kobno, naganjala me je sve do kuće.

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 20:58
Dve trešnje "lovranki" ili "hrustače" su krcate cvata i ako ostane tako bit će ih "na lopati" tako da kafe i črešnje su dobitna kombinacija, ili višnje i ona je za sad krcata.  Ako ništa drugo onda uvijek imam jocker- višnje va rakije.

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 15:47
I za danas zadnje, majske ruže, ovaj grm je jako jako star i mislila sam da će se ove zime skroz posušiti, veseli me jer se obnavlja iz korijena i sad je sve OK

U rano proljeće sam ga okružila kamenjem i dodala zemlju

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 14:50
Panorama je baš za uživanciju. Sve je tako lijepo i prirodno. 
život je more
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 19:00
Predivnoooooooooooooooo
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 15:46

Ma je l' moguće da je to od onog dilanja "trave" s Viškova?

Da sam znala, "ćopnula" bih i ja neštoWink. Nisam očekivala da će perunike tako brzo procvasti! Baš su lijepe!

A floksići! Prekrasni!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 14:58

Pa još malo iz drugog kuta

(zgora Opatije)
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 21:01
Prekrasno, Korijenko!
pozdrav iz Norveske
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 15:02
nemam šta reći svi komplimenti divno je sve
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 15:40
Tako brzo sad to sve cvate da ne stignem sve pohvatati, evo malo do jučer:
Najprije da se pohvalim procvao mi je crni tulipan, imala sam 3 ali evo ove godine barem jedan

Jagodine mini perunike što sam ih dobila na pretprošloj kavi, sve cure koje su ih posadile, evo slike kao cvatu

Palla di neve ( snježna lopta) će ove godine imati puno cvjetova, još je mlada ali brzo raste

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 15:48
hacijenda je to u pravom smislu te riječi, zabolile su me noge hodajući po njoj i razgledavajući.
Korijenko mislim da bi tvoji korijeni mogli još malo proviriti i u mom dvorištu koliko toga ima.
No ja ću čekat črešnje.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 15:41
krasno korjenko smile64
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 12:46
pa kod tebe i kamen procvate Clap 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 16:48
I ja, i ja ... Kavica i trešnje - dobitna kombinacija. Kad god slikam mislim da je na slici manje lijepo. Ako su tebi slike ovakve - Ne, ne ja moram ovo vidjeti u živo!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 15:41
Nešto ne štima nema perunika evo ponavljam:

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 15:01

Magnolija iza kuće je procvala, a ova druga nešto štrajka, čudno mi je jer je više na suncu i uvijek je bila prva

Evo ovu iza kuće, do nje je yuka i veliki šimšir

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 23:12
E kad se ono beru trešnje da znam 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.